Inspiraatiota instasta – ulkomaiset suosikkini

Itselleni instagram on ehtymätön motivaation ja inspiraation lähde. Saan instasta treeni-ideoita ja –vinkkejä ja jaan niitä siellä myös itse. Päivinä, jolloin oma into lähteä liikkeelle on huono, avaan instagramin ja saan usein kipinän ponkaista sporttaamaan. Seuraamieni tilien hyvä ja iloinen asenne, vahvat ja monipuolisesti liikkuvat naiset ovat minulle esikuvia ja innoittajia. Lisäksi kauniit ja terveelliset ruokakuvat kannustavat itseäkin hyviin valintoihin.

 

Tässä postauksessa esittelen tämänhetkisiä ulkomaisia instagram -suosikkitilejäni. Näitä naisia kannattaa seurata. Heillä on paljon annettavaa. Monet näistä naisista ovat myös äitejä, jotka elävät aktiivisesti ja rakastavat liikuntaa. Tilit eivät ole missään paremmuusjärjestyksessä.

 

@simplifythegetgoing

IMG_4927

 

Ruotsalainen Sarah Erikson jakaa aivan mielettömän upeita juoksukuviaan. Kuvissa on taikaa ja vauhtia. Tämän ultrajuoksijan asenne on huippu ja jokainen uusi kuva sävähdyttää.

 

@fitkitty74

IMG_4928

Monipuolisia treenivideoita ja herkullisia ruokakuvia. New Yorkissa asuva Vivy jakaa kokonaisia treenejä lähes päivittäin. Treenit ovat sekä kuntosalilla että kotona toteutettavia ja todella tehokkaita.

 

@annawretling

IMG_4921

 

Ruotsalainen Anna Wretling on todellinen supernainen. Hänellä on oma treenivaatemerkki @powerwoman_official. Itselläni on useita Powerwomanin treenitrikoita ja voin todella suositella niitä. Ne ovat erittäin laadukkaita ja mielettömän hyvännäköisiä ja persoonallisia. Anna on ultrajuoksija ja triathlonisti, jolta ei asennetta puutu. Hänen kuvansa innoittavat ja inspiroivat.

 

@shapeupcathrine ja @treningsfrue

IMG_4924

 

Ihanat norjalaiset sporttiset identtiset kaksoset, jotka jakavat kuvia ja treenivinkkejä. Heidän postauksistaan tulee aina hyvälle mielelle.

 

@aktivmamma

IMG_4926

 

Käsittämättömän vahva ja taitava Norjalainen Cathrine on kolme pojan äiti ja jakaa mielettömiä treenivideoita ja kehonhallintaan ja kehonpainoharjoitteluun painottuvia kuvia. Tässä hoikassa naisessa on niin älyttömän paljon voimaa, että ihaillen seuraan hänen kuviaan, kun hän vaivattomasti ”kiipeää seinille”.

 

@ingerindubai

IMG_4923

 

Dubaissa asuva Inger Houghton jakaa hyviä kokonaisia treenejä, joita itsekin teen useasti. Hänen humoristiset postauksensa naurattavat ja hänen pieni tyttärensä esiintyy monesti myös kuvissa. Voimakas, päättäväinen ja kaunis nainen.

 

@kristinbirkelund

IMG_4922

 

Kristinin treenivideot ovat olleet monesti omien treenieni taustainnoittajia. Hän postaa lähes päivittäin hyviä, kekseliäitä, mutta simppeleitä treenivinkkejä.

 

@workoutispassion

IMG_4925

 

Todella kauniita kuvia, mutta myös videoita. Ruotsalainen Personal Trainer Ida B on myös äiti ja hänen kuvansa ovat hauskoja ja visuaalisesti onnistuneita. Yksi uusimpia löytöjäni.

 

Tähän postaukseen en tietenkään saanut mahtumaan kaikkia ulkomaisia instasuosikkejani. Näitä yhdeksää naista kuitenkin yhdistää se, että heidän postauksissaan on ideaa. Ne eivät ole vain selfieitä tai belfieitä, vaan monesti kuva tai video sisältää jonkin hyvän ajatuksen, vinkin tai oivalluksen. Lisäksi koen monet postaukset myös aidosti hyödyllisiksi. Ehkäpä myös samankaltaiset elämäntilanteet kuin itsellä, kiehtovat.

Minua ja jakamiani treenivinkkejä ja -videoita voi seurata instagramissa @ansaivo . Samalla nimellä löytyy myös snapchat (johon tulee vähän kepeämpää materiaalia) sekä Youtube –kanavaani, josta löytyy paljon sekä koti- että TRX-treenejäni. Kaikki treenini löydät instagramista hashtagillä #ansaivofit. Pikaisen haun tuloksena tällä #ansaivofit –tagillä löytyy jo lähes 400 treenivinkkiä. Motivoin myös itse itseäni omilla instakuvillani ja -videoillani. Ne pitävät minut liikkeellä ja nautin videoiden tekemisestä paljon. Instailu on minulle rakas harrastus!

IMG_4946

 

Onko listalla sinun ulkomaisia instasuosikkejasi? Olisi ihan mahtavaa, jos kertoisitte, mikäli olen missannut jonkun ihan huipun insatilin? Keitä te seuraatte?

<3 Anna

In this post I share My favourite international instagram accounts.These amazing women inspire and  motivate me daily! If you don’t follow them yet, do so. I love the attitude, pictures and daily doze of good vibes these women provide. Many of them also share training videos and tips. They are just great! And if you want to follow me You’ll find me on instagram @ansaivo. I share a lot of training videos too. All of my videos you can find by using #ansaivofit Who do you follow? Have I missed someone who I should definitively follow?

Kommentit (10)
 1. Moi! Meillä on monet samat instatilit seuranta listalla. Jos lisäisin suossikeita he olisivat pari ruotsalaista. @trendotraning jonka blogia olen lukenut vuosia ja seuraan instassa ja @lofsans joka valittiin viime vuonna vuoden pt:ksi. Hänellä on oma kuntosali Tukholmassa ja oma mobiilisovellus treenaville naisille.

  1. annasaivosalmi
   8.8.2016, 21:13

   Kiitos! Nämä kaksi lähtivät heti seurantaan 🙂

 2. Aktivmamma, Annawretling ja simplifythegetgoing oli itselläni jo listalla mutta nämä uudet lisäsin-kiitos vinkeistä, näyttivät tosi kivoilta! Itse saan myös paljon treeni-inspiraatiota instan kuvista, muiden treeneistä ja sporttisista tempauksista

  1. annasaivosalmi
   8.8.2016, 21:33

   Ole hyvä! Noi kolme on huippuja 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *