Lämmin vuohenjuustosalaatti hedelmillä
Lämmin vuohenjuustosalaatti hedelmillä on ihana liitto voimakasta vuohenjuustoa ja makeita, lämpimiä hedelmiä. Annos on lautasella kaunis ja kesäinen ja sopii hyvin aterian aloitukseen.
Kaupallinen yhteistyö: Verso Food
Vuohenjuusto on aina yhtä ihanaa. Herkullisen makuparin se saa hedelmistä, joiden makeus korostuu lämmitettäessä. Muutamasta aineesta syntyy nopeasti herkullinen kesänmakuinen salaatti. Reseptissä ei ole tarkkoja määriä, koska annosmäärä kannattaa koota sen mukaisesti, onko kyseessä alku- vai pääruoka. Lämmin salaatti sopii yhtä hyvin kummaksi tahansa.
Härkäpapugranolalla saa helposti lisää proteiinia ja kivaa rakennetta salaatteihinkin. Muita reseptejäni Verson kotimaisista ja ekologisesti tuotetuista härkäpaputuotteista löydät täältä.
Lämmin vuohenjuustosalaatti hedelmillä
salaattia
tomaattia
kurkkua
voita ja oliiviöljyä paistamiseen
päärynää
tuoretta mangoa
tuoreita mansikoita
vuohenjuustoa
Verso Härkäpapugranolaa
kastike:
4/4 dl oliiviöljyä
1 sitruunan mehu
1 rkl agavesiirappia (tai hunajaa)
suolaa, pippuria
- Asettele lautasille salaattia, tomaatti- ja kurkkupaloja.
- Kuori tai pese hyvin hedelmät ja leikkaa niistä pitkiä tankoja.
- Lämmitä pannulla yhtä paljon voita ja oliiviöljyä ja paista siinä pyöritellen kevyesti hedelmätangot ja vuohenjuustokiekot.
- Asettele hedelmät salaattipedille ja päällimmäiseksi vuohenjuustot.
- Koristele puolikkailla mansikoilla.
- Ripottele päälle reilusti Verso Härkäpapugranolaa.
- Sekoita kaikki kastikeaineet hyvin keskenään ja kaada salaateille.