MUOTOJA KOROSTAVAT FARKUT – TÄSSÄ PARHAAT!

korostavat farkut

Mitkä farkut sulla on kuvassa? Joustavatko nuo farkut? Olisiko sulla farkkusuosituksia, jotka sopisivat myös treenatuille jaloille? Mitä kokoa käytät? Näitä kysymyksiä tulee jatkuvasti mulle eri kanavissa, ja enpä kyllä ihmettele. Istuvien farkkujen löytyminen on ollut itselläni aikoinaan aika kiven alla, joten otetaanpa vaihteeksi tästä farkkukysymyksestä oma koostepostaus, koska jokaisella on oikeus saada päälleensä sekä hyvin istuvat että kinttuja korostavat farkut!

Tässä tein juuri itselläni housuinventaariota, ja täytyipä todeta, että vaatekaapista löytyi tasan kolmea farkkumallia. Omat kintut kun ovat sinänsä aina olleet hieman haastavat istuvaa farkkumallia etsiessä, jotka vielä tuntuisivat mukavalta päällä sekä näyttäisivät hyvältä, niin kun parhaat mallit ovat löytyneet, niin miksi sitä napakymppiä vaihtamaan!

Muotoja korostavat farkut x 3

GINA CURVE

Viime aikojen kovin yllättäjä itselläni! Farkkuja en ole hirveästi lähtenyt uusia hankkimaan, sillä omat luottomallit ovat palvelleet vähän turhankin hyvin. Näitä oli kuitenkin pakko testata, sillä sen verran lämpimiä suosituksia olen näistä saanut. Nämä lävähtivät suoraan lemppareiden joukkoon, koska a) materiaalia paksua mutta todella joustavaa b) superkorkea ja hyvän mallinen vyötärö c) toimii omissa kintuissa kuin nakutettu d) äärimmäisen mukavat päällä. Katselin, että revittyä mallia oli myös tullut takaisin varastoon, ja vähän kyllä houkuttelisi näin kesän lähestyessä… Itsellä näistä koko 36.

Gina Curve-farkut: TÄÄLTÄ*
Fila-T-paita: TÄÄLTÄ*

77th FLEA – BIANCA SUPERSTRETCH

Nämä ovat kyllä usean vuoden olleet omat luottofarkuni, ja omistan nämä kolmessa sävyssä. Nyt ehkä ykkösenä näistä menee täysin musta ja valkoinen malli, vaikka edelleen perusfarkun sävyisenä löytyvät myös usein kintuista. Harvassa mallissa vain ”värilliset” versiot toimivat yhtä hyvin, mutta näissä jopa vielä paremmin. Näistä farkuista myös monet lukijat ovat jättäneet kiitollista palautetta, kun ovat vihdoin löytäneet itselleen täydelliset, mukavat ja myös kinttuja korostavat farkut. Itselläni koko S.

korostavat farkut

Bianca Superstretch – farkut: TÄÄLTÄ* (6 eri väriä)

DR. DENIM – LEXY

Kestolempparit, ja näitäkin on itselläni parissa sävyssä (revittynä sekä normaalina). Maailman mukavimmat kintuissa, ja näitä on tullut käytettyä aivan laittoman paljon, enkä näitä tästä kärkikolmikosta hevillä hylkää. Kestävyys myös todella priimaa, eikä ole käytössä juurikaan elon merkkejä itseensä kerännyt. Dr. Denimeistä käytän kokoa S.

Dr Denim – farkut: TÄÄLTÄ* (10 eri variaatiota)

Ja vaikka nämä revityt mallit ovat usein keskustelun aiheena sillä kulmalla, että ”eikö voisi ehjiä ostaa”, niin itsellä polvista aukinaiset toimivat ihan käytännön puolesta ehdottomasti parhaiten. Tätä likkaa kun näkee useinmiten istumassa inkkari-istunnassa, slaavikyykyssä tai kerässä polvet leuan alla, niin aukinaiset polvet antavat huomattavasti enemmän liikkumavaraa. Ihminen on tehty liikkumaan, minähän en vaatteideni anna sitä rajoittaa. 😉

Hyvin istuvaa viikonloppua!

TSEKKAA MYÖS:
Kun paino nousee ja vaatekoko kasvaa!?
EDELLINEN JUTTUNI:
Herkkukorneri – Fazer uutuusboksi arvostelussa

♥  MUUALLA:  ♥
PROVE-valmennukset // YouTube // Bloglovin // Instagram

kauneus muoti
Kommentit (7)
 1. Moi! Mulla on noi mustat 77th fleat kans, nyt jo toiset menossa. Kummissakin on kuitenkin jo n. kuukauden käytön jälkeen alkunut pikkuhiljaa vetskari valumaan alaspäin… Ekojen kohdalla kuvittelin kyseessä olevan maanantaikappale mutta nyt vähän ärsyttäää. Olen korjannut ongelman pujottamalla vetimeen kiinnitetyn avainlenksun (sellainen pyöreä kierteinen?) napin yli ennen napin sulkemista. Onko sinulla tai lukijoilla kokomusta vastaavasta, eli mahtaako tähän vaikuttaa kropan mittasuhteet vai onko laajempi ongelma?

  1. Mulla on kahdet mustat 77th fleat, eikä kummassakaan ole käynyt noin (eikä ollut muitakaan ongelmia). Loistavat pöksyt, jotka löysin nimenomaan Piian suosittelemina, jee!! 🙂 Ehkä mittasuhteet tosiaan vaikuttaa niin paljon? Kannattaa olla valmistajaan yhteydessä ja kertoa tuosta.

  2. piiapajunen
   18.5.2019, 11:11

   Mullakaan kyllä ei ole noin käynyt, ja hyvin on vetskarit toimineet! Mulla on kuitenkin ollut noita parissa eri värissä ja kilpailuaikoina oli erikseen kisakausille XS:t, eikä missään kappaleessa tällaista ole näkynyt. Siskolla myös 77th fleat, eikä hänkään ole tuosta maininnut. Kannattaa ehdottomasti olla yhteydessä valmistajaan, koska todella erikoisen kuuloinen ongelma.

 2. Myös yksi hyvä joustava, korkean mallinen pökä on Lindexin Vera farkut.Mulla yleensä se ongelma, että reidet hinkuttaa farkut puhki n. 1kk käytön jälkeen ja aina saa olla ompelemassa, mutta tässä Verassa ei ole ollut sitä ongelmaa! Ja silti on todella joustava, mutta napakka ja muotonsapitävä farkku. Sopii myös vähän ”muodokkaammalle” jalkaosastolle.

  1. piiapajunen
   20.5.2019, 16:20

   Hei siis Lindexin housuihin oon ennestään jo tutustunut, ja mulla onkin sieltä pari ihan todella hyväksi todettua housumallia. Farkkuihin en ole siellä vielä näppejäni iskenyt, mutta tää oli kyllä hyvä tärppi ens kerralla sovitukseen! 🙂

Kommentointi suljettu.