Piia Pajunen
Piia Pajunen

PROVE BY PIIA -NETTIVALMENNUS! KOHTA SITÄ SAA!


Whoop whoop! Kohta päästään starttaamaan! Olette kyselleet multa ihan hirmuisesti tästä tulevasta valmennuksesta, ja nyt pamautan teille ihan kunnon infopaketin, mitä tuleman pitää! Lisäksi olen keräillyt teiltä tulleita kysymyksiä, joihin vastaan kaikille samassa syssyssä. Here we go!
Mitä 10 viikon PROVE by Piia PRO-valmennus sisältää:

 • 2+2-jakoisen saliohjelman (4 salitreeniä viikossa), joka vaihtuu puolessa välissä valmennusta. Molemmissa ohjelmissa lihasryhmät treenataan siis kahdesti viikossa läpi.
 • Neljä erilaista kehittävää ja monipuolista lämmittelyohjelmaa.
 • Ohjeet kehonhuoltoon ja lepoon.
 • Treeniä tukevan ruokavalion, jonka avulla opettellaan syömään rennosti, monipuolisesti, riittävästi ja joustavasti. Valittavana on kolme eri energiamäärän sisältämää ruokavaliota selä
 • Reseptikirja, joissa käytännöllisiä reseptejä, jotka sopivat koko perheelle
 • Pääsyn Prove-valmennuksen Facebook-ryhmään, jossa sinua jeesitään vastaantulevissa kysymyksissä (sisältää lisäksi mm. liveluennon)
 • Opastukset jatkoa varten valmennusjakson päätteeksi, jotta osaat jatkaa nousujohteista salitreeniä myös tämän jälkeen.

Valmennuksen tavoite:

 • Opit treenaamaan salilla pitkäjänteisesti, nousujohteisesti ja tuloksekkaasti tavoitteita asettaen
 • Kasvatat lihasmassaa ja voimatasoja
 • Keräät sporttisia ja naisellisia muotoja oikeisiin paikkoihin
 • Opit hahmottamaan hyvän salitreenikokonaisuuden perustekijät
 • Opit syömään rennosti, monipuolisesti ja riittävästi tavoitteita tukien makunautintoja unohtamatta
 • Opit pitämään huolta kehostasi monipuolisen ja kehittävän lämmittelyn, riittävän levon sekä kehonhuollon avulla.
 • Motivoitua, innostua, oppia ja nauttia tuloksekkaasta treenaamisesta sekä kehityksestä!

Mitä sinulta vaaditaan:

 • Halu oppia treenaamisesta ja ravinnosta
 • Halu sekä kiinnostus perehtyä materiaaleihin huolellisesti läpi valmennusjakson ajan
 • Mahdollisuus ja halu panostaa treenaamaan neljästi viikossa salilla. Ja pssst! Pian tulossa myös Prove Basic, joka sisältää kolme salitreeniä viikossa.

prove by Piia

Q&A – TREENI

Millaista treenitaustaa valmennukseen vaaditaan?
En suosittele valmennusta niille, kenellä ei ole minkäänlaista taustaa salitreenaamisesta TAI muusta urheilusta. Toki nollataustalla tästä voi saada myös erittäin hyvät eväät lähteä liikkeelle, mutta aivan ihkaensimmäistä kertaa salille eksyvän olisi olisi hyvä katsoa tekniikat läpi yhdessä osaavan henkilön tai ammattilaisen avustuksella.
Valmennus ei kuitenkaan vaadi vuosien salikokemusta, vaan huolellisilla tekniikkaopastusvideoilla ja selkeillä ohjeistuksilla pääset todella hyvään vauhtiin vähemmälläkin treenitaustalla. Jos siis käsipainot, tanko ja taljat ovat sinulle jokseenkin tuttuja, niin tulet varmasti hyötymään tästä valmennuksesta olit sitten jo kokenut konkari tai vähän vähemmän aikaa salilla harjoitellut treenaaja. Treeniohjelman kuormitus skaalautuu omien voimatasojen mukaan, joten haastetta löytyy aivan jokaiselle.
Harrastan tällä hetkellä toista urheilulajia, joten onko tämä valmennus mahdollista yhdistää muuhun urheiluun?
Treeniohjelma sisältää neljä kovaa salitreeniä viikossa, joten en suosittele yhdistämään tätä muuhun kuormittavaan harjoitteluun, jotta vältyttäisiin liialta uupumukselta ja alipalautumiselta. Treeniohjelman ohessa on mahdollista harrastaa muuta kevyttä liikuntaa, kuten kevyttä lenkkeilyä, mutta en suosittele kokonaistreenimääräksi viikossa enempää kuin viittä treenikertaa (nämä neljä salitreeniä mukaan laskettuna).
Onko treeniohjelmat suoritettavissa kotona?
Ei ole. Valmennuksen treeniohjelma on rakennettu varta vasten kuntosalilla suoritettaviksi. Valmennuksen kehonhuoltotreenejä on toki mahdollista tehdä myös kotona.
En joka viikko kerkeä treenaamaan neljää kertaa salilla. Voinko silti osallistua?
Myyntiin tulee hieman myöhemmin myös Prove Basic-valmennus, jossa sisältö on lähes sama kuin PROVE by Piia Pro-versiossa, mutta treeniohjelma on suunniteltu kolme kertaa viikossa salilla treenaaville. Suosittelen siis lämpimästi odottamaan hieman ja valitsemaan tällöin tämän valmennuksen, jotta saat kokonaisuudesta parhaimman mahdollisen irti. Näin vältyt myös liioilta suorituspaineilta, ja opit suoraan treenaamaan oikeasti oman elämäsi aikatauluihin sopivalla tavalla.

Mitä lihasryhmiä valmennuksissa keskitytään treenaamaan, ja onko treenissä enemmän eristäviä vai moninivelliikkeitä?
Valmennuksessa keskitytään treenaamaan tasapuolisesti koko kroppaa naisellisiin ja sporttisiin muotoihin tähdäten sekä moninivelliikkeillä että eristävillä liikkeillä. Tavoitteena on keskittyä treenitekniikoiden hiomiseen sekä junnaavien treenitulosten ylittämiseen. Treenit ovat sopivan kuormittavia, ja kuormitusta pyritään kasvattamaan aina treeniohjelman loppua myöten. Puolessa välissä valmennusta pidetään kevennetty viikko, johon myös tulee erikseen ohjeet.
Onko ohjelmassa aerobista treeniä, HIIT-treeniä tai toiminnallista treeniä?
Fokus treeniohjelmassa on salitreenin puolella. HIIT-treeniä tähän en suosittele tehtävän sivuun, jotta palautuminen pysyisi treenitavoitteita tukevana ja kokonaisuus aisoissa. Mikäli haluat, niin salitreenien lisäksi voit tehdä kevyttä aerobista harjoittelua (esim. lenkkeilyä), ja tähän saat valmennuksessa ohjeistuksen. Toiminnallisuuden osalta lämmittelykokonaisuuksissa on valittavissa toiminnallinen lämmittelykokonaisuus, jolla saa lisättyä monipuolisuutta treenaamiseen.
Onko mahdollista saada oheen henkilökohtaista tekniikkaohjausta salilla?
Halutessasi voit itse ottaa yhteyttä personal traineriin tai valmentajaan, jonka kanssa voit käydä treeniohjelman tekniikoita läpi tarkemman syynin alla.
prove by Piia

Q&A – RAVINTO

Vaatiiko ruokavalio punnitsemista ja ruokavaakaa?
Ei vaadi. Valittavanasi on joko vaakaa apuvälineenä käytettävät joustavat ruokavaliot sekä täysin ilman vaakaa kulkeva vaihtoehto. Molemmissa tapauksissa on kuitenkin ideana, että 10 viikon päätteeksi et tarvitsisi ruokavaakaa, ja matkan varrella opetellaan hiljalleen olemaan joka tapauksessa ilman. Ruokavalio ei ole muutenkaan laihtumiseen tähtäävä dieetti, vaan ruokavalion tarkoituksena on opettaa syömään joustavasti, riittävästi sekä monipuolisesti.
Sopiiko ruokavalio vegaaneille tai gluteenitonta ja maidotonta ruokavaliota noudattaville?
Kyllä sopii.
Kuinka paljon kaloreita ruokavaliossa on?
Kevyin valmiiksi laskettu ruokavalio sisältää noin 1900 kcal, ja tämän lisäksi on asteittain kaksi suuremman energiamäärän sisältävää ruokavaliopohjaa. Nämä eivät ole mitään jämptejä ja tiukasti seurattavia paperilappuja, vaan tarkoitus on myös oppia itse lisäämään ruokaa, jos oma aineenvaihdunta ja kulutus on tätä kovempi. Valmennus sisältää ohjeistukset myös tähän ruuan lisäämiseen ja oman sopivan määrän löytämiseen.
Voinko syödä koulun tai työpaikan lounasta, jos osallistun valmennukseen?
Ehdottomasti voit, ja siihen tässä valmennuksessa tähdätäänkin. Ravintovalmennuksen ideana on opettaa syömään riittävästi ja joustavasti tilanteista huolimatta ilman turhia stressejä tai joka paikassa mukana kannettavia eväsrasioita.
Saako valmennuksessa herkutella?
Saa. Valmennuksessa ei ole mitään kiellettyjen ruokien listaa. Tämä ei ole tiukka dieetti tai kuuri, vaan ruokavaliolla haetaan tasapainoa ja energiaa elämään sekä tukea treenitavoitteisiin, ja lisäksi saat eväät jatkaa valmennuksen jälkeenkin. Esimerkiksi kaikkea, jota näet minunkin kanavissani minun syövän, voit sinäkin syödä.
Voinko syödä samaa ruokaa perheeni kanssa?
Ehdottomasti kyllä. Sinun ei tarvitse kokkailla erikseen itsellesi ruokia, vaan voit syödä sitä samaa ruokaa, jota perheesi ruokapöydässä tarjotaan.
Voiko tällä ohjelmalla laihduttaa?
Ohjelma ei tähtää painonhallintaan, mutta valmennuksen keveimmällä valmiilla ruokavaliota on mahdollista tähdätä rasvanpolttoon yksilöstä ja lähtötilanteesta riippuen. Tämä ei kuitenkaan ole tässä valmennuksessa tavoitteena, mutta älä huoli. Ei ole myöskään rasvavarastojen lisääminen.
Sopiiko ruokavalio myös muuhun urheiluun?
Ruokavalio sopii sovellettavaksi ja tukemaan kaikkiin urheilulajeihin.

Q&A – YLEINEN

Minkä ikäisille valmennus sopii?
Prove Pro-valmennus sopii kaikenikäisille naisille, mutta en suosittele valmennusta alle 16-vuotiaille. Alle 18-vuotiaiden on hyvä keskustella asiasta vanhempiensa kanssa tai osallistua yhdessä vanhemman kanssa.
Saako valmennuksessa yksilölliset ohjelmat? Tuleeko kaikille samat treeni- ja ruokaohjelmat?
Kyseessä on verkkovalmennus, joten kaikki valmennukseen osallistuvat saavat samat ohjeistukset. Valmennuksen toteutus on ruokapuolella on todella joustava, jossa jokaisella on mahdollisuus valita omannäköisensä ateriat. Et siis saa suoraan yksioikoista lappua, vaan opit muodostamaan urheilullisia tavoitteitasi tukevia järkeviä ja monipuolisia ateriakokonaisuuksia.
Treeniohjelma on kaikille sama (osassa liikkeissä variointimahdollisuus), ja liikkeet skaalautuvat jokaiset omien voimatasojen mukaan. Mikäli koet, että tarvitset läheisempää ja yksilöidympää valmennusta niin treeni- tai ravintopuolella, niin suosittelen mieluummin hankkimaan itselle oman valmentajan tai personal trainerin.
Minulla on paljon jonkin verran vammoja, vaivoja ja sairauksia? Voinko osallistua valmennukseen?
En suosittele osallistumista. Haittaavien ja kivuliaiden vammojen ja vaivojen kohdalla suosittelen ottamaan yhteyttä fysioterapeuttiin, henkilökohtaiseen valmentajaan tai lääkäriin.
Sopiiko valmennus diabeetikoille?
Suosittelen keskustelemaan asiasta lääkärisi kanssa.
Kuinka paljon valmennus tulee maksamaan?
129€ (sis. alv 24%).
prove by Piia
Ja lopuksi tärkein: Milloin startataan, ja miten pääsen mukaan?
PROVE by Piia Pro-valmennus tulee myyntiin syyskuun aikana, joten sillon päästään starttailemaan! Aivan tarkkaa päivämäärää en vielä uskalla paljastaa, sillä ohjelmien ja materiaalien hiominen on täällä päässä ollut jo pitkään käynnissä, enkä halua hätäillen hutaista niitä kokoon. Siksi paljastan tarkan päivämäärän vasta, kun tiedän, että voin itse olla varma, että materiaalit ovat aivan täydessä iskussa juuri sinua varten! Huutelen kyllä kanavissani joka tuutista, kun startti on tiedossa ja neuvon, miten pääset mukaan. 😉
Korostan vielä lopuksi, että valmennus ei ole mikään kuuri, vaan tarkoitus on, että OPIT oikeasti treenaamisesta ja ravinnosta, ja saat eväät jatkaa tästä eteenpäin varmoilla ässillä hihassa, eikä sinun tarvitse ostaa vastaavanlaista nettivalmennusta heti uudelleen. Jos haluat vain käteesi vain simppelin paperilapun, jota sokeana noudattaa, niin älä lähde mukaan. Jos sinua kuitenkin polttelee opetella treenaamaan salilla tavoitteellisesti ja kovaa sekä syömään rennosti ja tasapainoisesti, niin hyppää hei messiin! Tästä meinaan tulee hyvä!

Kovaa ja tavoitteellista treeniviikkoa just sulle!

KURKKAA MYÖS ODOTELLESSA:
Treenaatko vatsoja väärin? Vältä näitä!
& Eikö selkätreeni mene perille? Tässä 8 vinkkiä!

EDELLINEN JUTTUNI:
8 x Minkä luulin olevan normaalia, muttei ollutkaan

♥  SEURAA MINUA  ♥
YouTube // Bloglovin // Facebook // Instagram

Kommentit (39)

 1. Tuijja

  Kumpa tämä valmennus olisi tullut ennen kuin ostin sen valmennuksen jossa seurataan sitä paperilappusta pilkulleen. Täytyy ihan harkita jo syrjähyppyä 😀

  • Piia Pajunen

   No joskus sellainen ”jämptimpikin” voi olla kohdillaan, ja tietty jämptiyskin on melko suhteellinen käsite ja voi tarkoittaa eri asiaa noudattajilleen. Tässä valmennuksessa kuitenkin ravintopuoli on todella joustava, eikä vaadi tiukkaa ehdottomuutta ja gramman tarkkaa laskemista, ja itseasiassa siitä tähdätään nimenomaan jopa pois päin. 🙂 Ja itse kannatan vahvasti syrjähyppyä siitä liiasta jäykkyydestä tapahtui se sitten omalla tavalla tai tämän valmennuksen avulla. 😀

 2. Aurora

  Voijuku, en malta odottaa että pääsen treenaamaan sun ohjelmalla 😍👊🔥

  • Piia Pajunen

   Ei vitsit, ihan mahtava kuulla! Kohta päästään starttaamaan, jee!

 3. Sanna

  Taidan lähteä mukaan tähän, vaikka vähän kaksijakoinen treeni jännittääkin. Pakko sitä on vaan kokeilla välillä jotain uutta! ☺️ Onko tähän jokin osallistujien maksimimäärä vai saako kaikki halukkaat osallistua? ☺️

  • Piia Pajunen

   Kaksijakoisella mennessä neljästi viikossa edut tulevat juuri siitä, ettei lihasryhmiä tarvitse yhdessä treenissä hakata niin ”päreiksi”, ja monet pitävät sen toteutuksesta sen ”inhimillisyyden takia”, ja että jaksaa helpommin keskittyä kohdelihaksen treenaamiseen, kun kerta-annos ei ole niin suuri verrattaessa useampijakoisiin, eli rohkeasti testaamaan vaan! Ideana valmennuksessa on juurikin oppia uutta, niin tästä voi tulla erityylinen toteutustapa tutuksi. 🙂
   Valmennukseen ei ole maksimiosallistujamäärää, eli kaikki halukkaat pääsevät mukaan. Siksi juuri teinkin nettivalmennuksen, koska kysyntä valmennuspuolella on ollut niin suurta, enkä ole siihen muuten voinut vastata. 🙂

 4. Jenni

  Vakavasti harkitsen tätä valmennusta. Olen ennen pitänyt nettivalmennuksia hölynpölynä, mutta vaikutat niin pätevältä ihmiseltä ja valmennuksen kuvaus fiksulta, että ei kyllä viitsi lyttäämään tätä lähteä. Ainut mikä pohdituttaa, on se että treeni ei tietenkään ole kenellekään yksilöllisesti suunniteltu tai räätälöity, että voisiko siinä olla jokin ns. kompastuskivi tai jokin mikä ei sovi itselle.

  • Jenni

   Yksi kysymys tuli vielä mieleen.. Kirjoitit, että valmennus sisältää 3 eri energiamäärän ruokavaliota.. Onko kuitenkin niin, että niitä ei ole tarkoitus seurata tarkasti? Itseä ahdistaa, jos on joku tietty ruokakaava, mitä seurataan. Vai toimivatko ne enemmän esimerkkeinä? Rentous on enemmän se mitä haluaisin opetella ruoan kanssa.

  • Piia Pajunen

   Mahtava kuulla, että tämä herättää kiinnostusta! Jos jokin yksittäinen liike ei sovi tekijälleen, niin aina on mahdollista (ja esim. vammatapauksissa suotavaakin) varioida. Joissakin ohjelman liikkeissä on jo valmiiksi variointia tarjolla, tai sitten valmennuksen Facebook-ryhmässä jaellaan näihin tarvittaessa jeesiä. Yksi tärkeä osa treeniohjelmassa on juurikin se, että opitaan fiksusti toimiva kokonaisuus, ja yksittäiset liikkeet ovat tässä vain ”yksityiskohtina”.
   Ruokapuolella on mahdollista valita kolme eri energiamäärältä olevaa ruokavaliopohjaa tai valmiiksi ilman ruokavaakaa toteutettava ruokavalio. Valmiiksi lasketut ruokavaliopohjat ovat enemmänkin juuri pohjia, joilla annetaan osviittaa siihen, minkä verran olisi hyvä syödä. Näissä valmiiksilasketuissa ei ole ideana juurikaan mennä pilkun tarkasti näiden mukaan, vaan esimerkiksi syödä myös silmämääräisesti ja nauttia esimerkiksi työpaikkojen/opiskeluahjojen lounastarjonnasta.
   Valmennuksen edetessä opetellaan myös hiljalleen siihen, että enenemissä määrin jätetään se vaaka pois, sillä tasapainoinen ja urheilullisia tavoitteita tukeva ruokavalio ei ole rakettitiedettä, eikä vaadi jatkuvaa syynäämistä ja tarkkailua. Eli juurikin se rentous on se, mihin itse haluan kaikki tällä loppuviimein opettaa. 🙂

 5. Iida

  Tätä olenkin jo pitkään odottanut, että sulta tulisi valmennus! Juuri tuollaista rentoa otetta treenamiseen ja syömiseen olen kaivannut enkä ole sitä muilta nettitreeneiltä saanut. Halu on treenata kovaa ja kunnolla sekä syödä niin että jaksaa, mutta useimmat nettivalmennukset ovat aika tiukkoja etenkin syömisen suhteen eikä millään muotoa rentoja.
  Haluaisin kovasti tuon 4xvko ohjelmasi, koska normaalitilassa treenaan neljästi viikossa. Syyskuussa kuitenkin strattaa pääsykokeisiin lukeminen, johon on tarkoitus ladata kaikki potku itsestä. Todennäköisesti sen kuukauden aikana ei ole mahdollista treenata kuin 3xvko, jotta jaksaminen lukemiseen olisi paras. Käyn siis tämän lisäksi vielä töissä.
  Mikä on siis sun suositus? Pystynkö aloittamaan tuon 4xvko pääsykokeiden jälkeen jolloin elämä palautuu normitilaan vai täytyykö ostaa tuo 3xvko vaan pääsykokeiden takia? Entä onko hyötyä ostaa molempia? Harmittaa, jos tuo 4xvko ohjelma menee sivu suun pääsykokeiden takia, koska halu siihen olisi kova 🙁

  • Piia Pajunen

   On erittäin hyvä, että huomioit koko elämän kuormituksen suhteessa treeniin, ja sillä usein pääseekin pitkälle ja välttää pahimmat kompastuskivet. Tästä valmennuksesta tulee luultavasti myös keväälläkin startti, jos nyt ei rahkeet elämässä riitä, mutta ohjelmat jäävät toki käteen tämän valmennuksen jälkeenkin.
   Jos normaalisti treenailet sen neljä kertaa viikossa, niin tällä voit todellakin saada siihen uutta potkua ja ideointia myös jatkoon, ja sun tapauksessa voisin jopa harkita, että osallistuisit valmennukseen tästä huolimatta. Toteutuksen voisi tehdä esimerkiksi niin, että tekisit nyt valmennuksen ajan viikossa kaksi viikon ensimmäistä treeniä ja yhdistelisit kolmanteen treeniin kahden jälkimmäisen treenin isoimmat pääliikkeet (eli periaatteessa 2+1-jakoinen). Pääsykokeiden jälkeen voit jatkaa valmennuksen mukaisella 2+2-ohjelmalla, jolloin saat taas erilaista ärsykettä kropalle. 🙂
   Jos tämä kuulostaa lähtökohtaisesti liian monimutkaiselta, niin uskon, että myöhemmin ensi vuoden puolella tulee myös tähän valmennukseen uusi startti. Älyttömästi tsemppiä sulle pääsykokeisiin valmistautumiseen!

 6. Minna

  En ehtinyt kysästä ennen postausta. Mutta harrastan lisäksi agilityä kerran viikossa ja ratsastusta kerran viikossa. Voinko silti osallistua valmennukseen? Olisiko tämä vai Basic tällöin parempi? Ratsastus ei ole kovinkaan rasittavaa fyysisesti mutta agilityssä saa toisinaan juosta tosissaan vaikkakin hyvin lyhyitä pätkiä ja koko treeni kestää n 30 min..

  • Piia Pajunen

   Jos sinusta itsestä tuntuu, ettei ajallisesti ja muun elämän haasteiden parissa tule liikaa haasteita, niin tämä Pro-versio voi ihan hyvin toimia, jos fyysinen rasitus pysyy kuvailemassasi määrässä. Suosittelen valitsemaan kuitenkin lähtökohtaisesti valmennuksista sen, jonka treenimäärä vastaa enemmän sitä normaaliin arkeen pitkässä juoksussa toimivaa määrää, sillä ideana on antaa eväät treenirintamalla myös pidemmälle jatkoon. 🙂

 7. Marjo

  Ihanaa että säkin teit oman verkkovalmennuksen sekä kerroit siitä noin kattavasti. Taatusti tulossa huippu hyvä setti 🙂

  • Piia Pajunen

   Heips ja mahtava kuulla, että tästä tietoläjäyksestä sai noin hyvin infoa irti! Mä kyllä henkilökohtaisesti kanssa uskon, että tämä valmennus tulee olemaan erittäin hyvä, jos vain itsellä on kiinnostusta myös oppimiseen ja materiaaleihin perehtymiseen. 🙂

 8. Essi

  Moikka Piia! Ehkä saatat muistaakin tilanteeni kommentistani ”Huvittavia koulumuistoja ala-asteelta lukioon” -kirjoitukseesi. Oon nyt pystynyt oikeastaan ilman stressiä syömään kouluruokaa päivittäin. En olisi uskonut, että stressaaminen asian suhteen helpottaisi näinkin nopeasti. Enkä kyllä ole mitään ulkoistakaan muutosta ainakaan vielä huomannut tapahtuvan, joten KIITOS ihanasta vastauksestasi kommenttiini. Se auttoi enemmän kuin uskotkaan 🙂
  Mietin pitkään, että tää sun valmennus kuulostaisi just sellaselta, että tämä voisi mullekin toimia! Luotan sun ammattitaitoon ihan sataprosenttisesti ja uskon, että tää valmennus tulee auttamaan niin monia ihmisiä! Harmittaa vaan, että näin opiskelijana mulla ei taidakaan olla varaa osallistumiseen.. 🙁
  Voih, no mutta näillä sun opeilla kuitenkin mennään jatkossakin ja onneksi on omin avuinkin jonkinmoista lihaskehitystä alkanut näkymään ja päivä päivältä myös ruokavalioon saa lisää rentoutta, joten näillä mennään 🙂
  Mutta hei, mahtava valmennus varmasti tulossa niille, jotka tämän käsiinsä saavat! Oot huippu Piia, ja kiitos vielä kerran, että olet ainoana ihmisenä pystynyt auttamaan mua (no nyt alkoi kyyneleet taas valumaan), siis KIITOS <3

  • Piia Pajunen

   Ei vitsit miten mahtava kuulla, että rentoutta pamahti noin nopeasti mukaan kuvioihin ja ihan vain tuon yhden vastauksen jälkeen! JES! Todellakin isot propsit sulle, että nimenomaan sä itse halusit tarttua härkää sarvista ja toimimaan niistä epämiellyttävistä tunteista huolimatta! Ja en rehellisesti usko, että sulle tulee tapahtumaan mitään negatiivista sen takia, että syöt ihan tavallista ruokaa, joka ei ole punnittua tai selkeästi eriteltyä, ja nimenomaan jos haet sitä kehitystä treenirintamalla, niin tarvitset ensisijaisesti energiaa ruokavaliosta, etkä pelkkiä protskuja, hiilareita ja rasvoja tarkkaan eriteltynä. 🙂
   Kiitos sulle aivan ihanasta palautteesta, ja oon itekin ihan liikuttunut täällä päässä, miten iso vaikutus tällä on voinut olla sun arkeesi! <3 Pidä lippu korkealla, syö hyvin, nauti elämästä ja treenaa kunnianhimoisesti polte ja pilke silmäkulmassa! 😉 Oot huippu, muista se!

 9. Tanja

  Onnistuuko maksu liikuntaseteleillä/e-passilla? 🙂

  • Piia Pajunen

   Hei tosi hyvä kysymys! Mä yritän selvitellä tätä asiaa! 🙂

 10. Satu

  Onko mahdollista saada korvaavia liikkeitä, jos ei pysty jotain liikettä tekemään? Itselläni on esim. Maastaveto selkävian takia tällä hetkellä kielletty.

  • Piia Pajunen

   Heips! Vastailin jo tuossa aiemmin samankaltaiseen kysymykseen, eli osassa ohjelman liikkeissä on jo valmiiksi variointia tarjolla, tai sitten valmennuksen Facebook-ryhmässä jaellaan näihin tarvittaessa jeesiä. Yksi tärkeä osa treeniohjelmassa on juurikin se, että opitaan fiksusti toimivan ja toteutettavan kokonaisuuden käsitys, ja yksittäiset liikkeet ovat tässä vain ikään kuin ”yksityiskohtina”. Ei siis ole olemassa mitään tiettyjä kuningasliikkeitä, joiden kuuluisi automaattisesti toimia kaikilla ja millä ainoastaan saisi kehitystä.
   Jos selkävika on sulla todella rajoittava monissa muissakin liikkeissä, niin silloin en ehkä suosittele nettivalmennusta, mutta jos tiedät jo itse, mitkä liikkeet yksittäiset liikkeet sulla aiheuttavat haasteita, niin variointia saa ja on erittäin suotavaakin toteuttaa. Näissä korvaavien liikkeiden varioinnissa saa myös tarvittaessa jeesiä FB-ryhmän puolella. 🙂 Jos kuitenkin kaikki kyykkääminen ja vetoliikkeet ovat vähän niin ja näin, niin tällöin suosittelen mieluummin henkilökohtaista valmentajaa tai konsultointia fysioterapeutin puolelta.

 11. Lotta

  Ihan mahtavaa, että sinulta tulee nettivalmennus! En ehtinyt aikaisemmin kysymään, mutta luuletko että valmennuksesta olisi hyötyä minulle vaikka olen treenannut salilla piakkoin 6 vuotta ja aikalailla se alkaa olla tuttua kauraa?
  Valmennuksestasi kiinnostuin alunperin siksi, koska tulokset ovat alkaneet junnata paikoillaan ja motivaatio katoaa sitä mukaa…

  • Heini

   Tämä minuakin kiinnostaa, että hyötyykö tästä myös jo pidemmän salitaustan omaava henkilö 🙂

  • Piia Pajunen

   Moikka! Uskoisin, että tästä valmennuksesta voi saada paljonkin irti, vaikka salikokemusta löytyisi enemmänkin. Ehkä pidempään treenanneelle tästä uskoisin löytyvän uutta inspiraatiota, näkökulmia lämmittelyyn, liikkuvuuden kehittämiseen, treeniohjelman jaksottamiseen, progression hakemiseen ja kehonhuoltoon sekä motivaatiota ylipäätään harjoitteluun. Joskus tekee meinaan kokeneellekin treenaajalle hyvää saada ulkopuolisen suunnittelema kokonaisuus (been there done that), jolla voi saada taas ihan erilaista ja uutta näkökulmaa ja motivaatiota treenaamiseen.
   Ja mitä itse treeniohjelmaan tulee, niin saan itsekin tuosta treeniohjelmasta edelleen näillä treenitaustoilla haastetta. Olen kuluneen kesän aikana nimenomaan itse koeajanut ohjelmaa ja saanut tulosta aikaiseksi. Eli tervetuloa mukaan vaan!

 12. Karoliina

  Nyt kuulostaa sellaiselta setiltä, että voisi jopa omalla kohdallani toimia! 🙂
  Muutama vuosi sitten saavutin ihan kiitettävän kondiksen pt:n avulla. Treenasin tuolloin suunnitelmallisesti ja ruokavalio oli tiukka (ei vaan kalorimäärällisesti vaan myös ruoka-ainerajoitteiden osalta). Sittemmin ”jäätyäni omilleni” suurimpana ongelmanani on ollut ja on edelleenkin se, etten ole onnistunut löytämään kultaista keskitietä ruokavalion suhteen. Perisyntinä on arkipäivisin toistuva salaatilla kituuttaminen, jonka jälkeen illalla tai viimeistään viikonloppuna hommasta katoaa se vähäinenkin järki, eikä päässä pyöri mikään muu kuin hiilari. Painonnousu näkyy enemmän vyötäröllä, ei niinkään lihaksistossa, vaikka salitreenaaminen maistuu. Odotan siis innolla, josko valmennuksen avulla löytyisi se kauan kaivattu keskitie! 🙂
  Olen ehdottomasti aamutreenaaja, joten jäin vielä miettimään, miten nettivalmennuksen ruokavalio istuu meille aamuvirkuille?

  • Piia Pajunen

   Ruokavalio on valmennuksessa todella joustava, ja sillä nimenomaan haetaan sitä tasapainoa ja omannäköisen toteutuksen löytymistä. Runko on siinä selkeä, mutta muovaamismahdollisuuksia on lähes rajattomasti. Myös aamutreenamiseen tämä ohjelma soveltuu ihan yhtä hyvin kuin iltatreenaajillekin, joten no worries ja tervetuloa mukaan messiin! 🙂

 13. Anniina

  Hei,
  Mulle tulee työmatkapyöräilyn puolesta 5krt/vk 15km päivässä pyöräilyä, yleensä suhteellisen kovalla temmolla koska en osaa pyöräillä rauhassa 😀 Mutta itse kysymys siis olisi se että uskotko että mun jalat ehtii jotenkin palautuman jos ne treenataan pyöräilyn lisäksi kahdesti?

  • Piia Pajunen

   Hellurei! Ohjelmassa treenataan viikossa jalkoja kahdesti, mutta kerta-annos treenissä on kuitenkin kohtuullinen, eikä jalkoja ole tarkoitus hakata kahdesti viikossa tuhannen säpäleiksi, eli ei hätää! Jos jalkojen palautuminen huolestuttaa, niin voit ottaa jalkatreenin pääliikkeet tiukempina vetoina ja ”tukevat liikkeet” enemmän tuntuman ja puristelun kannalta tai tehdä jalkatreenin osalta vain pääliikkeet, jos kuormitus kasvaa aivan liian suureksi. Tarkoitus muutenkin treenissä on lähteä kotiin aina ihan omin jaloin eikä puntit tutisten ja kontaten. 😀 Uskon, että treeniohjelma toimii tässäkin yhteydessä, jos vain maltat kuunnella itseäsi etkä vedä näiden päälle muita ylimääräisiä treenivetoja. 🙂

 14. Olivia

  Vautsi!! Oon aina ajatellut et sun valmennuksen kyllä ostaisin, jos sulle sellainen tulisi. Sulla on niin ammattimainen oťe mutta kuitenkin rento fiilis täällä blogissa. Taidan kyllä jäädä vielä odottelemaan basicia, uskon että se sopii itselleni paremmin. Ihan mahtavaa, uskon että tästä tulee hitti! Tsemppiä!
  ps. Jaamme rakkauden lidliä kohtaan. Omat suositukset näille tuotteille: päärynä bcaa juoma ja toffee-pähkinä protskupatukka. Törkeän hyviä!

  • Piia Pajunen

   Hellureii! Ihan mahtava kuulla, että tämä kuulostaa, ja ihana myös kuulla, että tuolle Basicille on myös kysyntää! Basic tulee myös myyntiin ihan viimeistään nyt syys-lokakuun vaihteessa, ja startti tapahtuu lokakuun alussa! 🙂
   Ja heii toi Lidlin päärynä-BCAA on hyvää!! Patukkaa en ole vielä maistanut, mutta otetaanpa testiin! 😀

 15. Hanna

  Tää on kyllä niin kova setti – kuten sinäkin – että jopa vaan sun toimea kannattaakseni tän voisin ostaa, hah!
  Mitäs mieltä oot kuitenkin siitä, että ohjaan salitreenin ohella ryhmäliikuntaa 3-4x viikossa (spinning, kahvakuula) , niin sopiiko ? Ja minkä kokoinen on isoin ruokavalio kalorimääriltään? Täällä pieni mimmi, mutta kasvun puitteissa isot tarpeet 🙂

  • Piia Pajunen

   Hei aivan mahtava kuulla! Isoimmassa ruokavaliossa ei ole periaatteessa kattoa. Eli ruokavaliot ovat ikäänkuin pohjia (ei siis jämptejä raamattuja), ja isoimmassa ruokavaliossa on ohjeistus, jonka avulla saat lisättyä periaatteessa niin paljon kaloreita koneeseen, kuin oma kulutuksesi ja aineenvaihduntasi vaatii! Valmennuksen idea onkin, että jokainen opettelisi samalla ottamaan ikäänkuin ottamaan itse ohjat jatkoa ajatellen, ja valmennus tarjoaa tähän selkeän pohjan sekä työkalut tämän toteuttamiseen. 🙂
   Mä ehkä suosittelisin sun kulutuksen kanssa ainakin harkitsemaan tuota Basic-versiota, jossa salitreenejä on kolmesti viikossa. Tämä voisi ehkä näin päällisin puolin tarkasteltuna toimia optimaalisemmin kehityksesi kannalta ihan lihasmassaa ajatellen sekä myös palautumista ja oman hyvinvointiasi ajatellen. 🙂

 16. Eveliina

  Moikka! Onko tuohon facebookiin mitään korvaavaa, josta näkisi vastauksia kysymyksiin ym.? Itse kun en ole facebookiin koskaan liittynyt..

  • Piia Pajunen

   Heips! Valmennuksessa on myös mahdollisuus sähköpostitukeen tapauksissa, jossa facebookia ei ole käytössä, eli älä huoli. Lisäksi kaikki olennainen materiaali ja ohjeistukset julkaistaan valmennussivustolla, ja tänne varmasti lisätään myös sellaista tavaraa, mitä FB-ryhmässä nousee olennaisena esille. Facebook ei siis ole missään tapauksessa vaatimus tähän valmennukseen, vaan ennemminkin lisäbonus. 🙂

 17. Tiina

  Osaatko yhtään antaa osviittaa milloin kolmijakoisella
  oleva olisi tulossa? 🙂

  • Piia Pajunen

   Hellurei! Kolmen viikottaisen salitreenin Basic tulee myyntiin viimeistään syys-lokakuun vaihteessa, ja startti tapahtuu lokakuun alkupuolella! Pian siis päästään starttailemaan molemmilla ryhmillä!

  • Tiina

   Kiitti tiedosta! 🤩 Taidanpa itsekin ensimmäisen kerran ostaa valmennuksen😍💪

 18. Hanna

  Moikka. Sopiiko tämä raskaana oleville?

  • Piia Pajunen

   Moikka Hanna! Tässä suosittelen konsultoimaan lääkäriäsi. 🙂

Kommentoi »

Comments are closed