6 min. taukojumppa seisten koko vartalolle

Moi!

Olisiko taukojumpan aika? Jos on, niin ei muuta kuin paina ”play” ja tee kanssani 6 min. taukojumppa seisten koko vartalolle. Et tarvitse jumppaan välineitä, ainoastaan vähän tilaa. Tekemistä helpottaa, jos jalassa on joustavat housut. 😉

6 min. taukojumppa seisten koko vartalolle

Tein taukojumpan tänään muutaman tunnin jälkeen siitä, kun olin käynyt hölkkälenkillä, ja se vetreytti ihanasti koko kehoa. Nämä liikkeet sopisivat hyvin myös pieneksi verryttelyksi ennen tai jälkeen juoksulenkin.

Ps. Sorryyyyy, ärsyttää tuo mun puhelimen videokamera, kun se koko ajan jotenkin yrittää tarkentaa, joten videota on vähän rasittavaa katsoa. Suosittelen, että keskityt liikkeiden tekemiseen ja tsekkaat videota  vain, kun liike vaihtuu. 😉  Jos jollain on joku vinkki, miten saisin ton kuvausongelman fiksattua, niin saa kertoa! 😊

Muita kuulumisia

Mitä teille kuuluu? Toivottavasti hyvää.

Kävin tänään todella pitkästä aikaa hölkkälenkillä! Sain joululahjaksi lahjakortin Intesrportiin ja kävin hakemassa sillä viikonloppuna uudet lenkkarit. En ole aktiivisesti hölkkäillyt moneen vuoteen. Viimeksi virittelin juoksua kolmisen vuotta sitten, mutta into loppui, kun taannoin revähtänyt takareisi vaivasi. Sama vaiva on riesana edelleen, mutta ajattelin yrittää huoltaa takareittä paremmin. Josko se kestäisi – katsotaan!

Olen aikaisemminkin täällä blogissani kertonut, että olin pienenä kömpelö ja epäliikunnallinen lukutoukka. Inhosin koululiikuntaa, ja äitini alkoi olla huolissaan kunnostani. Taisin olla viidennellä luokalla, kun hän innosti minut lenkille kanssaan. Aloitimme lenkit niin, että kävelimme aina yhden pylvään välin, hölkkäsimme seuraavan, jne. Pikkuhiljaa pidensimme juoksumatkaa.

Pidin lenkkeilystä, mutta rakkauden liikuntaan löysin aerobic-tunneilta yläasteella (noin 30 vuotta sitten). Suurin idolini oli tuolloin jumppaohjaaja Kati. Juuri hänen tunneillaan rakastuin ryhmäliikuntaan ja päätin silloin, että haluan joskus olla niin kuin Kati – ohjata ryhmäliikuntaa ja innostaa muita liikkumaan! Nyt olen ohjannut ryhmäliikuntatunteja 21 vuotta, ja iso kiitos tästä kuuluu Katille.

Ja arvatkaas mitä – pääsin pääsiäisenä superpitkästä aikaa Katin tunnille! Käväisin pääsiäisenä vanhassa kotikaupungissani Vaasassa, ja ihana sisareni oli ilmoittanut minut hänen kanssaan keppijumppaan. Ja kukas muukaan jumpan ohjasi kuin kaikkien aikojen lempiohjaajani Kati (Katriina Koskiniemi-Väisänen). Katin tunneissa on vaan edelleen sitä jotain…! Seuraava tavoitteeni onkin  20 vuoden kuluttua olla edelleen kuin Kati – ohjata tunteja, olla itse kunnossa, pysyä ajan hermoilla ja innostaa muita. Jos vielä saisin ripauksen Katin karismaa, olisin onnellinen!

Jos kävin pitkästä aikaa lenkillä ja todella pitkästä aikaa Katin tunnilla, niin kävin viime viikonloppuna myös pitkästä aikaa kampaajalla! Olen viimeksi käynyt kampaajalla elokuussa 2019, eli noin 1,5 vuotta sitten. Viime marraskuussa mieheni leikkasi hiuksiani useamman sentin perhonsidontasaksillaan (hih), ja nyt halusin vielä lyhyemmän kesätukan. Ideana oli kuitenkin saada hiukset jumppiin poninhännälle. Olen tyytyväinen tähän uuteen pitkään polkkatukkaani, ja olipa muuten ihanaa istahtaa pitkästä aikaa kampaajan tuoliin!

Mukavaa viikkoa!

Jos kokeilit jumppaa, niin paina täällä blogissa sydäntä ja YouTubessa peukkua. Sitä kautta saan terveisesi, ja teidän terveiset ilahduttavat paljon! Jos sinulla on pieni hetki aikaa kommentoida, niin ilahdun paljon myös kommenteista!

Kokeile myös:

ylävartalon taukojumppa

alavartalon taukojumppa

Terkuin, Kirsi

treeni-ja-ravinto treenit tyohyvinvointi palautuminen
Kommentit (1)
  1. MarionWaype
    17.4.2021, 02:15

    Appreciate …
    >>>HERE<<<

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *