Ojentajien tehoisku Pakkis-Miken kanssa videoituna!

nayttokuva-2016-12-17-kello-13-48-03
Vedettiin taas Miken kanssa purkkiin kunnon tehotreeni, ja tällä kertaa mentiinkiin niin keskittyneellä kohteella kuin ojentajat. Itse treenaan ojentajat yleensä kahdesti viikkoon olkapäiden sekä rinnan kanssa, joissa kumpaisessakin suoria sarjoja ojentajille tulee 6-8 kappaletta. Tämä perjantai-illan ratoksi vedetty ranskalaisilla punnerruksilla maustettu ojentajarääkki olikin hieman eri maailmasta, ja aika moneen otteeseen joutui molemmat osapuolet toteamaan, että piru kun ei käsi yksinkertaisesti enää liiku, hah!
Tsekkaa koko video alta, ja mukana introssa ja outrossa myös kaikennäköistä muuta höpinää mm. kisasuunnitelmista, Olympia-paikasta, meidän asuntokaupoista, jäätelöstä, piparkakuista ja disko-Jaanista. 😀

 

Ojentajatreeni Miken kanssa:

 • 2×10 ranskalainen punnerrus + 2×20 ojentajat taljassa tangolla
 • 2×10 ranskalainen punnerrus negatiiviset (6 sekunttia) + 2×20 ojentajat taljassa vastaotteella
 • 2x ranskalainen punnerrus failureen (restpause 10sek) + 2×20 ojentajat narulla taljassa
 • 2×10 ranskalainen punnerrus istuen niskantakaa + 2x diamond press (failureen)
 • 1x ranskalainen punnerrus suoralla tangolla maassa failureen (restpause 15 sek)
 • 1x yhden käden ojentajatalja failureen

Jos videon jo kerkesit kokonaisuudessaan kurkata, niin tosiaan useampaankin otteeseen meillä hyytyi piuhoista puhti ennen kuin sarja oli saatu täyteen tai edes lähelle sitä. Varsinkin useampi kympin sarja kosahti jo puolen välin hujakoilla, kun kaapeleista loppui virta täysin kesken. Ja kuten lopussa mainittiin, niin älkää tosissaan vedelkö noita negatiivisia ranskalaisia punnerruksia itseksenne, ettei käy köpelösti! Kaveri mukaan, niin pysyy osaset paikallaan, vaikka puhti hipuisi kesken kaiken.
Miken kanssa vedetyt treenit ovat kokonaisuudessaan melko vaativia, joten ihan aloittelijoille näitä en suosittele. Hyviä liike- ja tekniikkavinkkejä näistä voi saada, ja kuulemma näillä videoilla tuppaa myös olemaan jonkinasteista viihdearvoa. 😉
nayttokuva-2016-12-17-kello-13-41-43
Tsekkaa samalla myös myös Miken kanssa vedetty brutaali selkätreeni sekä Miken kanssa vedettyjen treenien ehdoton henkilökohtainen lempparini eli pirun hapottava olkapäätreeni. Leppoisaa viikonloppua!

Edellinen juttuni: Onko fitness urheilulajien kuningas?

Seuraa minua:
Bloglovin // Facebook // Instagram
Snapchat: piiapajunen

Kommentit (3)
 1. Joululahjavinkkejä viime tinkaan! - Piia Pajunen
  18.12.2016, 15:30

  […] Ojentajien tehoisku Pakkis-Miken kanssa videoituna! […]

 2. Aihetta vähän sivuten; Onko sinulla mielipidettä siitä, että onko tehokkaampaa treenata käden lihasryhmät aina yksitellen/erikseen kerran viikossa super kovaa, vai yhdistää ne ja tehdä pari kokonaisvaltaista käsitreeniä viikkoon (esim. 1 x kovat painot, lyhyemmät toistot + 1 x kevyemmät painot, pidemmät toistot)?

  1. Piia Pajunen
   19.12.2016, 14:49

   Itse treenasin useamman vuoden lihasryhmät kerran viikossa läpi (ja osan treenaan vieläkin vain kerran), ja kehitystä tuli kyllä kiitettävästi. Alkuun monilla voi riittää tuo kerran viikossa paukuttaminen melko pitkäänkin, mutta osalla pidempään treenanneista kerran viikossa treenaaminen on liian harvoin optimaalisen lihaskasvun kannalta. Näistä voi toki olla montaa mieltä, ja hyvään lopputulokseen voi päästä montaa reittiä. 🙂
   Tällä hetkellä paukutan itse selkeimmät kehityskohteet kahdesti viikkoon läpi toisen kerran kovaa ja toisen kerran enemmän pumppaillen. Käsien kanssa olen kokenut toimivaksi pamauttaa ne pari kertaa viikkoon muiden isompien lihasryhmien kanssa (esim. hauis selän+rinnan kanssa ja ojentaja rinnan+olkapäiden kanssa).

Kommentointi suljettu.