Syväluotaus kulisseihin AlonaTV:n haastattelussa

Noin kuukausi takaperin kävin vieraana AlonaTV:n haastattelussa, jossa käsittelyn aiheena oli mm. urheilijan elämä, henkiset haasteet ja vastoinkäymiset, kilpailuun valmistautuminen sekä useat aiheet myös urheilun ulkopuolelta. Pidemmässä haastattelussa päästäänkin usein hieman pintaa syvemmälle, ja esiin tulee monesti asioita, joita ei muuten ole tullut muissa kanavissa vielä jaettua.
Tässäkin kaiveltiin vähän kipeitä muistoja menneisyydestä sekä erikoisempia yksityiskohtia tämän tytön elämästä, joten painahan sitä play-näppäintä, niin tiedät mistä puhutaan! Käsittelyssä oli myös valmistautuminen elämäni suurimpaan kisaan Arnold Internationaliin, jonne valmistautuminen kulkikin suurimmaksi osaksi kipsi jalassa. 50 minuuttia vierähti haastattelun parissa ihan järkyttävän nopeasti, ja meistä molemmista tuntui, että vastahan siinä vauhtiin päästiin. Tässä siis tarjolla koko haastattelu, ja sen voi laittaa pyörimään taustalle vaikka ruuanlaiton tai venyttelyn lomaan. Multitaskaus kunniaan!

Näyttökuva 2016-03-17 kello 17.47.57
Mieletöntä torstai-iltaa sinne ruudun toiselle puolelle! Itse pysyn tänään visusti pois treenien parista, ja annan tämän sijaan keholle sen kaipaamaa lepoa. Huomenna tarkoituksena käydä heittämässä ensin näppärä akrobatiatreeni sekä myöhemmin salin puolella keskittyä pyöreämpien olkapäiden metsästykseen.
xoxo,
Piia

Kommentit (7)
 1. Outi Karita
  17.3.2016, 20:17

  Multitaskausta suoritettu ja siivottu mm. vessa perusteellisesti tässä samalla 😀
  Hyvä haastattelu ja oli kiva kuunnella sun haastattelua.
  Sussa on kyllä asenne kohdallaan ja jalat maassa sopivissa suhteissa 🙂

  1. Piia Pajunen
   18.3.2016, 12:16

   Kiitos Outi! Sullahan oli hyvä kombinaatio tässä, ja toivottavasti vessa nyt kiiltää! Haha! 😀

 2. Hei, Sun blogi on kyllä tosi mainio! Vaikutat huipputyypille ja tosiaan oikealle urheilijalle, jolle ei ole vain se ulkonäkö tärkeintä. Miksi sulla oli nyt viimeisimmäksi se nilkka kipsissä 5 viikon ajan?

  1. Piia Pajunen
   20.3.2016, 07:52

   Kiitos ihanasta kommentista! 🙂 Mulla meni treenissä joulun alla jalkaterän ulkosyrjän jänne vähän mäsäksi, niin tiukan kisa-aikataulun vuoksi laitettiin siihen kipsi, että kerkeisi asettua kisapäivään mennessä. Tästä voisin kirjoitell kyllä oman stoorin tänne blogin puolelle 🙂

Kommentointi suljettu.