Herkullisin pinaatti-juusto-tomaatti – Spagettikakku (Vege)
Tämä spagettivuoka on makaronilaatikon hienostunut serkku. Se on koottu kasviksista, maistuvista juustoista ja pastasta. Ei kevyintä syötävää, mutta todella herkullista. Helpohko kasvisruoka, joka maistui meidän koko perheelle. Mies kokkasi tätä viime viikonloppuna ja ohje oli pakko laittaa jakoon.
Pinaatti-juusto-aurinkokuivattu tomaatti – spagettikakku
6 dl kuohukermaa
4 isoa kananmunaa
merisuolaa
vastajauhettua mustapippuria
60g Cheddarjuustoraastetta
30g Briejuustoa
30g vuohenjuustoa
kaksi isoa kourallista pinaattia, pestynä ja pilkottuna
punainen chili hienonnettuna
140g aurinkokuivattuja tomaatteja öljyssä(valuta öljy ja pilko)
400g spagettia vastakeitettynä
nokare voita
muutamia tuoreita salvian lehtiä pilkottuna
Lämmitä uuni 180-asteeseen. Sekoita kulhossa kerma ja munat, sekä suola ja pippuri. Lisää raastettu cheddar, melkein kaikki brie ja vuohenjuusto, pinaatti, chili, aurinkokuivatut tomaatit ja keitetty spagetti. Sekoita hyvin.
Sulata voi uuninkestävällä pannulla(halkaisija noin 25-30cm). Kaada spagettiseos pannulle tasaiseksi. Paista uunissa 30 minuuttia, kunnes pinta alkaa saada väriä. Ota vuoka uunista ja tee lusikalla pieniä reikiä vuoan pintaan. Kasta salvianlehdet oliiviöljyyn ja paina ne tekemiisi reikiin jäljellä olevien brie- ja vuohenjuustojuustonpalojen kanssa.
Laita vuoka takaisin uuniin 10 minuutiksi. Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua. Siirrä tarjoiluastiaan jos haluat. Kakku irtoaa kokonaisena pannusta. Tarjoile vihreän salaatin kanssa.
Tämä oli minusta aivan ihana, suussa sulava pastaruoka. Lisäksi se oli erittäin näyttävä ja lasten mielestä hauska, koska vuokaa saattoi leikata kuin kakkua.
Spagettikakku siis!
Herkullista viikonloppua!
<3 Anna
Luen myös: maailman paras tomaattikeitto ja Terveellistä ruokaa halvalla
Nam, testiin menee. Kiitos reseptistä, Anna!
Ole hyvä! Tää oli herkkua. Kivaa viikonloppua Jenny.
Just meni uuniin. On sitten odottamassa perhettä kun huomenna tulevat kotiin niin voivat lämmittää. Ainakin näytti superherkulliselta, kiitos reseptistä Anna!
Hei mahtavaa! Se on tosi hyvää myös seuraavana päivänä. Vetäytyy sellaiseksi, että sitä voi oikeesti leikata kuin kakkua. Playvalue! 🙂 Toivottavasti tykkäätte.
Tähän luotin. Huomenna on kotona etten sanoisi hulabaloolähtö (ja minä vältän sen kokonaan), joten autoin miestä mäessä etukäteen
Reilusti toimittu 🙂