Piia Pajunen
Piia Pajunen

Minusta tuli klisee

Pyrin välillä jopa väkisin ajattelemaan negatiivisista asioista positiivisesti, ja se helpottaa kummasti. Koen, että kaikella kurallakin on elämässä oma tarkoituksensa. Elämän ei tarvitse mennä aina tiettyä ennalta suunniteltua reittiä.
Menestystä elämässä voi mitata monilla eri tavoilla. Meriitit, tittelit, raha ja ura eivät kerro suoraan yksilön menestyksestä. Onnellisuus ja paikkansa löytäminen on mielestäni menestystä.
Ihmisiä ja elämiä on erilaisia, ja ei ole olemassa mitään tiettyä muottia, miten sitä elämää tulisi elää. Myöskään minun ei tarvitse olla mitään tiettyä, eikä vaatia itseltäni kaikkea kaikesta. Voin olla ihan minä vaan. Olla hyvä jossain, muttei kaikessa.
Keittelen iltaisin pakuriteetä, ja heittelen päivittäin vihershotteja ja spiruliinatabletteja naamariin. Pyrin syömään päivittäin mahdollisimman ravintorikasta ruokaa.
Teen paljon kehonpainoharjoittelua ja pyrin treenaamaan mahdollisimman monipuolisesti. Kuten kehon ja mielen hyvinvoinnista, niin myös ulkoisesta kauneudesta huolehtimisesta on tullut itselleni osa kokonaishyvinvointiani. Aina en ole välittänyt siitä, miltä näytän. Nyt osaan kantaa itseni, ja se tuntuu hyvältä.
Elämässä tavoittelen tasapainoa, hyvää oloa ja onnellisuutta. Tärkeintä elämässä ovat minulle rakkaat ihmiset ympärilläni. Haluan rakastaa ja olla rakastettu.
Ennen ajattelin useista ylläolevista asioista eri tavalla, eri syvyydessä tai erilaisella painoarvolla. Ennen ajattelin joidenkin näiden asioiden olevan jopa kliseitä. Nyt saatan itse olla sellainen, mutta hyvä niin.
piia-pajunen-fitfashion-2
piia-pajunen-fitfashion
xoxo,
Piia
Edellinen juttuni: 18 x JATKA LAUSETTA
Snapchat: piiapajunen
Instagram: piiapajunen
Facebook: täältä

Kommentit (1)

  1. Jösses mikä viikonloppu! – Piia Pajunen

    […] Edellinen juttuni: Minusta tuli klisee […]

Kommentoi »

Comments are closed