Avokadot tomaatilla, mozzarellalla ja Beanitillä

Kaupallinen yhteistyö: Verso Food Oy

Avokadot tomaatilla

Tänään kokkailukokeiluna tein täytettyjä avokadoja. Tämä super yksinkertainen resepti on ollut mielessäni jo pitkään, ja se olikin herkullista. En ole kypsennetyn avokadon suurin fani. Pannulla paistetaankin vain kirsikkatomaatit, Beanit Härkäpapusuikaleet sekä mozzarella. Raikas ja pehmeä avokado sopii herkullisten lämpimien täytteiden kanssa loistavasti.

Täytetyt avokadot ovat täyttävä lounas. Beanitin proteiinipitoisuus on korkea (23 g/100 g) ja avokadossa on reilusti mm. hyviä rasvoja, jotka tasaavat verensokeria ja hellivät aivojamme – juuri sitä, mitä näillä syksyn kiireisillä viikoilla tarvitaan.

Stuffed avocadoBeanit lempeä sitruuna

Beanit Härkäpapusuikaleita on kolmea makua: Lempeä sitruuna, Valkosipuli & yrtit sekä Maustamaton. Kaikki kolme makua ovat herkullisia ja sopii melkeinpä mihin tahansa ruokaan. Itselläni on joka kerta valinnan vaikeus, minkä nappaisin kaupan hyllyltä. Beanitin oma pehmeän pähkinäinen maku on herkullinen. Ulkoa rapea ja sisältä pehmeä Härkäpapusuikale on myös älyttömän helppo käyttää.

Voit selailla blogin härkäpapu-reseptejä täältä!

Beanit

Avokadot tomaatilla, mozzarellalla ja Beanitillä

Ainekset (4 annosta)

4
Isoa avokadoa
125 g
Beanit® härkäpapusuikale Lempeä sitruuna
125 g
Pieniä mozzarellapalloja
125 g
Kirsikkatomaatteja
2 tl
Kuivattua basilikaa
1,5 tl
Suolaa
1,5 t
Pippuria
Oliiviöljyä paistamiseen
20 min
{
AKTIIVINEN 10 min
PASSIIVINEN 10 min

Tee näin:

  1. Leikkaa kirsikkatomaatit kahtia ja paista pannulla oliiviöljyssä noin 7 minuuttia sopivan miedolla lämmöllä.
  2. Lisää joukkoon Beanit® härkäpapusuikale Lempeä sitruuna ja paista noin 3 minuuttia astetta kuumemmalla hellalla.
  3. Lisää joukkoon vielä mozzarella ja paista noin 2 minuuttia.
  4. Leikkaa avokadot kahtia, poista kivet ja kaiverra hiukan hedelmälihaa pois.
  5. Lisää avokadoille ripaus suolaa ja pippuria.
  6. Täytä avokadon puolikkaat paistetuilla kirsikkatomaateilla, mozzarellalla ja Beanitillä.
  7. Mausta kuivatulla basilikalla.
Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *