4 x VALMIS KESÄTREENI ULKONA – TSEKKAA NÄMÄ!


Vielä on kesää jäljellä! Ja itseasiassa aika paljonkin, joten laitanpa jakoon tästä parit kesätreenit, joita voi suorittaa niin keskellä kaupungin hulinaa tai vaikka kesämökkimantuja. Salin ihanaan ilmastointiinkin voi mennä ainakin kahdella viimeisellä näistä mennä nauttimaan, joten ei jää olosuhteista saati puitteista kiinni näiden suoritus! Erilaisia treenejä kun on tullut rustattua ja kuvattua tänne blogin puolelle aikojen saatossa useampiakin, niin välillä on hyvä buustailla näitä uudestaan esille. Mukana neljä erittäin toimivaa kesään sopivaa treeniä keskittyen etenkin kinttuosastoon sekä rautaiseen keskivartaloon.
Ja hox! Nämä kaikki treenit voi toki paukuttaa hutiloiden läpi, mutta jos haluat saada treeneistä oikeasti jotain irti, niin muistaha keskittyä aina suoritustekniikkaan ja riittäviin palautuksiin sarjojen välissä, niin voit samalla saada kehitettyä ominaisuuksia ja lihaksistoasi. Hien ja hengästymisen saa aikaan monellakin tapaa, mutta jos oikeasti haluat saada treenistä käteen muutakin kuin tissivälihiestä kastuneen treenitopin ja pihalle yskityt keuhkot, niin muista fokus ja laatu! 😉

VAKIO PORRASTREENINI

Meitsin vakkariporrastreeni jakoon! Tällä on porskuteltu monena kesänä, ja vieläkin maistuu ja toimii kuin öljytty. Mukana myös osuvia variaatioita porrastreenin muokkaamiseen omiin makunystyröihin osuvaksi kokonaisuudeksi, mutta voin sanoa, että tuo kyseinen treeni sellaisenaan on jo todella pätevä. 😉
Porrastreeni löytyy TÄÄLTÄ!
VALMIS KESÄTREENI ulkona

RÄJÄHTÄVÄ LOIKKATREENI

Vieterivoimaa kinttuihin ja vielä niin, ettei tarvitse pelätä, että laatta lentäisi tai joutuisi kontaten kotia ryömimään. Sopivan simppeli mutta hämmentävän tehokas treeniveto perskannikoille ja reisijerkkua kuumottelemaan. Mikäli maltat nautiskella palautusajoista ja keskittyä laadukkaisiin toistoihin, niin räjähtävyyttä ja ponnistusvoimaa on tarjolla!
Loikkatreeni löytyy TÄÄLTÄ!

VALMIS KESÄTREENI ulkona

4 LIIKKEEN VATSATREENI

Tämä kyseinen neljän liikkeen core-treeni onnistuu niin kotiolkkarissa, salilla, pihanurtsilla tai mökkimiljöössä! Annahan palaa vaan, ja treenistä löytyy niin staattisia, suoria, vinoja ja rutistavia toistoja! Sopii erinomaisesti myös kesäisen hölkkälenkin kylkeen paukuteltavaksi. Boom!
Vatsatreeni löytyy TÄÄLTÄ!

VAHVISTAVA KESKIVARTALOTREENI

Hallintaa ja staattista pitoa keskivartaloon erilaisilla lankkuvariaatoilla. Mukana löytyy myös selkeät video-ohjeet tiiviissä paketissa, joten tiedät varmasti mitä tehdä. Näillä liikkeillä keskitytään erityisesti vahvistamaan tuikitärkeitä tukilihaksia niin liikkeessä kuin staattisessa menossa tinkimättä yhtään tehokkuudesta.
Keskivartalotreeni löytyy TÄÄLTÄ!

VALMIS KESÄTREENI ulkona
Adidas-toppi: TÄÄLTÄ* // Adidas-shortsit: TÄÄLTÄ* // FAST-megapullo: TÄÄLTÄ*

Ja tsädääm! Huutelen fiiliksissä vähän ennakkoon, sillä syksyllä pärähtää käyntiin vihdosta viimein mun oma nettivalmennus! Tämän toteuttaminen on ollut mulla haaveissa pitkään, ja nyt on materiaalia hiottu kuntoon jo pidemmän aikaa ja matskua videoitu valtava liuta. Etä- ja lähivalmennuksia sekä ohjelmien luomista multa on kyselty niin valtavalla virralla, ja tarkoituksenani on laatia tästä niin osuva ja tehokas setti, että näillä päästäisiin vähintään yhtä laadukkaaseen lopputulokseen.
Mitään pikadieettipakettia ei ole tulossa, vaan valmennus, jolla opitaan treenaamaan tavoitteellisesti, tehokkaasti ja fiksusti sekä syömään monipuolisen rennosti ja riittävästi. Salilla tahkotaan siis nousujohteista menoa, ja pyritään hankkimaan sitä jerkkua kehiin oikeisiin paikkoihin, ja valmennuksessa päästään syventymään aika samankaltaiseen treenifilosofiaan, jolla itsekin olen iskenyt tulosta kehiin jatkuvalla syötöllä. Tästä lisää piahkoin, joten stay tuned!

Vikkeliä kinttuja ja rautaista keskivartalopitoa keskiviikkoon!

TSEKKAA MYÖS:
Aamutreeni toimimaan – Miten syödä ja valmistautua?
& Kehonpainotreenillä pyöreät pakarat? Ei välttis!

EDELLINEN JUTTUNI:
Kun kirjoittaja on täysi k*sipää

♥  SEURAA MINUA  ♥
YouTube // Bloglovin // Facebook // Instagram

Kommentit (4)
 1. Niin innoissani tosta sun valmennuksesta! Ihan vain mielenkiinnostakin sen ostaisin, vaikka ei pystyisikään osallistumaan / tekisi muuta ohess :D!
  Ja nää kaikki treenit on kyllä jo käytössä – etenkin loikat ;).

  1. Piia Pajunen
   13.7.2018, 10:12

   Jes ihan mahtavaa! Ja tuossa valmennuksessa käteen joka tapauksessa jää valmiit saliohjelmat, ruokavaliot, kehonhuolto-opastukset, monipuoliset liikkuvuus- ja lämmittelyohjeistukset, lihasten aktivointitreenit ja paljon muuta! 🙂

 2. Voi vitsit, miten hienoa kuulla, että sulta tulee oma nettivalmennus! Malttamattomana jo kyselen, onko se suunnattu enempi treenanneille vai voiko tällaiset tavispulliaisetkin siitä hyötyä? Sulla on jotenkin niin JÄRKEVÄ ja aidosti MUKAVA ote kuntoiluun ja elämään ylipäätänsä, että olisi tosi kiva päästä kokeilemaan 🙂 Löysin sinut sattumalta YouTuben puolelta aikanaan ja ei voi muuta kuin valtaisia kiitoksia heitellä sinne suuntaan! Oot jotenkin semmoinen tyyppi, että videoita katsellessa tai blogia lukiessa tulee aina hyvälle tuulelle. Olis voinut kiittää hyvän mielen hetkistä lukuisia kertoja, mutta ei ole tullut sitä tehtyä. Mutta siis kiitos! 🙂

  1. Piia Pajunen
   23.7.2018, 10:18

   Hellouu! Ihan mahtava kuulla, että oot eksynyt seurailemaan menoa ja vielä tykkäillyt menosta! Kiitos!!
   Nettivalmennus on suunnattu oikeastaan ihan kaikille tuloksekkaasta salitreenaamisesta kiinnostuneille. Se on suunniteltu niin, että siitä saa aivan varmasti irti vähän kokemattomammat kuin edistyneemmätkin treenaajat, sillä oma filosofiani treenin puolella on erittäin vahvasti siellä perusperiaatteisiin tukeutumisessa, joka toimii vuosi toisensa jälkeen ja niin alkajalla kuin kokeneella.
   Toki jos salitreeni- tai urheilutaustaa ei ole laisinkaan, niin silloin en ehkä suosittele tätä valmennusta, mutta jos salilla on treenailtu jo vähäsen tai oman kehon toimintaan on tutustuttu muilla lajeilla, niin uskon, että tällä pääsee pitkälle! 🙂

Kommentointi suljettu.