Punainen Beanit-kookoscurry

Kaupallinen yhteistyö: Verso Food Oy

Punainen Beanit-kookoscurrybeanit

Kookoscurry on aina ihanan helppo ja herkullinen ruoka. Huomaan syksyn tullen haikailevani tulisten ja lämpimien ruokien perään. Punainen Beanit-kookoscurry valmistuu helposti tuoreista vihanneksista, mausteita, rapeasta ja maukkaasta Beanitistä, pähkinöistä ja tuoreista yrteistä, nam.

Vinkki: Kaikista kiireisimpinä arkipäivinä pienikin helpotus on plussaa, ja kookoscurryn kokkaamista helpottaa entisestään pakastetut wokkivihannekset. Tuoreita vihanneksia ei kuitenkaan voita mikään, ja niiden pilkkomisessa menee vain muutama minuutti.

korianteriBeanit härkäpapusuikaleet on aidosti herkullinen uusi kasvisvalmiste Härkiksen kehittäjiltä. Beanit paistetaan pannulla vain muutaman minuutin ajan, ja pinnasta tulee ihanan rapea ja sisältä pehmeä. Härkäpavun pähkinäinen ja sopivan mieto maku tekee Beanitistä sopivan proteiinin lähteen melkeinpä mihin tahansa ruokaan, kuten pastoihin ja salaatteihin.

Täältä löydät blogin kaikki ihanat Beanit-, Härkis- ja muut härkäpapureseptit.

kookoscurry

Punainen Beanit-kookoscurry

Ainekset (5 annosta)

1 pkt
Beanit Härkäpapusuikaleita
2
Porkkanaa
2
Paprikaa
250 g
Herkkusieniä
250 g
Parsakaalia (Tuoreena tai pakastettuna)
1
Limen mehu
4 dl
Kookosmaitoa
100 g
Cashew-pähkinöitä
2 tl
Curry-tahnaa
1
Chili
3
Valkosipulinkynttä
Inkivääriä
0,5 dl
Soijakastiketta
Korianteria
Ruohosipulia
Seesamöljyä (Paistamiseen)
45 min
{
AKTIIVINEN 15 min
PASSIIVINEN 30 min

Tee näin:

  1. Mausta ja paista ensin Beanit härkäpapusuikaleet rapeaksi: pilko valkosipulinkynsi ja pala inkivääriä pieneksi ja paista Beanitin kanssa pannulla seesamöljyssä noin 5 minuuttia. Lisää 1 rl soijakastiketta ja siirrä sivuun kasvisten paiston ajaksi.
  2. Pilko porkkanat, paprika ja herkkusienet sopiviksi paloiksi ja hienonna chili, kaksi valkosipulinkynttä ja inkivääripala. Paista pilkotut kasvikset ja cashew-pähkinät seesamöljyssä sopivan miedolla lämmöllä.
  3. Lisää noin 15 minuutin jälkeen vihannesten joukkoon kookosmaito, curry-tahna, limen mehu, soijakastiketta ja tuoretta korianteria. Lisää joukkoon myös rapeaksi paistunut Beanit. Paista miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia.
  4. Nauti lämpimänä esimerkiksi nuudeleiden tai riisin kanssa. Silppua annoksen päälle korianteria ja ruohosipulia ja murksaa cashew-pähkinöitä.
Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *