10 x VUODEN LUETUIMMAT POSTAUKSET

Mitkä ovat olleet vuoden 2019 luetuimmat postaukset blogissani? Tän listan toteuttaminen oli itsellenikin varsin mielenkiintoista, koska rakastan statistiikkaa ja lukuja!

Ennenkuin päästään varsinaisten postausten pariin, niin totaalissaan blogipostauksiani on klikkailtu auki tänä vuonna yli 1 710 000 kertaa ja uniikkeja kävijöitä yli 457 000 tsipaletta. Tämä on hieman vähemmän kuin viime vuonna, mutta postausmäärä on muiden töiden puolesta ollut hieman pienempi sekä pari pidempää postaustaukoa (koska elämä) selittävät nämä melko loogisesti. Silti olen todella positiivisesti yllättynyt näin hyvistä luvuista, koska kuten sanoin, niin paukut eivät ole joka hetki riittäneet ihan samaan tapaan kuin aiemmin.

Meitsi ei siis ole hiljenemässä, vaan päinvastoin ensi vuodelle on luvassa blogissakin monenlaista jäynää. Suunnitelmia ja luonnoksia on löytyy jo hyvä kasa, mutta ennen kun tulevaisuuteen päästään hyppäämään, niin tsekataanpa vielä, mitkä olivat tämän vuoden luetuimmat postaukset blogissani.

VUODEN LUETUIMMAT POSTAUKSET

1. Lantionnosto – Tekniikka ja tuntuma kuntoon

Suosituimmaksi tämän teki hyvinkin luultavasti myös se, että postaus jaettiin myös Ilta-Sanomien sivuilla. Ja vaikka itse sanonkin, niin tämä postaus on aika pätevä läjäys, jos haluaa lantionnoston uppoamaan kunnolla takalistoon!

2. Kun elämä heittää ympäri

Vaikka olisi kiva kirjoittaa niistä mukavista asioista, niin ei se elämä sellaista ole. On kuitenkin hienoa huomata, miten te lukijat olette tarjonneet ihan järjettömän paljon lämpöä ja välittämistä. Se on merkinnyt vaikeina hetkinä oikeasti paljon. Inhimillisyys on vaan upea asia. <3

3. Käyn psykoterapiassa, eikä hävetä myöntää sitä

Oon itse todella tyytyväinen, että tämä keräsi näin paljon lukukertoja. Mielenterveys ja henkinen hyvinvointi on asia, josta vaietaan aivan liikaa (ihan turhaan), ja tabuja pitäisi saada rikottua.

4. Rehelliset kuulumiset – Itkua ja myös hymyä

Pahoittelen edelleen tietynlaista salamyhkäisyyttä. V*tuttaa itseänikin, mutta tietyt asiat ovat vain vaatineet itsellä aikaa niin käsittelyyn kuin asioiden selvenemiseen. Julkista työtä tehdessä kuitenkin tuntuisi itsestäni feikiltä, jos olisin vain yrittänyt pitää väkisin hymyä naamarilla. Vuoden vaihteen jälkeen kyllä tulossa vähän konkreettisempaa kaikesta.

5. 33 x Tekemistä sadepäiville (koska surkeat kesäkelit)

Ilmeisesti jengiä oikeasti ketuttaa sadepäivät ja tylsää on, hah!

6. Muotoja korostavat farkut – Tässä parhaat!

Hyvien farkkujen metsästäminen on kyllä real thing!

7. Hyvät tulokset salilla naisella – Tarkista millä tasolla olet!

Tämän postauksen suosio yllätti, mutta täytyy myöntää, että olihan tämä törkeän mielenkiintoinen!

8. 12 vuotta yhdessä – Miten lähellä olikaan, ettei olisi?

Pus <3

9. 43 x Kuinka usein…?

Tämänkin suosio yllätti, mutta olihan tämä jo itsellenikin mielenkiinen ja huvittava postaus toteuttaa. 😀

10. Milloin syöminen meni jengillä näin sekaisin?

Ravintoasiat tuntuvat kiinnostavan aina tavalla tai toisella. Mutta onhan tällä saralla paljon tehtävää.

luetuimmat postaukset

Yöasu: TÄÄLTÄ*

Meillä jatkuu tänään joulunvietto vielä kotikotonani Jyväskylässä, eli luvassa on vähän kuin uusi jouluaatto toistamiseen. Ihanaa saada koko perhe koolle, mutta katsotaan kuinka pitkään pysyy hermot kasassa siinä mekkalassa. 😀

Ihanaa joulua ja pusuja sinne!

LUE MYÖS:
Eikö sua yhtään hävetä?!

EDELLINEN JUTTUNI:
Fiiliksiä ja joulusuunnitelmia

VALMENNUKSET:
Prove-valmennusten startit 6.1.!

hyvinvointi mita-minulle-kuuluu
Kommentit (2)
  1. Onnellista uutta vuotta sinulle Piia! <3 oot huippu!

    1. Kiitos sinä ihana! Huippua uutta vuotta myös sulle ja pus! <3

Kommentointi suljettu.