Herkullinen pestopasta Beanit-härkäpapusuikaleilla

Kaupallinen yhteistyö: Verso Food Oy

Herkullinen pestopasta Beanit-härkäpapusuikaleilla

Hehkutin viime viikolla viimein kauppoihin saapunutta ihanaa tuotetta, Beanit-härkäpapusuikaleita. Tällä kertaa testissä toinen tosi helppo ja aina herkullinen arkiruoka – pestopasta. Perinteisesti olen käyttänyt pestopastassa protskuna kanasuikaleita, mutta nyt Beanit pääsi kokeiluun. Härkäpapusuikale paistetaan pannulla ja pinta on ihanan rapea mutta sisältä koostumus on pehmeä, eli ihan täydellistä.

Tällä kertaa Beanit makuna käytin Valkosipuli & yrtit. Lisäsin kastikkeeseen myös vähän tuoretta valkosipulia ja basilikaa, vaikkakin itsessään jo Beanittien maku on ihanan herkullinen ja aito. Makuvaihtoehtoja löytyy tämän lisäksi myös lempeä sitruuna sekä maustamaton versio, jossa härkäpavun oma pähkinäinen maku pääsee mielestäni ihanasti esille. Lempeää sitruunaa en ole vielä itse kokannut, mutta resepti-ideoita on vaikka kuinka.

Vaikka yleensä valmistan peston itse, on välillä parasta vain mennä sieltä mistä aita on matalin ja käyttää valmispestoa. Kun Beanit valmistuu pannulla vain muutamassa minuutissa, syntyy Beanit-pestopasta niin helposti kädenkäänteessä helpottamaan kiireistä arkeen paluuta.

Beanit on Härkiksen® tekijöiltä, ja blogista löytyy vanhoista tutuista Härkis-tuotteista löytyy paljon ihania reseseptejä täältä.

Beanit-pestopasta

Ainekset (4 annosta)

1 pkt
Beanit-härkäpapusuikaleita (Valkosipuli & Yrtit)
2
Valkosipulinkynttä
0,5
Chiliä
Tuoretta basilikaa
3 rkl
Pinjansiemeniä
300 g
Pestoa
50 g
Parmesaania (Raastettuna)
Suolaa ja pippuria
Oliiviöljyä
350 g
Pastaa (Tässä annoksessa käytetty munapastaa, mutta yleensä käytän pastan sijasta kesäkurpitsasiivuja)
25 min
{
AKTIIVINEN 15 min
PASSIIVINEN 10 min

Tee näin:

  1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Pilko valkosipuli ja chili pieneksi.
  3. Paista oliiviöljyssä pinjansiemenet, chili, valkosipuli ja Beanit-härkäpapusuikaleet, kunnes pinjansiemenet ja härkäpapusuikaleet ovat saaneet kauniin rusehtavan pinnan.
  4. Laske paistinpannu miedolle lämpötilalle ja kaada pastat pannulle.
  5. Kaada päälle reilusti oliiviöljyä ja pestot.
  6. Sekoita kunnolla ja paista pari minuuttia miedolla lämpötilalla.
Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *