Wau mikä välipala! Suklaahippu-proteiinitaikina (VG)

Mitä treenaajan kannattaisi syödä välipalaksi? Tähän ei voi antaa yhtä oikeaa vastausta, sillä välipalan luonne riippuu harjoittelun luonteesta ja intensiteetistä. Hyvä välipala antaa energiaa harjoitteluun ja rakennusaineita lihaksille kehittymiseen. Kiinteytymistä ja/tai lihasmassaa tavoittelevan henkilön välipalan olisi hyvä sisältää noin 20g proteiinia, tuplasti hiilihydraatteja ja myös pehmeitä rasvoja. Täällä muutama hyvä vinkki vegaanisiksi välipaloiksi liikkujille marjaisat välipalaruudut välipalapatukat , amaranttiruudut ja proteiinivanukas.

Tässä välipalaohje kiinteytyjän ja lihasmassan kasvatusta tavoittelevan treenaajan ruokavalioon. Tämä proteiinikeksitaikina valmistuu helposti ilman keinotekoisia makeutusaineita tai muita lisäaineita. Keventäjän välipalaksi tämä taipuu puolittamalla ohjeen. Tämä ”keksitaikina” sopii myös terveelliseen herkutteluun, kun haluat välttää sokeria tai tyhjiä kaloreita. Raaka-aineet löydät lähikaupasta ja herkku valmistuu kädenkäänteessä.

proteiinikeksitaikina

Suklaahippu- proteiinitaikina 

Koko annos 445 kcal 17 g pro, 40 g hh sekä 22g rasvaa

2 1/2 dl kypsiä kikherneitä

1/2 banaani

2-3 rkl kasvimaitoa

1 rkl maapähkinävoita

1 tl vanilja-aromia

1 tl steviaa tai vastaavaa

Lisäksi:

2 rkl (raaka) kaakaonibsejä tai suklaarouhetta (esim Foodin miLK)

Sekoita kaikki ainekset tasaiseksi massaksi monitoimikoneessa. Lusikoi taikinaa ja kaakanibsejä/suklaarouhetta kerroksittain kulhoon ja nauti terveellisenä herkkuvälipalana.

proteiinikeksitaikina

Voimakasta päivää!

Kommentit (1)
  1. Onpa mielenkiintoinen resepti! Pitääpä laittaa testiin, miten kikherneet taipuu välipaloihin tai vaikkapa smoothieihin. 🙂

    Nora / https://dreamerachiever.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *