Huikean hyvät täytetyt Härkis-paprikat vuohenjuustolla ja chilillä
Täytettyjä paprikoita eri muodoissaan tehdään meillä säännöllisesti. Ne ovat helppoja ja kauniita ja sopivat moneen ruokavalioon ja makuun. Tämä resepti on ehdottomasti kaikista kehittelemistämme paras. Suippopaprikoita on helppo syödä ja niistä saa terävällä veitsellä leikattuna myös sopivan kokoisia tapas-paloja, jotka maistuvat illanistujaisissa tai alkupaloina sekä lämpiminä että jäähtyneinä.
Pehmeä Härkis sopii hyvin vihannesten täytteeksi. Se toimii hyvin myös voimakkaampien makujen kanssa ja poimii ihanasti chilin ja valkosipulin aromeita. Vuohenjuusto täydentää täytteen maun ja koostumuksen hyvin.
Huikean hyvät täytetyt Härkis-paprikat (10 kpl)
5 suippopaprikaa
1 pkt Härkis Originalia
100 g vuohenjuustoa
1 dl kermaa
2 rkl tomaattipyrettä
3 valkosipulin kynttä
0,5-1 chiliä
0,5 sipulia
kourallinen basilikaa
suolaa ja pippuria
oliiviöljyä
- Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.
- Pilko sipuli, valkosipuli ja chili ja paista ne pannulla oliiviöljyssä.
- Lisää joukkoon kerma ja tomaattipyre ja hauduta muutama minuutti.
- Lisää Härkis ja lämmitä vielä nopeasti.
- Ota pannu pois liedeltä ja lisää joukkoon pilkottu vuohenjuusto ja basilika.
- Leikkaa paprikat kahtia pituussuunnassa ja poista siemenet.
- Täytä paprikat Härkispaistoksella ja laita uuniin 10 minuutiksi.
Oletko jo tutustunut muihin kotimaisista Verso Foodin tekemistä härkäpaputuotteista tekemiimme resepteihin? Tiesitkö, että Härkiksiä saa jo useammassa maussa ja muodossa? Lisää reseptejämme löydät täältä.