HERKKUKORNERI – UUDET HERKUT TESTISSÄ!

*Sisältää mainoslinkkejä

Tittidii ja tättärää! Se on taas paljon toivotun HERKKUKORNERIN aika, ja maisteluun pääsi tällä kertaa seitsemän herkkuhyllyjen uutuutta! Itse kun olen naimisissa sokeria rakastavan miehen kanssa, jonka mielipuuhaa on tutkailla kauppojen uutuuksia, niin harva se päivä meille päätyy tuliaisina kaupasta kaikennäköistä nannaa. Tässä siis miehen kanssa yhteistuumin toteuttu arvostelu ja lahjomaton tuominta herkkuhyllyjen uudemmista tuotteista!
UUDET HERKUT TESTISSÄ

TAFFEL CHIPS CHOCO

Suklaasipsejä? Kuulostaa alkuun todella epäilyttävälle, mutta pakkohan sitä on uutta testata. Ai että! Tämähän on hyvää! Pelkäsin suklaan olevan kuivaa känttyä, mutta näissähän olikin käytetty Pandan pehmeää ja suussa sulavaa maitosuklaata. Oikein täyteläinen mutta rapea kokonaisuus, jossa suolainen ja makea toimivat oikein hyvänä tiiminä. Nam!

Toimii oikeasti yllättävän hyvin, ja voisin kuvitella mussuttelevani näitä tulevaisuudessa hymyssä suin uudemmankin kerran. Pakko myös todeta, että Raffel-versio näistä (IG-storyani seuranneet saattavat muistaa arvostelun) meni myös jatkoon!

ARVOSANA: MINÄ 4/5 & MIES 4/5

KISMET GEISHA

Antoi olettaa ja osasi antaa. Kismetin ja Geishan sekoitus tosiaankin oli näiden sulassa sovussa toimiva kombinaatio. Jo ensimmäisellä haukulla tuli suuhun selkeästi tunnistettava Geishan maku sekä tottakai Kismetin tuttu rakenne. Erittäin hyvin onnistunut fuusio, jossa varmasti saa sitä mitä haluaakin. Ei ehkä maata mullistava, mutta taatusti toimiva keksinen suklaaherkku Kismetin ja Geishan ystävälle!

ARVOSANA: MINÄ 3½/5 & MIES 3½/5 (aika hyvä, sillä mies ei edes tykkää Geishasta)

TONY’S CHOCOLONELY

Milk chocolate caramel sea salt

Söpö pakkaus ei anna hirveästi kuvaa sisällöstä, eli nyt ostettiin sika säkissä! Maitosuklaata karamelillä ja merisuolalla olisi kuulemma tulossa ja kappas kepposta miten näköaistia hivelevä levy sieltä paljastuikin.

Ihanan paksua ja chunkya tavaraa, ja muhkea pala oikein sulaa suuhun ja karamellikrokantit ja merisuola pamahtaa suussa esille täydellisessä sovussa. Muistuttaa melko paljon Marabouta suklaaltaan ja krokanteiltaan, mutta parempaa. Tämä on kyllä todella suurta herkkua, aijai! Vastuullisesti tuotettu Reilun kaupan suklaa ansaitsee myös erityismaininnan.

MINÄ: 5/5  &  MIES: 5/5

COFFEE PIXELS – CASCARA

Kahvipatukka kuulosti terminä mielenkiintoiselta mutta skeptinen mieleni odotti jotain kovaa ja karkeaa. Totuus oli kuitenkin aivan toinen, ja tämähän oli hyvää ja oikein pehmeää! Kahvin maku nousee ihanasti laadukkaan ja pehmeän suklaan seasta, ja yhdessä “patukassa” onkin kofeiinia espresson verran (eli vähän reilu puolet perinteisen mustan kahvikupin kofeiinista). Patukassa mukana myös kahvimarjan (eli marjan, jonka sisällä kahvipapu kasvaa) hedelmää mukana. Mielenkiintoinen toteutus, joka sopii myös vegaaneille

Hintapiste (n. 2€) on 10g kokoonsa nähden aika tiukka, ja kuitenkin kofeiinin määrä näissä annoksessa suhteellisen pieni kahvin ystävälle. Mieluummin siis hörpin kofeiinini kahvista kuin käytän suklaata kofeiinin himoon. Söisin kyllä maun puolesta jatkossa oikein mielelläni, jos hintapiste osuisi hieman alemmas. Kiva tuttavuus!

ARVOSANA: MINÄ 3½/5 & MIES 4/5

ÄssäMixin ystävä täällä moi! Pussissa yhdeksän erilaista makua, joita yhdistelemällä syntyy pussin kääntöpuolen ohjeistuksia seuraamalla uusia makuja. Esimerkiksi piparkakun ja limen yhdistämällä oli hauska huomata, että colaltahan se maistui! Idea makujen sekoitusohjeista oli kiva, mutta käytännössä kuitenkin namit heitellään pussista suuhun satunnaisesti. Hauska idea kuitenkin, ja tarjoaa mahdollisuuden leikittelyyn eli innovatiivisyydestä plussaa. Yksimielisesti miehen kanssa todettiin, että maut ovat kuitenkin parempia alkuperäisessä Ässä Mixissä, vaikka tämäkin taattua ÄssäMix-laatua. Hyvää oli, eikä lainkaan huono, mutta maistuihan nämä.

ARVOSANA: MINÄ 3½/5 & MIES 3/5

SUN MAID SOUR WATERMELON FLAVOURED GOLDEN RAISINS

uudet herkut testissä

Mies osti rusinoita. Hämmenti. Kun kuulin, että nyt on kyse kirpeistä vesimelonin makuisista rusinoista, niin johan juoksin askille, koska hämmenti vielä enemmän, mutta kiinnostus alkoi heräämään. Siis moro! Ihanan kirpeä ja rrrrrakastan muutenkin vesimelonin makua sekä kaikkea kirpeää. Miten rusinoista voi saada näin hyviä?!? Oikeasti peittoaa monet karkit!

Rusinat ovat kuitenkin olleet vuosikymmenet vain rusinoita (suklaarusinoita lukuunottamatta), ja tämä oikeasti yllätti ja kovaa! Lisäksi tällaiset “luonnosta tulevat” herkut ovat harvoin menneet perinteisten namien ohi, ja nyt oli omaan makuuni niin kova, että jösses. Hintapiste näissä vaan melkoisen raju, eli kuuden 38 gramman rasiaa maksoi liki kuusi euroa. Huh, mutta toisaalta euron aski ei enää kuulosta niin pahalta. Jotenkin tämä silti vain vei sydämeni, ja olikin omasta mielestäni kovin yllättäjä tästä sakista.

ARVOSANA: MINÄ 5/5 & MIES 4½/5

CHIPVENTURES SALTY LICOURICE

uudet herkut testissä

Lakusipsejä, jännää! Pussin avatessa voi jo silmillä havaita kuinka rapsakkaa sipsiä on tulossa, ja vesi herahtaa kielelle. Ei mitään höytyvää vaan kunnon rapeaa perunasipsiä, ja tämä lakritsi tässä on aika jännä! Lakritsin maku jää mukavasti suuhun, eikä pomppaa kuitenkaan häiritsevästi esiin, eli aika tasapainoinen ja rohkea toteutus. Hauskana yksityiskohtana pussiin painettu suomalaisen viljelijän nimi. Terkkuja Jannelle Tyrnävälle, sillä hemmetin hyviä pottuja olet tuottanut!

ARVOSANA: MINÄ 4/5 & MIES 4/5

Puma-svetari: TÄÄLTÄ*
Puma-trikoot: TÄÄLTÄ*

Onko siellä päässä uponnut näitä samoja herkkuja parempiin suihin? Osuiko kohdalle samankaltaisia tuomoita vai erkanivatko mielipiteet täysin? Makuasioistahan voidaan tunnetusti kiistellä, hah!

Herkullista ja suussa sulavaa keskiviikkoa!

TSEKKAA MYÖS:
Leivästä terveellinen ateria! 4 x Herkkuleipäresepti
EDELLINEN JUTTUNI:
Yleisin syy, miksi salitreeni ei tuota tulosta – Korjaa tämä!

♥  MUUALLA:  ♥
PROVE-valmennukset // YouTube // Bloglovin // Instagram

treeni-ja-ravinto hiilihydraatit
Kommentit (16)
 1. Jonna / Palasia arjestani
  13.3.2019, 09:52

  Tuota Tony’s suklaata olen pyöritellyt käsissäni jo useampaan otteeseen, mutta kauppaan on vielä jäänyt. Taidanpa viikonlopuksi napata sellaisen kotiin!

  1. piiapajunen
   13.3.2019, 11:50

   Jos on tarjolla tota sea salt & caramelia NIIN OSTA ENS KERRALLA! Oikeesti hyvää tavaraa!

 2. Tuo Tony’s-suklaa on niiiiiiin hyvää. Suositukset myös täältä!

  1. piiapajunen
   13.3.2019, 11:51

   Siis äläpä! Meilläkin vieraat peukutti tota myös!

Kommentointi suljettu.