PROVE BY PIIA -NETTIVALMENNUS! KOHTA SITÄ SAA!


Whoop whoop! Kohta päästään starttaamaan! Olette kyselleet multa ihan hirmuisesti tästä tulevasta valmennuksesta, ja nyt pamautan teille ihan kunnon infopaketin, mitä tuleman pitää! Lisäksi olen keräillyt teiltä tulleita kysymyksiä, joihin vastaan kaikille samassa syssyssä. Here we go!
Mitä 10 viikon PROVE by Piia PRO-valmennus sisältää:

 • 2+2-jakoisen saliohjelman (4 salitreeniä viikossa), joka vaihtuu puolessa välissä valmennusta. Molemmissa ohjelmissa lihasryhmät treenataan siis kahdesti viikossa läpi.
 • Neljä erilaista kehittävää ja monipuolista lämmittelyohjelmaa.
 • Ohjeet kehonhuoltoon ja lepoon.
 • Treeniä tukevan ruokavalion, jonka avulla opettellaan syömään rennosti, monipuolisesti, riittävästi ja joustavasti. Valittavana on kolme eri energiamäärän sisältämää ruokavaliota selä
 • Reseptikirja, joissa käytännöllisiä reseptejä, jotka sopivat koko perheelle
 • Pääsyn Prove-valmennuksen Facebook-ryhmään, jossa sinua jeesitään vastaantulevissa kysymyksissä (sisältää lisäksi mm. liveluennon)
 • Opastukset jatkoa varten valmennusjakson päätteeksi, jotta osaat jatkaa nousujohteista salitreeniä myös tämän jälkeen.

Valmennuksen tavoite:

 • Opit treenaamaan salilla pitkäjänteisesti, nousujohteisesti ja tuloksekkaasti tavoitteita asettaen
 • Kasvatat lihasmassaa ja voimatasoja
 • Keräät sporttisia ja naisellisia muotoja oikeisiin paikkoihin
 • Opit hahmottamaan hyvän salitreenikokonaisuuden perustekijät
 • Opit syömään rennosti, monipuolisesti ja riittävästi tavoitteita tukien makunautintoja unohtamatta
 • Opit pitämään huolta kehostasi monipuolisen ja kehittävän lämmittelyn, riittävän levon sekä kehonhuollon avulla.
 • Motivoitua, innostua, oppia ja nauttia tuloksekkaasta treenaamisesta sekä kehityksestä!

Mitä sinulta vaaditaan:

 • Halu oppia treenaamisesta ja ravinnosta
 • Halu sekä kiinnostus perehtyä materiaaleihin huolellisesti läpi valmennusjakson ajan
 • Mahdollisuus ja halu panostaa treenaamaan neljästi viikossa salilla. Ja pssst! Pian tulossa myös Prove Basic, joka sisältää kolme salitreeniä viikossa.

prove by Piia

Q&A – TREENI

Millaista treenitaustaa valmennukseen vaaditaan?
En suosittele valmennusta niille, kenellä ei ole minkäänlaista taustaa salitreenaamisesta TAI muusta urheilusta. Toki nollataustalla tästä voi saada myös erittäin hyvät eväät lähteä liikkeelle, mutta aivan ihkaensimmäistä kertaa salille eksyvän olisi olisi hyvä katsoa tekniikat läpi yhdessä osaavan henkilön tai ammattilaisen avustuksella.
Valmennus ei kuitenkaan vaadi vuosien salikokemusta, vaan huolellisilla tekniikkaopastusvideoilla ja selkeillä ohjeistuksilla pääset todella hyvään vauhtiin vähemmälläkin treenitaustalla. Jos siis käsipainot, tanko ja taljat ovat sinulle jokseenkin tuttuja, niin tulet varmasti hyötymään tästä valmennuksesta olit sitten jo kokenut konkari tai vähän vähemmän aikaa salilla harjoitellut treenaaja. Treeniohjelman kuormitus skaalautuu omien voimatasojen mukaan, joten haastetta löytyy aivan jokaiselle.
Harrastan tällä hetkellä toista urheilulajia, joten onko tämä valmennus mahdollista yhdistää muuhun urheiluun?
Treeniohjelma sisältää neljä kovaa salitreeniä viikossa, joten en suosittele yhdistämään tätä muuhun kuormittavaan harjoitteluun, jotta vältyttäisiin liialta uupumukselta ja alipalautumiselta. Treeniohjelman ohessa on mahdollista harrastaa muuta kevyttä liikuntaa, kuten kevyttä lenkkeilyä, mutta en suosittele kokonaistreenimääräksi viikossa enempää kuin viittä treenikertaa (nämä neljä salitreeniä mukaan laskettuna).
Onko treeniohjelmat suoritettavissa kotona?
Ei ole. Valmennuksen treeniohjelma on rakennettu varta vasten kuntosalilla suoritettaviksi. Valmennuksen kehonhuoltotreenejä on toki mahdollista tehdä myös kotona.
En joka viikko kerkeä treenaamaan neljää kertaa salilla. Voinko silti osallistua?
Myyntiin tulee hieman myöhemmin myös Prove Basic-valmennus, jossa sisältö on lähes sama kuin PROVE by Piia Pro-versiossa, mutta treeniohjelma on suunniteltu kolme kertaa viikossa salilla treenaaville. Suosittelen siis lämpimästi odottamaan hieman ja valitsemaan tällöin tämän valmennuksen, jotta saat kokonaisuudesta parhaimman mahdollisen irti. Näin vältyt myös liioilta suorituspaineilta, ja opit suoraan treenaamaan oikeasti oman elämäsi aikatauluihin sopivalla tavalla.

Mitä lihasryhmiä valmennuksissa keskitytään treenaamaan, ja onko treenissä enemmän eristäviä vai moninivelliikkeitä?
Valmennuksessa keskitytään treenaamaan tasapuolisesti koko kroppaa naisellisiin ja sporttisiin muotoihin tähdäten sekä moninivelliikkeillä että eristävillä liikkeillä. Tavoitteena on keskittyä treenitekniikoiden hiomiseen sekä junnaavien treenitulosten ylittämiseen. Treenit ovat sopivan kuormittavia, ja kuormitusta pyritään kasvattamaan aina treeniohjelman loppua myöten. Puolessa välissä valmennusta pidetään kevennetty viikko, johon myös tulee erikseen ohjeet.
Onko ohjelmassa aerobista treeniä, HIIT-treeniä tai toiminnallista treeniä?
Fokus treeniohjelmassa on salitreenin puolella. HIIT-treeniä tähän en suosittele tehtävän sivuun, jotta palautuminen pysyisi treenitavoitteita tukevana ja kokonaisuus aisoissa. Mikäli haluat, niin salitreenien lisäksi voit tehdä kevyttä aerobista harjoittelua (esim. lenkkeilyä), ja tähän saat valmennuksessa ohjeistuksen. Toiminnallisuuden osalta lämmittelykokonaisuuksissa on valittavissa toiminnallinen lämmittelykokonaisuus, jolla saa lisättyä monipuolisuutta treenaamiseen.
Onko mahdollista saada oheen henkilökohtaista tekniikkaohjausta salilla?
Halutessasi voit itse ottaa yhteyttä personal traineriin tai valmentajaan, jonka kanssa voit käydä treeniohjelman tekniikoita läpi tarkemman syynin alla.
prove by Piia

Q&A – RAVINTO

Vaatiiko ruokavalio punnitsemista ja ruokavaakaa?
Ei vaadi. Valittavanasi on joko vaakaa apuvälineenä käytettävät joustavat ruokavaliot sekä täysin ilman vaakaa kulkeva vaihtoehto. Molemmissa tapauksissa on kuitenkin ideana, että 10 viikon päätteeksi et tarvitsisi ruokavaakaa, ja matkan varrella opetellaan hiljalleen olemaan joka tapauksessa ilman. Ruokavalio ei ole muutenkaan laihtumiseen tähtäävä dieetti, vaan ruokavalion tarkoituksena on opettaa syömään joustavasti, riittävästi sekä monipuolisesti.
Sopiiko ruokavalio vegaaneille tai gluteenitonta ja maidotonta ruokavaliota noudattaville?
Kyllä sopii.
Kuinka paljon kaloreita ruokavaliossa on?
Kevyin valmiiksi laskettu ruokavalio sisältää noin 1900 kcal, ja tämän lisäksi on asteittain kaksi suuremman energiamäärän sisältävää ruokavaliopohjaa. Nämä eivät ole mitään jämptejä ja tiukasti seurattavia paperilappuja, vaan tarkoitus on myös oppia itse lisäämään ruokaa, jos oma aineenvaihdunta ja kulutus on tätä kovempi. Valmennus sisältää ohjeistukset myös tähän ruuan lisäämiseen ja oman sopivan määrän löytämiseen.
Voinko syödä koulun tai työpaikan lounasta, jos osallistun valmennukseen?
Ehdottomasti voit, ja siihen tässä valmennuksessa tähdätäänkin. Ravintovalmennuksen ideana on opettaa syömään riittävästi ja joustavasti tilanteista huolimatta ilman turhia stressejä tai joka paikassa mukana kannettavia eväsrasioita.
Saako valmennuksessa herkutella?
Saa. Valmennuksessa ei ole mitään kiellettyjen ruokien listaa. Tämä ei ole tiukka dieetti tai kuuri, vaan ruokavaliolla haetaan tasapainoa ja energiaa elämään sekä tukea treenitavoitteisiin, ja lisäksi saat eväät jatkaa valmennuksen jälkeenkin. Esimerkiksi kaikkea, jota näet minunkin kanavissani minun syövän, voit sinäkin syödä.
Voinko syödä samaa ruokaa perheeni kanssa?
Ehdottomasti kyllä. Sinun ei tarvitse kokkailla erikseen itsellesi ruokia, vaan voit syödä sitä samaa ruokaa, jota perheesi ruokapöydässä tarjotaan.
Voiko tällä ohjelmalla laihduttaa?
Ohjelma ei tähtää painonhallintaan, mutta valmennuksen keveimmällä valmiilla ruokavaliota on mahdollista tähdätä rasvanpolttoon yksilöstä ja lähtötilanteesta riippuen. Tämä ei kuitenkaan ole tässä valmennuksessa tavoitteena, mutta älä huoli. Ei ole myöskään rasvavarastojen lisääminen.
Sopiiko ruokavalio myös muuhun urheiluun?
Ruokavalio sopii sovellettavaksi ja tukemaan kaikkiin urheilulajeihin.

Q&A – YLEINEN

Minkä ikäisille valmennus sopii?
Prove Pro-valmennus sopii kaikenikäisille naisille, mutta en suosittele valmennusta alle 16-vuotiaille. Alle 18-vuotiaiden on hyvä keskustella asiasta vanhempiensa kanssa tai osallistua yhdessä vanhemman kanssa.
Saako valmennuksessa yksilölliset ohjelmat? Tuleeko kaikille samat treeni- ja ruokaohjelmat?
Kyseessä on verkkovalmennus, joten kaikki valmennukseen osallistuvat saavat samat ohjeistukset. Valmennuksen toteutus on ruokapuolella on todella joustava, jossa jokaisella on mahdollisuus valita omannäköisensä ateriat. Et siis saa suoraan yksioikoista lappua, vaan opit muodostamaan urheilullisia tavoitteitasi tukevia järkeviä ja monipuolisia ateriakokonaisuuksia.
Treeniohjelma on kaikille sama (osassa liikkeissä variointimahdollisuus), ja liikkeet skaalautuvat jokaiset omien voimatasojen mukaan. Mikäli koet, että tarvitset läheisempää ja yksilöidympää valmennusta niin treeni- tai ravintopuolella, niin suosittelen mieluummin hankkimaan itselle oman valmentajan tai personal trainerin.
Minulla on paljon jonkin verran vammoja, vaivoja ja sairauksia? Voinko osallistua valmennukseen?
En suosittele osallistumista. Haittaavien ja kivuliaiden vammojen ja vaivojen kohdalla suosittelen ottamaan yhteyttä fysioterapeuttiin, henkilökohtaiseen valmentajaan tai lääkäriin.
Sopiiko valmennus diabeetikoille?
Suosittelen keskustelemaan asiasta lääkärisi kanssa.
Kuinka paljon valmennus tulee maksamaan?
129€ (sis. alv 24%).
prove by Piia
Ja lopuksi tärkein: Milloin startataan, ja miten pääsen mukaan?
PROVE by Piia Pro-valmennus tulee myyntiin syyskuun aikana, joten sillon päästään starttailemaan! Aivan tarkkaa päivämäärää en vielä uskalla paljastaa, sillä ohjelmien ja materiaalien hiominen on täällä päässä ollut jo pitkään käynnissä, enkä halua hätäillen hutaista niitä kokoon. Siksi paljastan tarkan päivämäärän vasta, kun tiedän, että voin itse olla varma, että materiaalit ovat aivan täydessä iskussa juuri sinua varten! Huutelen kyllä kanavissani joka tuutista, kun startti on tiedossa ja neuvon, miten pääset mukaan. 😉
Korostan vielä lopuksi, että valmennus ei ole mikään kuuri, vaan tarkoitus on, että OPIT oikeasti treenaamisesta ja ravinnosta, ja saat eväät jatkaa tästä eteenpäin varmoilla ässillä hihassa, eikä sinun tarvitse ostaa vastaavanlaista nettivalmennusta heti uudelleen. Jos haluat vain käteesi vain simppelin paperilapun, jota sokeana noudattaa, niin älä lähde mukaan. Jos sinua kuitenkin polttelee opetella treenaamaan salilla tavoitteellisesti ja kovaa sekä syömään rennosti ja tasapainoisesti, niin hyppää hei messiin! Tästä meinaan tulee hyvä!

Kovaa ja tavoitteellista treeniviikkoa just sulle!

KURKKAA MYÖS ODOTELLESSA:
Treenaatko vatsoja väärin? Vältä näitä!
& Eikö selkätreeni mene perille? Tässä 8 vinkkiä!

EDELLINEN JUTTUNI:
8 x Minkä luulin olevan normaalia, muttei ollutkaan

♥  SEURAA MINUA  ♥
YouTube // Bloglovin // Facebook // Instagram

Kommentit (39)
 1. Kumpa tämä valmennus olisi tullut ennen kuin ostin sen valmennuksen jossa seurataan sitä paperilappusta pilkulleen. Täytyy ihan harkita jo syrjähyppyä 😀

  1. Piia Pajunen
   15.8.2018, 16:27

   No joskus sellainen ”jämptimpikin” voi olla kohdillaan, ja tietty jämptiyskin on melko suhteellinen käsite ja voi tarkoittaa eri asiaa noudattajilleen. Tässä valmennuksessa kuitenkin ravintopuoli on todella joustava, eikä vaadi tiukkaa ehdottomuutta ja gramman tarkkaa laskemista, ja itseasiassa siitä tähdätään nimenomaan jopa pois päin. 🙂 Ja itse kannatan vahvasti syrjähyppyä siitä liiasta jäykkyydestä tapahtui se sitten omalla tavalla tai tämän valmennuksen avulla. 😀

 2. Voijuku, en malta odottaa että pääsen treenaamaan sun ohjelmalla 😍👊🔥

  1. Piia Pajunen
   15.8.2018, 16:28

   Ei vitsit, ihan mahtava kuulla! Kohta päästään starttaamaan, jee!

Kommentointi suljettu.