13 x MIKSI MUN MIES ON PARAS

miksi mun mies on paras

Tättärää hei torstaihin! Tässä on viime aikoina tullut mietittyä tosi paljonkin sitä, että parisuhteen puolella on käynyt ihan valtava tsägä tämän miehen kohdalla. Vaikka tie yhdessä on ollut kaikkea muuta kuin tasainen, niin sitä suuremmalla syyllä on pitää kiinni siitä kaikesta hyvästä. Koska sitä hyvää todellakin löytyy, ja tässä pieniä palasia niistä!

13 x MIKSI MUN MIES ON PARAS

Sillä on aina herkkuja jemmassa. Ja usein piilotettuna keittiön ylimmille hyllyille niin, etten itse ylety niitä näkemään, mutta kysyttäessä löytyy kyllä ässiä hihasta. Tai piilotettu irttaripussi vaatekaapin perältä farkkupinon takaa (true story) 😀

Kaupasta tulee tuliaisiksi aina kaikki mahdolliset uutuustuotteet. Uudet jädet, karkit, limut, välipalatuotteet ja monet muut. Ihan parasta päästä testailemaan heti tuoreeltaan kaikki uutuudet, ja Herkkukornerin valinnat myös usein vain löytyvät valmiiksi meidän pakastimesta, hah!

Mulle tärkeät asiat eivät koskaan joudu kyseenalaistetuksi tai arvostelluksi. Oli sitten harrastus, ura, tulevaisuuden haaveet tai mitä tahansa, niin olen aina saanut tuen kaikkeen.

Kävelevä tietotoimisto. Lähes autistisella numeromuistilla ja nippelitiedolla varustetuista aivoista löytyy vastaukset mm. kaikkeen. Oli sitten kyse kansantaloudesta, urheilusta, politiikasta, teknologiasta tai lähes mistä vaan, niin tulee kyllä faktaa pöytään. Haluatko miljonääriksi ohjelmaan hypätessä ”kilauta kaverille”-valintana varma nakki!

Jalkahierontaskillsit 6/5. Ai ettien että.

Hän ottaa mut tosissaan. Oli sitten kyse peloista, huolista tai mulle itselleni tärkeistä toiveista, niin koen, että mua kuunnellaan. On helppoa pystyä olemaan juuri sellainen kuin on, kun kukaan ei vähättele tai arvostele.

Ei mene viinaan. Ei mua kohtuullinen alkoholinkäyttö sen enempää haittaisi, mutta enpä sinänsä laita pahakseni, ettei tarvitse katsella kännissä hönöilevää miestä viikonloppuisin tai pyhinä. Mitään erityistä syytä tälle alkoholin vähäkäytölle ei ole, ja yksinkertaisesti hän vain tilaa ravintolassa mieluummin tuopin maitoa kuin oluen, hah!

Älyttömät Google-skilssit. En vaan käsitä, miten netistä pystyy löytämään niin nopeasti aivan kaiken ja mahdollisen. Myös Ylilaudan parhaimmat jutut on samantien tiedossa (olennaisin).

Ymmärrys urheilusta kattavasti. Itse olen saanut paljon jeesiä ja työkaluja omiin akrobatiataitoihin tältä vanhalta telinevoimistelijalta, ja myös salin sekä raskaiden puolella löytyy näkökulmaa ja käytännön järkeä hyvin kattavasti. PS. Myös naisten fitness-poseerauksissa ihan ässä!

Piilonörtti. Koska niin oon mäkin, ja nörtteily vielä hauskemaa jaettuna. Hehe.

Osaa laittaa ruokaa. Vaikkei yleensä mitään fancyjä väännäkkään, niin maistuvat arkiruuat kyllä lähtee. Arkisuus onkin just parasta, ja vielä parempaa on istua valmiiseen pyötään. Nam.

Mies joka puhuu ja pussaa. Ja puhumisessa toki on ollut opettelua (korostan, että meillä molemmilla), mutta elämä on tehnyt tehtävänsä.

11 numeron ero sukissa. Ei mene sukat pyykissä sekaisin, kun oma 36 monon sukat ei iiiiihan heti eksy 47-koon räpylän omistajan sukkakoriin.

miksi mun mies on paras

Crop-paita: TÄÄLTÄ*
Trikoot: TÄÄLTÄ*

Loppuun myös erittäin olennainen aplodien sekä papukaijamerkin paikka. Olen meinaan hyvin ylpeä siitä, että nykyään tälle miehelle maistuu myös Aura-juusto, jolloin makumaailmamme ovat hieman yhtenevämmät. Herra Inkisen bravuuriburgerit Aura-täytteellä ovat selkeästi tehneet tehtävänsä mökkireissuilla, ja nyt tätä nannaa voi viskellä reteästi yhteisiinkin ruokiin. :)))

Pusuja loppuviikkoon!

LUE MYÖS:
Muotoja korostavat farkut – Tässä parhaat!

EDELLINEN JUTTUNI:
Lihaskasvu miinuskaloreilla? Aamusali? Meitsi vastaa!

VALMENNUKSET:
Prove-valmennusten startit nyt myynnissä!

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *