Vegetreenari
Vegetreenari

Tiesitkö, että hyvinvointia voi mitata?! + alekoodi

Haluaisitko saada tietoa omasta hyvinvoinnistasi, palautumisestasi, liikunnan kuormittavuudesta, unesi laadusta ja stressitasostasi?

Firstbeat-hyvinvointianalyysi on suomalainen menetelmä ja se perustuu sydämen sykevälivaihtelun mittaamiseen. Mittaus tuottaa henkilökohtaista ja tarkkaa tietoa stressinhallinnasta palautumisesta ja liikunnan vaikutuksista.

Pienilläkin muutoksilla voit parantaa hyvinvointiasi merkittävästi. Hyvinvointianalyysi arvioi unen laatua ja riittävyyttä, sekä auttaa löytämään ratkaisun paremman palautumisen saavuttamiseksi. Hyvinvointianalyysi kertoo, oletko riittävän aktiivinen ja onko harjoittelusi riittävän tehokasta saadakseen aikaan positiivisia terveysvaikutuksia ja kohottaakseen kuntoasi.

Mittaus on jo käytössä monilla huippu-urheilijoilla sekä sitä käytetään monilla työpaikoilla osana työhyvinvoinnin parantamista. Mittauksesta on hyötyä ihan jokaiselle joka haluaa parantaa hyvinvointiaan. Ole paras versio itsestäsi ja osta hyvinvointianalyysi jo tänään!

Kirjoittamalla alekoodin LINDAFIRST saat -5€ alennusta hyvinvointianalyysista (normaalihinta alk. 180€). Firstbeat-analyysin voit ostaa täältä: verkkokauppa

Valittavanasi on joko yksi mittaus tai kahden mittauksen paketti. Ensimmäisen mittauksen jälkeen asiantuntija (eli minä) antaa sinulle palautteen analyysin tuloksista ja niiden pohjalta laaditaan käytännölliset tavoitteet hyvinvoinnin parantamiseksi. Mahdollinen seurantamittaus tehdään 3-6 kk alkumittauksesta ja sillä saat tietoa siitä, miten olet onnistunut saavuttamaan asetetut toimenpiteet arkeesi ja päässyt tavoitteisiisi.

Voi hyvin!

*Yhteistyössä Lupaus-hyvinvointistudio.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *