Hiukset kannattaa leikata nyt sunnuntaina – kertoo kuukalenteri

Hiukset kannattaa leikata nyt sunnuntaina

 

Oletko kiinnostunut vanhan perimätiedon ja kuun ja auringon aiheuttamien ilmiöiden vaikutuksesta maapallolla?

Kuun ja auringonasennoilla kerrotaan olevan yllättävän paljon vaikutuksia tekemisiimme. Kuukalenterin seuraaminen esim. hiusten leikkauksiin on suosittua edelleen mm. pienemmissä kylissä Saksassa ja Itävallassa, jolloin nämä päivät ovat yleensä kaikkein suosituimpia kampaajilla. Suomessakin voi vielä jonkun kampaamon seinältä löytyä Wanhan ajan kuukalenteri. 

Kuukalenterista löytyy ohjeita hiusten leikkauksen lisäksi muuhun kauneudenhoitoon, siivoukseen, puutarhan hoitoon, puiden kaatamiseen, taimien kylvämiseen ym.

Hiukset kannattaa leikata nyt sunnuntaina tai maanantaina

Kuukalenteri kertoo, että kasvavan kuun eli yläkuun aikana kannattaa leikata hiukset, jos haluaa niiden vahvistuvan ja kasvavan. Tässä kuussa kaikkein parhaat päivät hiusten vahvistumisen ja tuuheutumisen kannalta leikkaamiselle ovat tulevat “leijonapäivät” eli sunnuntai 14.4. tai maanantai 15.4.

Jos tuuheiden hiusten sijasta on tärkeämpää saada helposti asettuva kampaus, ovat vasta seuraavat päivät parhaita: ti 16.-ke 17.4. Sanotaan, että silloin leikatut hiukset asettuvat parhaiten pesun jälkeen ja ovat helpot hoitaa. Myös värjäystä suositellaan silloin, koska väri tarttuu tasaisesti ja hyvin.

Perusajatus kuun vaikutuksilla on se, että kasvavan kuun aikana kaikki kasvaa, imeytyy, vahvistuu ja kerää voimia. Vähenevä eli laskeva eli alakuu taas pienentää ja puhdistaa. Kasvava kuu on kalentereissa musta pallo ja laskeva kuu taas valkoinen. Koko kuukalenterin tälle vuodelle julkaisin aikaisemmin täällä. Ja jos kuuteema kiinnostaa, niin siitä voi lukea lisää esim. postauksista Näin täysikuu vaikuttaa meihin astrologiassa, Eläimet täysikuun aikaan ja Täysikuun vaikutus ihmisiin.

Hiukset

kauneus hiusten-hoito kampaukset hiukset
Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *