Vegetreenari
Vegetreenari

Ovatko rakkauslihaksesi kunnossa?

Sisältää mainoslinkin.

Moi! Lantionpohjalihakset ovat tärkeä lihasryhmä naisilla, ne tukevat ryhtiä, ehkäisevät selkävaivoja ja virtsankarkailua sekä parantavat naisen seksuaalista nautintoa…Tänään jaan teille muutaman liikkeen, joiden avulla voi treenata lantionpohjalihaksiasi missä vain, milloin vain!

lantionpohjalihastreeni istuva
lantionpohjalihastreeni istualtaan

Olen koulutettu Bailamama-ohjaaja ja konseptin ryhmäliikuntatunneille sisältyy lantionpohjalihastreeniosio. Täältä löydät oman paikkakuntasi Bailamama-ryhmäliikuntatunnit. Bailamamalta löydät myös kolme erilaista kokonaisvaltaista kotitreenipakettia, joiden avulla voit treenata missä ja milloin vain. Squeeze-kotitreenejä on valittavissa raskaanaoleville (9months) äidille ja vauvalle (2baby) sekä kaikille naisille ikään katsomatta (4-venus). Kirjoittamalla Linda Kovanen kampanjatunnus-kenttään saat alennusta Squeeze-kotitreenipaketeista. Vinkkaa myös kaveria!

Syksyllä starttaa uusi pienryhmäni naisille ”timmit äidit” ja siihen sisällytän myös ohjatun lantionpohjalihastreenin. Tästä lisää lähempänä.

3. liikkeen lantionpohjalihastreeni

Lantionpohjalihastreeni kannattaa toteuttaa 3 kertaa viikossa ja yksi treeni vie sinulta aikaa vain noin 5 minuuttia.

Ensin etsitään lantionpohjalihakset: Toimi kuin keskeyttäisit virtsasuihkun, vedä emätin ja peräaukko sisään ja ylös. Näin saat jännitettyä lantionpohjalihaksesi. Lantionpohjalihastreenissä muut lihakset pyritään pitämään rentoina (niin pakarat kuin kasvotkin).

Lantionpohjalihaksia tulisi harjoitella kolmella eri tavalla. Voit tehdä kaikki kolme liikettä esimerkiksi makuultaan tai istualtaan.

1. 10x Maksimivoima-harjoitus: Jännitä lantionpohjalihakset voimakkaasti (5 sek) ja rentouta (10 sek). (Tätä tarvitaan painavia tavaroita nostettaessa) Voit tehdä harjoituksen makuultaan tai vaikka kaasupulloa nostellessa!

maksimivoima-treeni
maksimivoima-lantionpohjalihastreeni

2. 10x Nopeusvoima-harjoitus: Jännitä lantionpohjalihakset niin nopeasti kuin pystyt -puhalla -rentouta, pidä jännitys koko puhalluksen ajan!(tätä tarvitaan esimerkiksi aivastaessa)

lantionpohjalihastreeni
Nopeusvoima-lantionpohjalihastreeni

3. 10x Kestovoima-harjoitus: Jännitä lantionpohjalihakset, pidä jännitys 8 laskien ja rentouta 8 laskien. (tarvitaan kaikissa päivittäisissä tilanteissa)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *