Maukkaat grillivartaat punajuuripihvillä, halloumilla ja hedelmillä (3 min. valmistus)

 

Maukkaat grillivartaat punajuuripihvillä, halloumilla ja hedelmillä

Grillikesä jatkuu! Tässä viimeinen kolmesta reseptivideostani, joita inspiroin uusista Härkis-pihveistä. Tämä punajuuripihvi on yksi suosikeistani, tosi miellyttävän makuinen. Härkis-pihvien proteiini tulee kotimaisista härkäpavuista (eli sopivat myös kasvissyöjille). Pihvit ovat sellaisenaan käyttövalmiita eli grillaaminenkin sujuu tosi nopsasti, ihan muutamassa minuutissa.

Suosittelen kokeilemaan tätä tosi nopeaa grilliherkkua, ainakin meillä grilliraati antoi sille hyvä kehut. Näissä vartaissa on hyvin toimiva punajuuripihvin, suolaisen halloumin ja makean ananaksen ja vesimelonin yhdistelmä.

Maukkaat grillivartaat punajuuripihvillä, halloumilla ja hedelmillä

Härkis® Pihvi Punajuuria

Suuria tuoreita herkkusieniä

Vesimelonia

Ananasta

Halloumia

Makeaa balsamico-kastiketta

  1. Kuori ja leikkaa n. 1,5 cm paksuisiksi paloiksi meloni ja ananas.
  2. Huuhtele halloumi ja leikkaa noin 1 cm siivuiksi.
  3. Leikkaa Härkis® Pihvi Punajuuret puoliksi.
  4. Nostele hedelmä- ja halloumisiivut sekä Härkis® Pihvi Punajuuret kuumalle grillille ja grillaa molemmilta puolilta n. 3 minuuttia.
  5. Nosta astiaan ja pujottele kaikki palaset puisiin grillitikkuihin vuorotellen.
  6. Kaada vartaiden päälle raidoiksi makeaa, esim. viikunan makuista balsamico-kastiketta.

* Tuotin videot kaupallisessa yhteistyössä Verso Foodille.

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *