Nyt on oikea aika suomalaiselle ihoa hellivälle luonnonkosmetiikkalle – testissä Unna -uutuudet

Nyt on oikea aika suomalaiselle ihoa hellivälle luonnonkosmetiikkalle

Nyt jos koskaan on täydellinen aika esitellä kotimaista, vegaanista, laadukasta, miellyttävää ja suurella sydämellä tehtyä luonnonkosmetiikkasarjaa. Unna Nordic on juuri sellainen. Kesällä kirjoitin postauksen: Unna Nordic – luonnonkosmetiikka tulee metsästä.

Ihastuin jo silloin tähän kotimaiseen hennosti metsältä tuoksuvaan ja miellyttävän tuntuiseen kosmetiikkasarjaan, joka hellii kaikkia aisteja. Metsä onkin ollut inspiraationa Unna Nordic-sarjalle, jonka kaikki tuotteet on valmistettu vastuullisesti ja sisältävät vain tehokkaita vegaanisia ainesosia.

Unna Nordic

Olen käyttänyt koko alkuvuoden varsin nopeasti vaihtelevassa ilmastossa näitä Unnan uutuuksia: Havua, Kerttua ja Usvaa, jotka on kehitetty asiakkailta ja hoitoloista tulleen palautteen perusteella.

Halusin kirjoittaa niistä tänne blogiinkin ja ajattelin ensin kuvata tuotteet luonnossa, kuten viimeksikin. Päädyin kuitenkin keskittymään kuvissa vain tuotteisiin, koska pakkauksetkin ovat mielestäni poikkeuksellisen onnistuneet ja tyylikkäät eli annetaan niille nyt kuvissa ansaittu huomio.

Unna Havu (kuvassa vasemmalla takana) on tasapainottava hoitovesi, joka tuoksuu nimensän mukaisesti hennosti havulle. Se on tehty veden sijasta ihoa hoitavaan jaravitsevaan koivunmahlaan ja sisältää myös katajavettä sekä ratamouutetta, joka rauhoittaa ihoa ja vähentää sen punoitusta. Ihana, raikas ja miellyttävä kasvovesi  <3

Usva on puhdistusöljy, joka jättää ihon ihanan puhtaan, pehmeän ja hoidetun tuntuiseksi <3 Se sopii hyvin kuivalle ja herkällekin iholle ja huuhtoutuu iholta vain vedellä, toisin kuin useimmat käyttämäni öljyt.

Unna Nordic luonnonkosmetiikka Unna Havu ja Kerttu

Hertta Antioxidant Sleeping Mask on ihanan rauhoittava ja rentouttava yövoide. Siinä vaikuttavat koivunmahla, granaattiomenan rasvahappopitoinen siemenöljy, karitevoi ja ruusunmarjauute. Sen tuoksu on hento, mutta huumaavan ihana.

Ainakin oma ihoni oli alkuvuonna aika sumea ja väsähtänyt ja  virkistyi selkeästi Hertta-kuurista. Sitä suositellaankin käytettäväksi pari kertaa viikossa tai kuuriluontoisesti esim. viikon ajan.

Kerttu taas on aamuun  tarkoitettu Antioxidant Cream -kasvovoide, joka tuoksuu pehmeiltä metsäkukilta. Se on kermaisen täyteläinen ja on hellinyt ihanasti ihoani myös talven pakkasissa ja kovissa tuulissa. Kertun sanotaankin turvaavan ihon omaa suojamuuria prebioottien avulla.

Unna kosmetiikkasarja

Oli ilo testata näitä miellyttäviä ja tehokkaita tuotteita – ja enemmän kuin mielelläni suosittelen suomalaista luonnonkosmetiikkaa juuri nyt muillekin. Tuotteita saa verkkokaupasta ja jälleenmyyjiltä. 

kauneus luonnonkosmetiikka
Kommentit (7)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *