KEHONHUOLTOA KOTONA – NYT TIEDÄT MITEN!

Kaupallinen yhteistyö: Yogaia + Manduka

kehonhuolto
Hartiat kirraavat, lapojen väli jumittaa ja lonkat ovat jäykät kuin rautakanget. Yksi saamistani vakiopostaustoiveista ja vinkkikyselyistä liittyy vahvasti kehonhuoltoon ja nimenomaan siihen käytännön toteutukseen. ”Huollan kehoani tarpeeksi ja jopa liikaa” – said no one ever!

Keho kun ei aina kestä kaikkea, ja jokainen meistä varmasti tietää sen fiiliksen, kun on painettu menemään kaasupohjassa lujaa, ja jumit iskevät päälle ja pahasti. Päälle kun heittää rasitusvammat ja muut syntyneet kivuliaat vaivat, niin eipä siinä paljoa kehitystä tahkota, kun on pakko ottaa lepiä tai jyystää varoen puolitehoilla. Kyllähän jengi tietää, että sitä ruhoa tulisi pitää vetreänä ja availla omatoimisesti myös kovan runttaamisen ja täysiä puskemisen ohessa. Tämän turhankin tutun probleeman aiheuttaa kuitenkin usein rutiinin puute sekä merkittävästi myös se, että ei oikeasti tiedetä, että mitä tehdä ja tekeekö oikein.

Meitsille pamahti todella osuva tilaisuus päästä suunnittelemaan lukijoilleni soveltuva viikon mittainen kehohuoltohaaste Yogaia + Mandukan kanssa, jonka voi suorittaa ihan omasta olohuoneesta käsin oman läppärin tai puhelimen näytöltä video-ohjauksella tsekkailtuna. Nyt ihan oikeasti ota itseäsi niskasta kiinni, ja hyppää mukaan tähän haasteeseen, niin eipähän tarvitse enää kysellä venyttelyohjeita, putkirullailuohjeita tai vetreyttäviä lämmittelyvinkkejä salille.

Viikon pikakurssi, joka ei maksa sinulle mitään, ja tämän jälkeen olet astetta tykimpi ja vetreämpi treenaaja! Itse testasin alkuun myös palvelun muita ohjattuja tunteja joogasta venyttelyyn olohuoneen matolta käsin läppärin äärellä ohjaajan ammattitaitoisella opastuksella, ja vitsit teki kyllä höpöä näin kisakauden palautumista tukemaan ja taas entistä kovempien treenien pariin siirtyessä.
kehonhuolto
Siis miksi tähän haasteeseen muka kannattaisi lähteä mukaan? No koska…

 • …voit oikeasti oppia ihan järjettömän paljon uusia tapoja huoltaa kehoasi!
 • …pysyt jatkossa hyödyntämään näitä niksejä ja liikkeitä myös treenien yhteydessä lämmittelyissä, jäähdyttelyissä ja omatoimisessa kehonhuollossa
 • …pystyt treenaamaan entistä kovempaa, koska palaudut paremmin, etkä hajoa treeneissäsi alle
 • …vartti päivässä viikon ajan on pala nakkia
 • …kroppasi aivan salettiin kaipaa tätä, ja älä juksuta, ettetkö muka kaipaisi enemmän kehonhuoltoa
 • …kun tiedät ja opit oikeasti mitä teet, niin motivaatio kehonhuollon lisäämiseen kasvaa sa-le-tis-ti
 • …lisäät liikkuvuutta ja liikeratoja, jolloin treenikin osuu ja uppoaa entistä kovempaa
 • …haasteen testaaminen ei maksa sulle pennin jeniä! Ikään kuin viikon pikakurssi kehonhuollon laajaan skaalaan!

Olen itse ollut mukana suunnittelemassa haasteen tuntisisältöä, jotta juuri te saisitte siitä aikuisten oikeasti maksimaalisen hyödyn ja opin irti. Kyseessä ei siis ole mitään pilipalipööpöilyä, vaan ihan jäätävän kovaa settiä ja todella arvokasta lisää tavoitteellisen treenaajan tai ihan vaikka harrastelijan arkeen. Itse tunteja testanneena sain itsekin aivan jäätävän paljon lisärepertuaaria oman masiinani huoltamiseen, ja mukana on myös paljon omissa lämmittelyrutiineissa ja kehonhuoltosessioissa jo pitkään olleita muuveja ja tekniikoita.

Tarjolle olen valinnut kuulkaas mm. lonkan tehohuoltoja, rintarangan ja hartioiden avauksia, keppijumppaa, putkirullausta eli on aivan kaikkea ja jokaiselle. Livetunnit pamahtavat käyntiin joka päivä aamupäivästä, mutta jos missaat tämän ajankohdan niin no hätä! Tunnit jäävät streameina talteen, ja ohjattu kehonhuoltosessio odottaa sinua töiden jälkeen läppärin ruudulla tai mobiilissa. Ja jos jonkun päivän missaat, niin haastetta ei kannata heittää suorilta käsin roskakoriin, sillä streami löytyy vielä seuraavalla viikolla visusti tallessa palvelussa!

VIIKON KEHONHUOLTOHAASTE A LA PIUDE

MA: Kehonhuolto – Lantio (15 min)
TI: Kehonhuolto – Rintaranka (15min)
KE: Kehonhuolto – Keppijumppa (10 min)
TO: Kehonhuolto – Selkäranka (15min)
PE: Kehonhuolto – Yin Jooga (30min)
LA: Kehonhuolto – Putkirullaus (2omin)
SU: Kehonhuolto – Syvärentoutuminen (20min)

Tämä haaste tarkempine aikatauluineen löytyy Yogaia + Mandukan palvelusta TÄÄLTÄ! Ja jos kaipaat arkeesi ihan perinteistä joogaa tai kotipakaratreeniä, niin niitäkin löytyy palvelun muista järjettömän laajoista streamiarkistoista. Yogaia+Manduka on siis ikäänkuin kehonhuollon Netflix tai Spotify eli näppärä kuin mikä!

kehonhuoltokehonhuolto

Ja mulla on teille jaossa lisäksi lukijaetu: Kuukauden ilmainen Yogaia + Manduka -jäsenyys!

Koodilla ”PIIAPAJUNEN2017” pääset hyppäämään mukaan ilmaiseen kehonhuoltohaasteeseen, ja kokeilujaksolle pääset TÄSTÄ! Kun liityt jäseneksi nyt, saat koodilla ensimmäisen kuukauden ilmaiseksi. Jäsenyys jatkuu automaattisesti hintaan 19,99 eur/kk, ja voit peruuttaa tilauksesi milloin haluat! Etu on voimassa kaikille uusille jäsenille 15.10.2017 asti, eli ole vikkelä!

Nyt se käpälä pystyyn! Kuka on mukana? No mä on ainakin, ja ajattelin kiristää tuon miehen myös mukaan tähän mun kylkeen! Muahaha! Startti lähtee maanantaina, ja tuolla koodilla pääset jo etukäteenkin testailemaan Yogaia + Mandukan muita aivan todella kattavia live- ja streamattuja tunteja näin sateisen syysviikonlopun viettelykseksi. Maanantaina kuitenkin mennään! Boom!

Letkeää ja rentoa viikonloppua joka iikalle! Muistakaa pysyä vetreitä, sillä teillä on vain yksi keho, johon varaosia tahdo saada. <3

♥  SEURAA MINUA  ♥
YouTube // Bloglovin // Facebook // Instagram
Snapchat: piiapajunen

hyvinvointi kysy-hyvinvoinnista
Kommentit (4)
 1. Jonna / Palasia arjestani
  6.10.2017, 13:43

  Mukana!!!!!

  1. Piia Pajunen
   8.10.2017, 08:04

   Jessss!

 2. Pitää vissiin liittyä/rekisteröityä? Ainakin ymmärsin että maksaa kokeilun jälkeen. Ehdottomasti haluan olla mukana, kehonhuolto on lähellä sydäntä ja jos jotain treenissä teen ”oikein” teen joka päivä ainakin jotain. Tosi hyviltä kuulostaa nuo teemat, rintaranka olisi hyvä saada paremmaksi kun olkapäät sijoittaa vähän eteenpäin. Kehonhuoltoa ei voi varmasti tehdä liikaa? Itse jäänyt putkirullaukseen koukkuun en tiedä onko mahdollista tulla riippuvaiseksi? yin jooga taitaa jäädä väliin kun fyssari ei kauheasti syvävenyttelyä suositellut yliliikkuvuuteni takia. mitä mieltä?

  1. Piia Pajunen
   8.10.2017, 08:06

   Jes mukaan vaan! Joo tuohon osallistuminen edellyttää tuon liittymisen, mutta tuolla koodilla saa kuukauden ilmaista kokeiluaikaa, ja liittymisen voi perus vaikka heti tämän haasteen jälkeen, jos siltä tuntuu tai jatkaa myös loppukuukauden myös muiden lukuisten tuntien testaamista. 🙂 Jos fyssari on sulle ohjeistuksen antanut tuosta syvävenyttelystä, niin luottaisin silloin häneen. 🙂

Kommentointi suljettu.