Kolmen juuston herkkumunakas

Kolmen juuston herkkumunakas  Aurinkoiset aamut ja rauhalliset aamupalahetket ovat parhautta. Juuri sitä pientä ylellisyyttä, joka erottaa vapaapäivän työpäivästä.

Kävin pari päivää sitten hyödyntämässä Liddlen hauskaa tarjousta, jossa mitä tahansa korttia näyttämälläsaa kaikista ostoksista 10% alennuksen. Itse näytin samaa korttia, jolla maksoinkin, ja sain myyjän veikeän hymyn vastaukseksi. 

Tuo kamppis upposi ainakin minuun niin hyvin, että nyt jääkaappi on pullollaan ja oli melkein   vaikeuksia päättää, mitä munakkaaseen valitsisin. Siitä tulikin tavallista runsaampi – eikä ehkä yllätys, myös paljon parempi. Monen erilaisen juuston yhdistelmä, tuoreet yrtit ja hieman lämmitetyt viinirypäleet muodostivat ihanan täytteen munakkaaseen, ja startin päivään.

Kolmen juuston herkkumunakas

Iso munakas kolmelle

5 kananmunaa

Tilkka kermaa

Suolaa, pippuria

Voita, oliiviöljyä

1 tuore mozzarella

Reilu pala parmesaania

Goudaa raasteena

Paprikaa

Viinirypäleitä

Timjamia

Basilikaa

  1. Riko munat astiassa haarukalla
  2. Sekoita muniin kermatilkka ja mausta
  3. Lämmitä pannulla voin ja oliiviöljyn seosta ja kaada päälle munaseos
  4. Tee lastalla koloja munakkaaseen, jolloin neste valuu alaspäin ja se paistuu tasaisesti
  5. Lisää juustot, paprika ja vihannekst
  6. Lisää lopuksi  tuoreet yrtit, viinirypäleet ja pinnalle Gouda-raaste

P.S. Paljon lisää aamiaisvinkkejä täällä ja kananmunareseptejä täällä.

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *