Iholle pirteyttä ja puolustuskykyä kotimaisilla BT13-tuotteilla

Iholle pirteyttä ja puolustuskykyä kotimaisilla BT13-tuotteilla*Tuotteet saatu testiin

Iho on suurin elimemme ja sen kunnosta ja puolustuskyvystä on myös hyvä pitää huolta. Viime päivinä olo ei ole ollut energisimmillään ja pienetkin piristävät vinkit tervetulleita.

Juuri nyt esittelen mielelläni kotimaisia laadukkaita tuotteita. Otin testiin pari ihonhoitotuotetta, jotka osoittautuivat niin miellyttäviksi ja laadukkaiksi, että vinkkaan niistä nyt mielelläni teillekin.

Sää on esitellyt viime aikoina ainakin täällä Etelä-Suomessa kaikkia eri muotojaan.  Välillä aurinko paistaa, linnut laulavat ja kevättä on ihanasti ilmassa. Välillä taas myrskyää niin että meri on täynnä vaahtopäitä, ilma tuntuu vielä ihan talviselta ja nenä punoittaa. Sisäilma on kuitenkin vielä lämmitettyä ja kuivaa.

BTB13 on kotimainen, Oulun yliopiston tutkijoiden, kehittämä ihonhoidollinen molekyyli, jonka on osoitettu suojelevan tehokkaasto iho- ja kantasoluja haitallisilta ikäännyttäviltä happiradikaaleilta ja aktivoivan solujen toimintaa. Kuulostaa juuri siltä, mitä ihoni nyt tarvitseekin 🙂

Ihon puolustuskyvyn nostaja

BTB13 Probioottinen Balmi on ihanan ylellinen voide. Probiootit nostavat ravinnossa sisäisesti nautittuna puolustuskykyämme, josta kirjoitin aikaisemmin täällä . Tässä täyteläisessä ja nopeasti imeytyvässä voiteessa ne parantavat ihon omaa puolustuskykyä lisäämällä hyvien mikrobien määrää.

Ainesosista löytyy paljon laadukkaita luonnollisia öljyjä ja voide sopii ihanasti myös huuliin tai vaikka kuiviin kantapäihin tai käsille yöhoidoksi.

Miellyttävä pikapuhdistaja väsyneisiin iltoihin

Iltaisin en nyt todellakaan jaksaisi monivaiheisia puhdistusseremonioita ja toisaalta olen siirtynytkin todella luonnonmukaiseen ihonhoitoon. BTB13 Misellivesi on ihanan helppo ja nopea all-in-one -puhdistustuote, joka myös hoitaa hellävaraisesti ihoa. Itse en käytä juurikaan edes meikkiä, mutta misellivedellä saa senkin tehokkaasti putsattua silmämeikkiä myöten.

BTB13-tuotteissa on puhdas sisältö luonnon parhaista uutteista ja öljyistä ilman turhia kemikaaleja. Niiden vaikuttavia tehokkaita aineosia on tutkittu paljon ja ne on myös laajasti patentoituja. Hienoa on myös, että ne valmistetaan Suomessa alusta lopppuun. Jälleenmyyjien lista koko Suomeen löytyy täältä. 

kauneus ihonhoito ihonhoitotuotteet
Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *