Grillatut mozzarellamunakoisot yrteillä ja parmesaanilla

Kaupallinen yhteistyö: Verso Food Oy

Grillatut mozzarellamunakoisot yrteillä ja parmesaanilla

Kesän yksi parhaista touhuista on uusien grilliruokien kehittely. Vanhoja tuttuja makuja on ihana yhdistellä uusin tavoin. Tällä kertaa grilliin pääsi munakoisoja puolikkaina. Täytteenä oli reilusti valkosipulia, tomaattia, mozzarellaa, Härkistä, parmesaania ja yrttejä, nam. Pitkään kypsytetty ja reilusti oliiviöljyllä kostutettu, valkosipulilla maustettu munakoiso toimii aina. Grillatut mozzarellamunakoisot kypsyvät rauhassa ja koostumus on ihanan pehmeä.

bacil

Herkulliset juustot, laadukas oliiviöljy ja Härkis tekevät puolikkaina grillatuista munakoisoista todella täyttäviä. Munakoiso itsessään on ihanan makunsa lisäksi todella terveellistä ja ravinnerikasta. Se puhdistaa tehokkaasti elimistöä optimoiden maksan toimintaa. Se myös suojaa sydäntä ja sen nesteet poistavat rasvaa.

Muistitko muuten, että Härkis on tuotettu ekologisin keinoin kotimaisilta tiloilta kasvatetuista härkäpavuista? Härkis on täyttävää ja loput pakkauksesta voi myös pakastaa seuraavaa käyttöä varten. Blogin kaikki ihanat Härkis-reseptit ja muut Verso Foodin härkäpaputuotteista valmistetut herkut löydät täältä.

härkischeese

Grillatut mozzarellamunakoisot yrteillä ja parmesaanilla

Ainekset

2
Munakoisoa
2
Tomaattia
4
Valkosipulinkynttä
2
Mozzarellaa
1 pkt
HÄRKIS® Originalia
1 dl
Oliiviöljyä
1 dl
Parmesaania (Lastuina tai raastettuna)
2
Kevätsipulin vartta
Basilikaa
Persiljaa
Suolaa ja pippuria

Tee näin:

  1. Leikkaa munakoisot pitkittäin kahtia.
  2. Kaiverra jokaisesta munakoison puolikkaasta reilu ruokalusikallinen munakoison lihaa pois.
  3. Hiero munakoisojen sisäpinnoille reilusti oliiviöljyä sekä ripaus suolaa ja pippuria.
  4. Leikkaa valkosipulit pieniksi ja jaa munakoison puolikkaille.
  5. Jaa HÄRKIS® paketti tasaisesti munakoisoille.
  6. Kuutioi tomaatit ja jaa tasaisesti munakoisojen päälle.
  7. Leikkaa mozzarellat paloiksi ja ripottele munakoisoille.
  8. Silppua kevätsipulin varret ja oman maun mukaan basilikaa ja persiljaa (Vinkki: Tuoreita yrttejä ei voi koskaan käyttää liikaa).
  9. Ripottele munakoisoille vielä parmesaanilastuja tai -raastetta.
  10. Grillaa n. 20-25 minuuttia, kunnes munakoisot ovat saaneet nätin sävyn ja pehmentyneet.
  11. Lisää vielä vähän parmesaania ja yrttejä tuoreina munakoisojen päälle ennen tarjoilua.
Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *