Inspirations
Inspirations

Mango-ananas nice cream kookoksella – raikas pääsiäisjälkkäri

Kaupallinen yhteistyö: Verso Food Oy

Mango-ananas nice cream kookoksella

Mango-ananas nice cream

Ihanan keväiset ilmat ovat jo täällä, eli nice creamit myös! Nice cream on sorbettimainen raikas herkku, joka on tehty vain jäisistä hedelmistä ja marjoista. Nice cream-makuja voi keksiä vaikka mitä, mutta tämä makuyhdistelmä on kestosuosikkini. Kauniin keltaisen värinsä puolesta se sopii myös hyvin juuri tähän pääsiäissesonkiin.

Blogista löytyy monia ihania makuidoita, kuten avokado-, suklaa– ja mustikka nice cream. Sorbettimainen herkku on todella helposti tehtävissä makeaksi jälkkäriksi, tai herkulliseksi aamupalaksi tai välipalaksi. Tämä mango-ananas nice cream sopii oikeastaan mihin tahansa.

härkäpapugranola

mango

Jääpaloja blendatessa kannattaa käyttää hieman nestettä, vaikka kermaista kookosmaitoa. Tykkään kookoksen pehmeästä mausta raikkaiden hedelmien kanssa. Mango on yksi lempihedelmistäni, ja onkin ihanaa, että nice creamissa hedelmien aito maku pääsee esille. Lisään yleensä joukkoon ja koristeeksi jotain rouskuteltavaa, kuten paahdettuja siemeniä, kookoshiutaleita tai granolaa. Verson protskupitoinen härkäpapugranola on koostumukseltaan ja maultaan juuri sopivaa nice creameihin.

mariskooli

Mango-ananas nice cream kookoksella

2 kypsää mangoa

1 banaani

Puolikas ananas

1,5 dl kookosmaitoa

1,5 dl Härkäpapugranolaa

  1. Pakasta hedelmiä vähintään neljä tuntia. Hedelmät kannattaa pilkkoa pieniksi paloiksi, jotta blendaaminen onnistuu helpommin. (Meillä on usein pakkasessa valmiina hedelmiä ja marjoja, joita käytän nice creameihin.)
  2. Sekoita blenderissä kookosmaito, jäiset hedelmäpalat sekä härkäpapugranola, kunnes nice cream on tasaista.
  3. Ripottele annoksen päälle Härkäpapugranolaa ja nauti jäisenä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *

Mihin ilmansuuntaan nukut? Ayurvedan ja Feng Shuin mukaan sillä on iso merkitys

Nukkuminen on ainakin itselleni ollut pitään se oman elämän osa-alue, jota on kaikkein vaikein hallita. Voin liikkua aina, kun itse päätän – samoin syödä juuri niin terveellisesti kuin haluan ja valitseminani ajankohtina. Nukkumisen kanssa on…

Omenaviinietikalla maustetut lehtikaalisipsit ja paahdetut ruusukaalit

Viime päivinä minulla on ollut ”täsmähimoja” iltanaposteluun; välillä on tehnyt mieli lehtikaalisipsejä ja välillä raikkaita granaattiomenansiemeniä ihan sellaisenaan – ja välillä molempia. Eilen illalla paahdoin lehtikaalispsien kanssa omenaviinietikalla maustettuja ruusukaaleja, että sain napostelupellistä vähän ruokaisamman….

Kokonaisena paahdettu kukkakaali vuohenjuustokastikkeella ja yrttiöljyllä

Kaupallinen yhteistyö: Verso Food Pääsiäsimenuni alkoi värikkäällä alkuruokasetillä. Halusin koko menusta herkullisen ja sellaisen, jonka nautiskelussa voidaan viettää aikaa, mutta joka ei kuitenkaan lopu tyypilliseen juhlaruokailuähkyyn. Pääruoka on yksi omista tämän talven lempiruoistani, kokonaisena lehtineen paahdettu kukkakaali…

Maapallomaanantai: Autoilijasta kävelijäksi

Lupasin aloittaa pienen ekohaasteen arkisen teon muodossa itselleni joka kuukausi ja kannustaa siihen muitakin. Ajattelin, että kuukauden uusi ekohaaste olisi pieni tapa, joka pikkuhiljaa kasvaisi pysyväksi käytännöksi ja josta olisi hyötyä sekä itselleni että ympäristölle. Yleensähän…

Bataatti- ja porkkanaranskalaiset Aura- ja avokadodipeillä

Bataatti- ja porkkanaranskalaiset dipeillä toivepostauksena (TB) viikonlopun herkkuhetkiin.  Herkullisemmat ja terveellisemmät versiot perinteisille rankalaisille perunoille voi valmistaa porkkanasta ja bataatista. Molemmat ranut ovat tosi herkullisia syötäväksi ihan sellaisenaan mausteisten dippikastikkeiden kanssa tai esim. broilerin fileiden…

Hiukset kannattaa leikata nyt sunnuntaina – kertoo kuukalenteri

Oletko kiinnostunut vanhan perimätiedon ja kuun ja auringon aiheuttamien ilmiöiden vaikutuksesta maapallolla? Kuun ja auringonasennoilla kerrotaan olevan yllättävän paljon vaikutuksia tekemisiimme. Kuukalenterin seuraaminen esim. hiusten leikkauksiin on suosittua edelleen mm. pienemmissä kylissä Saksassa ja Itävallassa,…

Banaanin terveyshyödyt (ja vinkit pakastamiseen)

Hyödyllinen pikkuvinkki banaanien pakastamiseen voi auttaa kummasti kiireisissä aamuissa. Banaaneja on kiva käyttää jäädytettyinä. Ne tekevät smoothieista ihanan raikkaita, ihan eri lailla kuin tuoreet banskut. Niistä saa myös hetkessä hurautettua ihania jäätelöitä eli nice creameja…

Hyvän olon tuotteita Suomesta – laadukkaasti ja luonnollisesti

Ainkakin blogin aktiiviset lukijat tietäväkin, että tuon täällä esille vain sellaisia tuotteita, jotka ovat minusta laadukkaita, tarpeellisia, kiinnostavia ja joita itse arvostan ja joista haluan siksi kertoa muillekin. Esittelemieni tuotteiden lisäksi minulle on myös tärkeää…

Herkullinen vihersmoothie inkiväärillä ja kiivillä

Kaupallinen yhteistyö: Verso Food Oy

Viime viikonloppuna olimme jo saaressa ensimmäistä kertaa talven jälkeen. Jäät ovat jo sulaneet sen verran, että veneellä pääsi saareen. Päivät ovat myös pidentyneet hurjasti, ja lasitetulla parvekkeella tulee jo ihan kuuma t-paidassa päivisin. Ihanaa, kuinka…

10 faktaa Ayurvedasta

   10 faktaa Ayurvedasta Olen silloin tällöin kirjoitellut blogiin Ayurvedasta. Innostuin sen opeista jo vuosia sitten, kun joogaopettajani ja Ayurveda-asiantuntija Riitta Jeskanen toi joogatunneillemme mukaan aurvedisia oppeja, jotka moninkertaistivat joogan tuottaman hyvän olon ja rennon…