Anna Saivosalmi
Anna Saivosalmi

Kevyt olo – koko loman (+ kaksi TRX-treeniä)

IMG_2444

IMG_2438

IMG_2446

IMG_2730

Terveisiä Kreetalta! Kohta viikko takana paratiisissa, mutta onneksi on vielä lomaa edessä. Olemme samassa kohteessa jo kolmatta kertaa. Tylsää ja mielikuvituksetonta? Ehkä, mutta miksi vaihtaa paikkaa niin kauan, kun on ollut lomaansa täydellisen tyytyväinen? Valitsimme lomakohteeksemme Kreetalla Kolymbarissa saman hotellin Avra Imperial Beach Resort & Span, kuin kahtena edellisenäkin vuonna, koska siten tiedämme, mitä rahallamme saamme: erinomaista palvelua, mielettömän hyvää ruokaa, upeat puitteet, puuhaa lapsille ja tasokkaat liikuntamahdollisuudet. Avra on kaikkea tätä.

IMG_2597

IMG_2605

Vaikka olemme rantalomalla ja suurin osa päivästä menee löhöilyyn ja kirjojen lukemiseen (kaksi kirjaa jo luettuna), kaipaa onnistuneeseen lomaan myös muuta. Minusta on tärkeää päästä liikkeelle ja liikkumaan, mielellään joka päivä. Onneksi hotelli tarjoaa joka päivä ohjattua liikuntaa: joogaa ja pilatesta sekä aamu että iltapäivällä. Tunnit kestävät puolisen tuntia ja olemme osallistuneet niihin mieheni kanssa päivittäin. Aamuni tykkään aloittaa tunnin-puolentoista  juoksu- tai kävelylenkillä rannassa ja vuoristoteillä. Lähellä oleva luostari ja luostariakatemian seutu ovat todella kauniita.

IMG_2694

IMG_2985

IMG_2898

FullSizeRender 19

Hotellilla on myös hyvin varusteltu kuntosali, joka on hotellivieraiden ahkerassa käytössä. Itse olen piipahtanut sinne tekemään yleensä iltapäivällä nopeahkon voimaharjoituksen. TRX on kovassa käytössä. Sillä saa nopeasti tehtyä tehokkaan treenin vaikka omalla parvekkeella. Salilta löytyy smithlaite, reilusti käsipainoja, jumppapalloja, kahvakuulia, talja sekä TRX. Ja tietysti myös cardiolaitteet. Lisäksi hotellilla on tenniskentät. Mailat ja pallot voi vuokrata paikanpäältä.

IMG_2819

FullSizeRender 16

On ihanaa tulla samaan paikkaa uudestaan. Meidät jo tunnetaan ja saamme extrahyvää palvelua. Hotelli muisti meitä myös tervetuliaislahjan muodossa. Hotellissa on myös tasokas spa, johon suuntaamme jonain lomapäivänä. Lisäksi tulee toki uitua ja paljon.

IMG_2604
Tervetuliaislahja hotellilta

IMG_2602

Löhölomasta voi tehdä myös aktiiviloman, jos niin haluaa. Meidän perheellemme se sopii. Itse koen, että on ihanaa säilyttää koko loman ajan kevyt ja hyvä olo. Pelkkä makoilu ei tätä oloa minulle toisi. Rentoutuminen tuntuu mahtavalta, kun välillä saa hikoilla ja treenata. Tasapainoa, joka tuo myös virtaa tulevaan syksyyn.

IMG_2667

FullSizeRender 21
Snäppejä lomalta 🙂

IMG_3002

IMG_2891

FullSizeRender 18
Tällaisella Annette Tillanderin sormuksella mies yllätti minut – vielä 19 vuoden jälkeen.

Tässä vielä videoiden muodossa kaksi täällä tekemääni TRX- treeniä. Toinen keskivartalolle ja toinen on koko kropan treeni. Molemmat nopeita, mutta tehokkaita. Lisää treenivinkkejä löydät instatililtäni @ansaivo ja hömppää snapistäni ansaivo Ja HIIT -treenini on toki mahdollista tehdä missä ja milloin vain. Siihen ei välineitä tarvita.

TRX coretreeni: 4 liikettä, kaikkia 10 toistoa, 3-4 kierrosta.

http://

TRX koko kehon treeni: 3 liikettä. Yhdenjalan kyykky jalan taakseviennillä 14/puoli, pistoolikyykyt 10+10 ja leuanvedot 10. 5 kierrosta.

http://

Ihanaa kesänjatkoa teille! Tulevassa postauksessa kerron, miksi välimeren ruokavalio on niin älyttömän hyvä monella tavalla ja mitkä ruuat auttavat minua säilyttämään kevyen olon. Koko loman.

Missä te lomailette tai vietätte kesää? Miten treenit sujuvat, jos olette matkoilla? Olisi ihana lukea kuulumisianne.

<3 Anna

IMG_2511

IMG_2659

IMG_2894

Kommentit (3)

 1. Ilse

  Näyttää tutulta, tänä kesänä viikko Kreetalla (toinen kerta) ja viime vuonna Kosilla jne..Hotellivalinta perustuu noihin kuvaamiisi seikkoihin ja lisäksi futiskenttä on must. Yleensä perhe jakautuu niin, että isä ja pojat viettävät pelikentillä useamman tunnin päivässä ja minä ja tytöt silläaikaa lenkkeilemme ja kuntoilemme salilla, ryhmäliikuntaan osallistutaan sekasakilla :). Sali- , lenkki- ja pelikenttäpistoja teemme myös muilla kokoonpanoilla muutaman kerran lomaviikon aikana. Päiväohjelmassa yleensä aamu- ja iltaliikuntaa. Ruokailu buffetpöydässä on vaan niin kätevää, kaikille löytyy lempiruokaa ja kasviksia saa ladata mielinmäärin.
  Kiva lukea, että muillakin on samanhenkinen unelmaloma 🙂

  Mukavaa lomaa!

  • annasaivosalmi

   Kuulostaa tosi hyvältä, Ilse! Meilläkin tapahtuu joskus jakaantumista 🙂 Tämä on ihan mukavaa välillä ja kaikki saavat toivomaansa tekemistä. Mäkin rakastan noutopöydän antimia: aina voi vaihdella päivästä toiseen, mitä mieli tekee, eikä tämän paikan ruokiin kyllästy. Kiitos kommentista ja oikein ihanaa kesää!

   Anna

 2. En tiennyt tällaisesta Kanariasta! – Anna Saivosalmi

  […] myös muut matkapostaukseni: Kreetan luksus, Sporttinen Rhodos,  Romanttinen Firenze ja Joogaajan […]

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *