Maapallomaanantai: Unna Nordic – luonnonkosmetiikka tulee metsästä

Unna Nordic - luonnonkosmetiikka tulee metsästä

Meillä on nyt alkukesän ajan testailtu Unna-ihanuuksia. Unna Nordic on suomalainen premium-laatuinen luonnonkosmetiikkasarja, joka sopii kaikille ihotyypeille. Unnaa voi ostaa verkkokaupasta sekä monista kauneushoitoloista, joissa kosmetologi valitsee asiakkaan iholle parhaan tuotekokonaisuuden.

Suositaan kotimaista

Tänä vuonna olen erityisesti halunnut kosmetiikassakin käyttää ja tuoda esille blogissa ja somessa kotimaisia tuottajia. Nyt jos koskaan on oikea hetki tehdä hankinnoissa sellaisia vastuullisia valintoja, jotka tukevat paikallista yritystoimintaa ja työllisyyttä luontoa ja ympäristöä kunnioittaen.

Itä-Helsinkiläisenä ilahduin kovasti siitä, että Unna Nordic-sarja suunnitellaan ja valmistetaan tuossa ihan naapurustossa, eli Naviterin omalla tehtaalla Helsingin Herttoniemessä, samoin kuin Hilla-tuotteet, joista kirjoitin aikaisemmin postauksessa Koti-spa kotimaisella luonnonkosmetiikalla.

Luontoa kunnioittaen

Mitään Unna Nordicin raaka-aineita ei ole testattu eläimillä. Niitä ei edes myydä maissa, joiden lainsäädäntö edellyttää eläimillä testaamista. Tuotteet on suunniteltu, valmistettu ja pakattu  sopiviksi myös vegaaneille, koska niissä ei käytetä mitään eläinperäisiä raaka-aineita.

Unna tuoksuu metsälle

Metsä tuntui aioalta oikealta kuvauspaikalta kauniille Unna-tuotteille. Rakastan metsän tunnelmaa, valoja ja tuoksuja. Helteelläkin paras vilvoittelupaikka on viileä ja varjoinen metsä. Siellä on helppoa rauhoittua ja tuntea itsensä osaksi ympäröivää luontoa.

Unnan nimetkin ovat ihanan metsäisiä. Meillä on ollut muutaman viikon käytössä tasapainottava Havu hoitosuihke. Siitä on tullut suosikkini kaikista hoitosuihkeistani. Se kosteuttaa ihoa koivunmahlalla ja katajavedellä. Ylellisen kosteuttava Pihla seerumi sisältää mesimarjauutetta ja rauhoittavaa kauraa. Kurapuhdistusmaidon nimi on Vilja ja se on osoittautunut ihanan hellävaraiseksi ja samalla tehokkaaksi. Taimi on ihon omaa kollageenin tuotantoa aktivoiva ja uudistava C-vitamiinitehokuuri, joka on kirkastanut väsynyttä ihoani liian pitkien läppärillä naputeltujen päivien jälkeen ja Viola on hellävarainen PHA-kuorinta.

Koko Unnan tuoksumaailman ydinkin on suomalainen metsä. Osa tuoksuista on raaka-aineiden ominaistuoksuja ja osassa käytetään puhtaita eteerisiä öljyjä ja niiden sekoituksia.

Pakkaukset on minimalistisen tyylikkäitä kylpyhuoneen kaunistajia. Ne ovat myös sopivan kokoisia napattavaksi mukaan käsilaukkuun tai mökkilomalle.

Kaikki käyttämäni tuotteet ovat olleet todella miellyttäviä ja tehokkaita. Juuri tällaista sarjaa on kaivattu kosmetiikkamarkkinoille, lämmin suositus ihanalle kotimaiselle Unnalle <3

*Tuotteet on saatu blogiin testattaviksi.

kauneus ihonhoito luonnonkosmetiikka ihonhoitotuotteet
Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *