Pääsiäismunailua

Pääsiäinen oli ja meni, mutta ei voi pieni ihminen valittaa. Jyväskylän huudeilla tuli rentouduttua kotikotona, mikä ei koskaan ole pahitteeksi. Jyväskylässä oman perheen lisäksi yksi parhaimpia asioita on Jumpan isän käsityönä väsäilemät laatukahvit. Kun tiedän Jyväskyläviikonlopun lähestyvän, niin alkaa suu kummasti napsaamaan jo alkuviikosta, kun tietää pääsevänsä hörppäämään ”Leivo’s Coffeen” täyteläistä cappuchinoa.
Onneksi olen tässä viime vuosina oppinut päteväksi kahvinystäväksi (lue: riippuvaiseksi), sillä monen monta vuotta meni niin sanotusti hukkaan tämän sukuedun puolesta, kun mikään kahviin viittaava ei oikein tahtonut tälle likalle maistua. Onneksi eräs kesä ja kolmivuorotyö paperitehtaalla pelasti tilanteen, ja loppu on kahvinhuuruista historiaa.
IMG_8893
IMG_8895
IMG_8675

IMG_8899
Tässä kuvassa mietin niitä suklaamunia, joita kohta sujahtaisivat parempiin suihin. Ja kahvia. Kahvia ja suklaata. Nam.

Oma tilanne tällä hetkellä vajaa neljä viikkoa kilpailukauden päättymisen jälkeen on ollut melko suotuisa. Sapuskaa on saanut heittää koneeseen aika leppoisalla tahdilla lisää, sillä koneisto tuntuu ottavan sen erittäin tehokkaasti hyötykäyttöön. Tämähän ei varsinaisesti minua juurikaan haittaa, koska rakastan ruokaa ja syöminen on erittäin mukavaa puuhaa! Treenitkin ovat muovautuneet entistä nousujohteisemmaksi, mikä passaa myös näin kilpaurheilua ajatellen.
Tarkoitushan siis ei ole todellakaan pitää vatsapalikoita esillä pitkin vuotta, jotta voisin päivitellä kivoja Instagram-kuvia ja kerätä kasapäin tykkäyksiä. Tarkoitus mulla on nyt kehittyä ja palautua. Lisää pihviä ja fysiikan kypsyyttä tarvitsisi tämä kroppa, ja se edellytää niitä kuuluisia plussakaloreita ja osuvaa treeniä. Rasvaa on siis otettava sivutuotteena, ja sehän mulle passaa myös oikein mainiosti, sillä oma minäkuvani ei perustu tiukkaan hanuriin, sixpäkkiin ja mieltä lämmittäviin kommentteihin kireästä kropasta. Mielestäni näytän hyvältä tällä hetkellä, ja mielestäni olen näyttänyt hyvältä, kun tässä kyseisessä ruhossa on ollut jopa 11 kiloa enemmän rasvaa kuin nyt, mikä on prosentuaalisesti aika paljon tämän kokoiseen likkaan. Kaikki on vain kiinni siitä, miten kannat itsesi ja miten ajattelet itsestäsi. Kehon muokkaaminen treenillä ja ruokavaliolla ei hyödytä, jos et osaa rakastaa itseäsi sellaisena kuin olet.
IMG_8929
Pääsiäinen huipentui omalta osaltani maanantaina Pro Elite Teamin kokoontumisajoihin Tampereen Wolfilla. Meilläkin tiimissä pitää olla kisaviikonloppuina vähintään yksi kiintiövanukas riutuneiden rottien ympärillä häärimässä ja syömässä kisaajien aftershow-karkit ennen h-hetkeä. Tämän kevään Fitness Classiciin tuskin kerkeän putteosastolle, mutta jos sitä Expossa oltaisiin vaaditussa ”kunnossa”. Tai tietty pääsisihän sitä tuohon huhtikuun etappiinkin mennessä mörssärikastiin, jos muuttaisi Lidlin paistopisteelle asumaan ja alkaisi imemään sokeria kiduksiin, mutta taidan jättää tältä erää väliin.
Mikäli pääsiäisähky kuitenkin vaivaa vielä ruudun toisella puolella, suosittelen lukemaan pätevät vinkkini kiperästä tilanteesta selviytyimiseen täältä!
xoxo,
Piia
 

Kommentit (2)
  1. Mä olen kanssa yksi niistä, jotka ovat sua jo instassa tovin seuranneet. Joskus vahingossa törmäsin johonkin videoon ja jäin koukkuun temppuvideoihin. 😀 blogia aloin seuraamaan ihan vaan huvikseni ja siihenkin jäin koukkuun. Sulla vaikuttais olevan ihana asenne treenaamiseen, syömiseen ja yleisesti ulkonäköön. Et vaikuta ottavan turhaa stressiä näistä asioista ja se on ihanaa vaihtelua tässä nykyisessä maailmassa. Plussaa tuo myös kotikoti Jyväskylässä. 😀 Olen itsekin kotoisin Keski-Suomesta ja asun nykyisin muualla. Ei vain ole mitään parempaa kuin mennä kotiin kauniiseen Keski-Suomeen! Mukavaa kevättä! 🙂

    1. Piia Pajunen
      30.3.2016, 15:55

      Kiitos kivasta kommentistasi! Hauska kuulla, että tässä maailmassa koukuttaa muutkin asiat kuin kahvi ja päihteet, haha! 😉 Keski-Suomi on kyllä loistavaa seutua, eikä siitä pääse yli eikä ympäri! Huikeaa kevättä sinnekin!

Kommentointi suljettu.