TREENI- JA RAVINTOFILOSOFIANI KULMAKIVET

Monesti viikossa salilla treenaamalla olen saanut tuloksia? Mitä ajattelen ruuasta? Kuinka paljon ulkonäkö voi määrätä treenissä? Edellinen videoni sai oikein passelin vastaanoton, ja lisää videomatskua kinuttiin, joten tässä sitä nyt sitten on että lävähtää! Vapun vuoksi ylimitoitetun viikonlopun kunniaksi siis videota pyörimään ja tästä reilun seitsemän minuutin mestariteoksesta nautiskelemaan! Valot, kamera, käy!

Jos missasit ensimmäisen viiden minuutin YouTube-spektaakkelini hieman keveämmällä näkökulmalla, niin käy heti pistämässä tämä pätkä pyörimään TÄÄLTÄ! Ja pistähän meikäläisen YouTube-kanava seurantaan TÄSTÄ, sillä sinne pamahtaa jatkossa varmasti entistä osuvampia ja viihteellisempiä paketteja, ja kamera pistetään rullaamaan tulevalla Pohjois-Amerikan kisaturneella myös tiiviiseen tahtiin! 😉

Mahtavaa viikonloppua! Jau!

Vilkaise myös: Voiko olla fit, vaikka kropassa olisikin läskiä?

Edellinen juttuni: Voiko lisäravinne olla aitoa? + ARVONTA

♥  SEURAA MINUA  ♥
Bloglovin // Facebook // Instagram // YouTube
Snapchat: piiapajunen

Kommentit (16)
 1. Oot kyllä älyttömän aito ja fiksu ihminen. Sun treenaamista ja tekemistä on ilo seurata, kun vedät pilke silmäkulmassa ja järki päässä. Iiiiso tsemppipeukku jenkkiturneelle. Vedä täysii!

  1. Piia Pajunen
   29.4.2017, 14:58

   Voi vitsi kiitos ihanasta kommentista! Tulipas hyvä fiilis! 🙂 Ja meitsi tykittää turneella, se on varma! ;D

 2. Laura-Elina Halttu
  29.4.2017, 01:51

  Tää video tuli kyllä niin oikeeseen aikaan ulos! Mulla on meinaa pieni kriisi painon ja nopeasti muuttuvan ulkonäön kanssa. Mulla oli tasan viikko sitten brasilian jujitsu skabat, joihin treenasin 3kk ja ekaa kertaa vedin myös kisadieetin, koska halusin haastaa itseäni kisaamalla pienemmässä painoluokassa. Aikaa painon pudottamiselle oli 11 viikkoa ja kiloja piti lähteä vähän reilu kymmenen.
  Tiukillehan se meni. Kisa aamuna jouduin vielä saunomaan kilon verran nesteitä pois ja dieetin vika viikko oli kaikkea muuta kuin terveellinen. Mistä päästäänkin tähän: keho on ottanut painoa viikossa takasin melkein 10 kg, koska päätin, että haluan vappuun asti syödä vapaasti mitä huvittaa ja se oli tietoinen valinta. Nyt parina viime päivinä olen miettinyt, että olikohan sittenkään niin fiksua, koska kroppa on tästä kaikesta syömisestä ja sitä ennen ”syömättä olemisesta” todella sekaisin. Eikä tietenkään normi ruuasta, vaan niistä herkuista, joita olen nyt lähes joka päivä syönyt ähkyyn asti.
  Järjellä kun ajattelen, niin tiedän että kyse on lähes pelkästään nesteistä, koska kehoon ei mitenkään kerry viikossa 10 kg ihraa. Mutta peilissä ja vaa’alla se kaikki näyttää juurikin siltä itseltään. Ja se ahdistaa niin pirusti 😀
  Mutta kiitos sun videon, sain taas vähän lisää järkeä ja ymmärrystä päähän, että kropan täytyy antaa palautua rauhassa tuollaisesta suorituksesta. Ja mikään ei tapahdu heti. Paitsi nesteiden kerääntyminen… 😀 Vapun jälkeen palataan ruotuun ja pidetään suunnitelmasta kiinni niin saadaan kehon tila normalisoitumaan!
  Ps. Oon seurannut sun blogia ehkä vasta puolisen vuotta, ig:ssä jo pidempään, mutten kuitenkaan sillä tavalla seurannut kuin nyt. Olet ainut bloggari kenen snäpin mystoren katsomista odotan innolla tai ylipäätään vaivaudun katsomaan. Mietinkin tässä, että miksi en ole aikasemmin sun touhujasi seuraillut. 😀 Super hyviä postauksia jaksat laittaa ihailtavan usein blogiisi ja muutenkin vaikutat mahti tyypiltä! 🙂
  Hirveesti tsemppiä kisoihin!

  1. Piia Pajunen
   29.4.2017, 15:08

   Ei vitsit tuo 11 viikkoa ja 10kg on kyllä ollut aika hurja riipaisu, ja varmasti osa on ollut rasvaa ja osa kyllä sitä nestettäkin, ja niinhän se monesti itsepuolustuslajien ”dieeteissä” onkin. 🙂 Varmasti sulla olo tasoittuu, kun palaat taas normaaliin ruokailuun, ja se painonnousu tuollaisen riipaisun jälkeen on jossain määrin varmaan ihan väistämätöntäkin olisi sitten mättänyt menemään tai palannut muuten normaaliin ruokailuun.
   Ja jos on tosiaan tullut herkuteltua, niin sitten on, ja ei sitä kannata jäädä märehtimään. 😀 On sitä itsekin testattu vuosien varrella kaikennäköiset kisojen jälkeiset ”palautumistavat” tiukemmista linjoista täysinäiseen sikamättöön, ja jokaisesta olen ollut tyytyväinen ja varsin ylpeä 😀 Kaikkea saa luvan kanssa kokeilla, ja jos huomaa, etteihän se ihan toiminutkaan, niin ainakin siitä voi ottaa oppia seuraavaa kertaa varten, joten win-win! 😉

Kommentointi suljettu.