Koti-spa kotimaisella luonnonkosmetiikalla

Koti-spa kotimaisella luonnonkosmetiikalla

Nyt kotona tulee oltua niin paljon, että se tuntuu jo välillä pakkopullalta. Toisaalta kotona on ihanaa järjestää pieniä hemmotteluhetkiä. Silloin voi unohtaa ne koti- ja etätyöt ja virittää mielen lomamoodiin. Kynttilän valo ja kaunis musiikki rentouttavat jo kummasti.

Viime viikot ovat menneet minulla lähinnä joogatrikoissa ja hiukset ponnarilla. Välillä on hetkiä jolloin en edes muista, koska olen viimeksi pessyt hiukseni. Toisaalta se on tehnyt ihan hyvääkin ja tarvittava pesuväli on selvästi kasvanut. Sitä olen toivonut jo pitkään, mutta normaalissa arjessa se on kovin vaikeaa toteuttaa, kun haluaa hoidella työt ja tapaamiset siistillä hiuksilla.

Koti-spa kotimaisella luonnonkosmetiikalla

Nyt parin viime viikon aikana olen kokeillut minulle uutta suomalaista luonnonkosmetiikkaa. Ekopharma on ehtinyt jo tässä ajassa hurmata minut laadukkailla ja miellyttävillä tuotteillaan. Juuri nyt niistä on myös erityisen tärkeää ja ilahduttavaa kertoa. Tiedämme miten tärkeää on tukea suomalaisia yrityksiä ja tuotteita niiden jatkuvuuden takaamiseksi. Ekopharma on kotimainen ammattikosmetiikkasarja, jonka tuotteissa käytetään kotimaisia  lähituotettuja raaka-aineita. Sarjan ihanuus ja teho perustuvat suomalaisiin marjoihin ja kasviuutteisiin.

Kaikkihan tiedämme marjojen ylivoimaiset terveyshyödyt ravinnossa. Ekopharma on hyödyntänyt niiden tutkitusti tehokkaat aineet miellyttävässä muodossa ihanan ylellisen tuntuisissa ja tehokkaissa tuotteissaan, jotka ovat hyvin siedettyjä myös herkköihoisilla.

Ekopharman Syväpuhdistava Hilla shampoo puhdistaa hiukset tehokkaasti. Se tekee hiuksista ihanan pehmeät ja kirkkaat ja on sopinut hienosti näihin pidentyneisiin pesuväleihini. Nyt huomaan, että kun pesen syväpuhdistavalla Hilla shampoolla hiukset kerran viikossa ja toisen kerran siinä välissä ihan tavallisella shampoolla, pysyvät hiukseni puhtaina ilman mitään kuivashampoita ym. Hiukseni ovat aina rasvoittuneet niin nopeasti, että ne ovat aikaisemmin pysyntee puhtaina vain yhden yön yli.

Kerran viikossa, kun persen hiukset Hillalla, olen myös järjestänyt itselleni pienen spa-hetken.  Pesun jälkeen olen levittänyt hiuksiini Tyrni Korjaava tehonaamion, ja antanut sen vaikuttaa vajaan vartin verran kylvyssä loikoillen. Olen näin myös arvostanut enemmän niitä kallisarvoisia Suomen luonnon antimia, joilla olen hemmotellut hiuksiani. Tämän jälkeen olo on rento, vaikka päivä olisi pitänyt sisällään mitä huisketta.

Sekä syväkosteuttava shampoo että hiusnaamio ovat niin tehokkaita, että ne puhdistavat ja hoitavat hiukset nopeasti ilman koti-span järjestämistäkin, mutta nyt kun siihen on kerrankin tilaisuuksia, niin olen nautiskellut niistä ihan kunnolla.

Myös kasvojen hoidossa olen mennyt viime viikot entistäkin luonnonmukaisemmalla linjalla. Aamurutiineihini on kuulunut lämmin oliiviöljyhieronta ja iho on saanut nauttia kunnon verenkiertobuusteista meripulahduksilla ja tavallista useammin raikkaasta ulkoilmasta.

Näissä viikoittaisissa koti-spa hetkissä myös kasvojen iho on saanut extra-huomiota. Samalla kun Tyrni naamio on hoitanut hiuksia, olen kuorinut kasvoni erityisen ravinnerikkaalla ja vitamiinipitoisella Ekopharma Herukka hoitolinjaan kuuluvalla hellävaraisella Herukka Sensitive Entsymaattinen kuorinnalla. Ihoni on hieman couperosaan taipuvainen, ja amattilaisten vinkkaamana en kuori sitä lainkaan mekaanisilla kuorinta-aineilla. Entsymaattinen kuorinta on erityisen hellävarainen, suojaava ja hoitava.

Hieron hellästi mustaherukkaisen kuorinnan kasvoille ja kaulalle ja annan vaikuttaa muutaman minuutin. Sen jälkeen huuhtelen sen pois ja levitän iholle ihanimman pitkään aikaan käyttämäni naamioyhdistelmän, jonka pohjana on Ekopharma Vadelma Moisturize -kasvonaamio. Se kosteuttaa, hoitaa ja kirkastaa ihoa jo sellaisenaan, mutta spa-hetkissä olen sekoittanut siihen vielä Ekopharma Vadelma Probioottinen Marjanaamion. Probiootit ovat tärkeitä puolustuskyvyn ylläpitäjiä ja niiden lisääminen ihonhoitoonkin on erityisesti juuri nyt hyödyksi hyvinvoinnille.

Myös stressi näkyy nopeasti ihon kunnossa ja tämä tehonaamiosetti sisältää paljon ihoa korjaavia ja voimistavia ainesosia.

Sekoitan naamiot keskenään, annan niiden tekeytyä hetken ja levitän ne hellästi kasvoille ja kaulalle noin vartiksi, samaan aikaan kun hiusnaamion kanssa.

Kylvyn jälkeen sekä iltaisin pesun jälkeen olen viimeistellyt kasvojen puhdistuksen vielä Tyrni kasvovedellä, joka kosteuttaa miellyttävästi ihoa. Runsas käsienpesu on saanut viime viikkoina kädet kovin kuiviksi. Niitä olen alkanut nyt hoitaa päivittäin Ekopharma Hilla Käsivoiteella, jonka hieron käsiin vaikuttamaan iltaisin ennen nukkumaan menoa. Kerran viikossa olen levittänyt käsiin yöhoidoksi probioottisen BTB13-voiteen, josta kirjoitin aikaisemmin täällä. 

Kotimaista Ekopharman luonnonkosmetiikkaa myyvät monet jälleenmyyjät ympäri Suomea. Niitä saa myös aina, ja erityisesti juuri nyt, helposti Hillankauppa.fi -verkkokaupasta.

*Tuotteet saatu testattaviksi blogiin.

kauneus hiusten-hoito ihonhoito luonnonkosmetiikka
Kommentit (2)
  1. Ihanan kuuloisia tuotteita! Olen jo jonkin aikaa etsinyt vakkarikuorintanaamiota ja juurikin entsymaattista. Pitääkin ottaa tuo Herukka testiin seuraavaksi.

    1. inspirations
      7.5.2020, 18:32

      Hei Jenni, Ekopharman tuotteet on tosiaan ihania. Suosittelen lämpimästi tuota Herukka kuorintaa. Se on tosi hellävarainen ja miellyttävä <3. Samoin kuin nuo naamiotkin. Ihanaa, että näin hyvää suomalaista luonnonkosmetiikkaa on saatavilla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *