Piia Pajunen
Piia Pajunen

ÄLÄ TREENAA VATSOJA VÄÄRIN!

*Sisältää mainoslinkkejä

vatsoja väärin

Bäng ja boom! Vatsalihasaiheiset postaukset ovat olleet blogissani kovaa valuttaa, ja tällä kertaa pistinkin purkkiin vähän vatsatreenistä videon muodossa. Paljon on nimittäin kokeneillakin treenaajilla kehitettävää keskivartalon tuikitärkeissä tukilihaksissa ja etenkin siellä perustekemisen puolella. Myös naistenlehdissä ja somessa pyörivät ”tehokkaat” ja ”polttelevat” vatsatreenit keskittyvät lähinnä määrään ja trendikkyyteen, kun tekniikka sekä laatu usein huutavat poissaolollaan, jolloin usein päädytään pörräämään ihan siinä samassa tilanteessa vuodesta toiseen.

Koska vatsasi ei teidä kuinka trendikästä liikettä se sillä hetkellä tekee, niin pistähän pyörimään alla oleva pätkä ajatuksen kanssa. Erityisesti syynissä on perinteiset vatsarutistukset, ”alavatsan treenaaminen” ja jalkojen nostot roikkuen. Tsekkaa tämä ajatuksella, ja enkä saat sitä oikeaa tukea ja tuntumaa sinne kuusipäkkiin, sillä vatsojen treenaamisessa pätee ihan samat lainalaisuudet kuin muidenkin lihasryhmien treenaamisessa. Älä siis tyydy treenaamaan vatsoja väärin tai edes sinnepäin.

Videon treenitoppi: TÄÄLTÄ* // Puma-trikoot: TÄÄLTÄ*

Tuliko videolta uusia oivalluksia? Kiinnostaisiko treenimuotoiset videopostaukset jatkossakin?

Osuvaa viikonlopun odotusta!

KURKKAA MYÖS:
Jouluherkut arvostelussa miehen kanssa!

EDELLINEN JUTTUNI:
6 x Nyt mua huolettaa…

♥  SEURAA MINUA  ♥
YouTube // Bloglovin // Facebook // Instagram

Kommentit (2)

  1. Anna

    Tästä sai kyllä hyviä vinkkejä omiin treeneihin. Ois kiva jos tekisit samantyyppisen videon jalkatreenistä!

    • piiapajunen

      Hei tosi kiva kuulla, että tästä irtos jeesiä sinne käytännön tekemiseen! Toi jalkatreenisetti vois kanssa olla todella jees! 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *