Ulkotreeni puistonpenkkiä hyödyntäen (video)

Moikka moi!

Tänään blogissani on tarjolla lyhyt, mutta tehokas ulkotreeni puistonpenkkiä hyödyntäen!  Kaikki treenin liikkeet tehdään oman kehon painolla, ja tarvitset vain puistonpenkin.

Videolta löytyvä treeni pitää sisällään seitsemän erilaista harjoitusta, jotka kohdistuvat niin ala-, ylä- kuin keskivartalollekin, eli koko kroppa saa treeniä. Kutakin liikettä tehdään 30 sekuntia. Liikkeiden välissä on 10 sekunnin tauko. Kolme liikkeistä tehdään yksi puoli kerrallaan, ja treenin yhteiskesto on vähän vajaat 7 minuuttia. Jos haluat pidemmän harjoituksen, niin tee liikkeitä kaksi tai kolme kierrosta yhden sijaan (eli tee treeni alusta 2-3 kertaa).

Tällä kertaa treenissä ei ole alku- ja lopputervehdysten lisäksi puhetta, koska ulkona kuvatessa on sen verran taustahälyä, mutta videolla on tekstit liikkeiden vaihtuessa, ja lisäksi merkkiäänet, jotka tosin kuuluvat hieman huonosti musiikin seasta.

Treenissä ei ole erikseen alku- tai loppuverryttelyä, mutta alkuverryttelyksi voi tehdä vaikkapa pienen lenkin. Jos kaipaat vinkkejä loppuvenyttelyyn kotona, tsekkaa koko vartalon kuvalliset venyttelyohjeet.

Jos tykkäsit treenistä, niin tsekkaa myös alavartalon ulkotreeni oman kehon painolla, sekä aikaisemmin postaamani treenivideot:

45 minuutin mittainen lihaskuntoharjoitus oman kehon painolla

20 minuutin mittainen aamuvenyttely

10 minuutin pakaratreeni minikuminauhalla

Infoan Facebook-sivuillani aina, kun julkaisen uuden blogipostauksen, joten jos haluat, niin laita FB-sivuni seurantaan, ja saat tiedon aina, kun blogini päivittyy.

Instagramin puolella pääset puolestaan näkemään mun arkielämää. Tule seuraamaan, jos haluat!

Ihanaa loppuviikkoa! 🙂

Terkuin, Kirsi

treeni-ja-ravinto kasitreeni pakaratreeni vatsalihastreeni
Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *