KOTIMAINEN JA LISÄAINEETON PALKKARI, JES!

Kaupallinen yhteistyö: FAST Finland

lisäaineeton palkkari
Hiiohoi kaikki urheiluhullut ja täysjärkiset treenaajat! Porukka kyselee minulta aika tiuhaan tahtiin monesta jos toisestakin, ja yksi vakiokysymys liittyy palautusjuomaan. Mitä itse suosin palkkariprotskuna, ja mille makuvaihtoehdolle itse näytän peukkua?
Ihan alkuun otetaan pikainen kertaus. Vastoin monien ennakkoluuloja palautusjuomien proteiinia ei valmisteta mystisesti laboratorioiden koeputkissa, vaan se perinteinen heraproteiini syntyy ihan lehmien maidosta tavallisen juustonvalmistuksen ohessa. Eli kun lehmän maidosta tehdään sitä aamupalaleipäsi päälle siipaloitavaa oltermannia tai eedamia, niin valmistuksessa juustomassan päälle kerääntyy myös heramassaa. Tämä hera pyöräytellään kuivaan muotoon ja pistetään pussiin, jota sinä kauhot välipalasmoothiesi sekaan tai sheikkeriisi treenin jälkeen. Aika simppeliä, eikö?
Näitä heraproteiinejahan on tarjolla kauppojen hyllyllä pilvin pimein, ja vaikka valmistusprosessit ja lehmänmaidon usein hieman kaukaisempi alkuperämaa on kyllä tiedossa, niin tokihan se kotimaisuus ainakin minulla vetää puoleensa. Tästä johtuen viimeaikainen vakiovalintani on osunut täysin luontaiseen FASTin Natural Proteiiniin sekä perinteisempään FASTin Hera80-proteiiniin, jotka molemmat valmistetaan Suomessa Kuusamon alueella laiduntavien lehmien maidosta. Suomalaisia lisäravinteita, jes!
lisäaineeton palkkari
lisäaineeton palkkari
Ihan ylivoimainen lempparini on ehdottomasti FAST Natural Proteiini lakritsin makuisena, jonka ainesosalistasta löytyy vain huimat kolme ainesosaa: heraproteiinia, lakritsiuutetta ja steviaa. Tämä on niin mahtavalla tapaa luontaisen makuinen, ja itse suurena lakufanina tämä uppoaa meitsiin kuin kuuma lusikka pehmikseen!
Kaikki Natural-sarjan proteiinit valmistetaan, sekoitetaan ja pakataan Suomessa puhtaan kuusamon alueen lehmien maidosta valmistetusta heraproteiinista. Makeutus tähän luonnonmukaiseen protskuun tulee steviasta sekä makuvariantin mukaan joko raakakaakaosta, banaanijauheesta, kalaharin suolasta tai lakritsiuutteesta. Jos ainesosalistalla on vain kolme tai neljä ainesosaa, josta kaikki tulevat luonnosta, ei voida olla kovin huonoilla kantimilla!
Jos tykkäät puolestaan maustamattomasta vaihtoehdosta esimerkiksi smoothieiden valmistuksessa niin vahva hurraa-huuto FASTin Hera80 heraproteiinille, joka valmistetaan ja pakataan niiden samojen kuusamolaisten lehmien maidosta täällä koto-Suomessa. Tämäkin kotimainen vesseli porskuttelee vain kahdella ainesosalla, joten melko simppeliä ja laadukasta tavaraa löytyy pussista. Itselle uppoaa silti myös Hera80:n aivan mahtavista mauista kovimmin mustikka-vanilja sekä cookies & creme ja perinteinen vanilja on myös ihan ykkönen sellaisenaan sekä kovimmissa smoothiekomboissa ja etenkin jääkahveissa, ah!
kotimainen hera
Näitä mun lemppariprotskuja voi bongailla siis hyvin varusteltujen markettien hyllyiltä tai tilata näppärästi netistä. Ja hox! Koodilla PIIA20 saat -20% normaalihintaisista tuotteista FASTin verkkokaupasta kaikista lisäravinteista, protskupatukoista, vanukkaista ja superfoodeista. Kurkkaa siis koko kaupan valikoima TÄÄLTÄ!

Onko kotimaisuus tai ravinnon alkuperä sulle tärkeää?

Makoisaa viikonlopun odotusta! <3

Vilkaise myös:
Voiko lisäravinne olla aitoa?
& Viileän marjaisa proteiiniherkku – Vain 3 ainesosaa!

Edellinen juttuni:
Hääpäivä lähestyy – TJ 3!

♥  SEURAA MINUA  ♥
YouTube // Bloglovin // Facebook // Instagram
Snapchat: piiapajunen

Kommentit (14)
 1. Heippa! Otan heti treenin jälkeen heraproteiinia, mutta mietin kuinka nopeasti kuntosalitreenin jälkeen täytyisi saada hiilihydraatteja? Syön kyllä lämpimän aterian treenin jälkeen, mutta mietin missä ajassa tämä pitäisi tapahtua.
  Kiitos 😊

  1. Piia Pajunen
   18.1.2018, 19:48

   Heips! Jos pääset kunnon aterian ääreen noin 1,5 tunnin kuluessa, niin sen pitäisi olla oikein passeli. Tästä ei kuitenkaan liian suurta stressiä kannata ottaa, ja kokonaiskuva ratkaisee aina! 🙂

 2. Helou! Tiedätkö jos noita Fastin tuotteita saa tilattua Suomen ulkopuolelle? Tai tietääkö joku ? Hjelp! 😶 Yritin tossa yks päivä ja ”there is no shipping methods” snif* Luotan puhtaaseen suomalaiseen 💪

  1. Piia Pajunen
   18.1.2018, 19:52

   Voihan jehna! En kyllä varmaksi osaa sanoa, mutta veikkaan vahvasti, että ainakaan hirveän kaukasi maapallolla ei pakettia välttämättä saa suoraan tuolta verkkokaupasta tilattua. Vahva suositus kysäistä asiaa FASTin asiakaspalvelusta (info@funcfood.com), ja siellä on aivan ihania ja varmasti asiassa jeesavia naisia vastailemassa kiperimpiin kysymyksiin, ja he osaavat sanoa, mahtaisiko toimitus ulkomaille järjestyä jotenkin muutoin. 🙂

Kommentointi suljettu.