Miten voittaa paha päivä?

Moi!

Tuttu tunne? Huonosti nukuttu yö. Työstressiä. Tympeitä ihmisiä. Ei vaan jaksa eikä huvita. Näitä päiviä on ihan varmasti jokaisella. Myös tällä PT:llä, joka saa usein palautetta siitä, miten jaksaa aina olla niin positiivinen ja kannustava.

Tästä päivästä tulee hyvä, vaikka takana on taas huono yö!
Tästä päivästä tulee hyvä, vaikka takana on taas huono yö!

Miten te pääsette pahan päivän yli?

Mulle sattui viime viikolla juuri tällainen päivä. Olin nukkunut huonosti, stressasin työasioita, ja kaikki vaan tuntui niin tympeältä. Ei ois huvittanu lähteä töihin tai tehdä yhtään mitään.

Päätin kokeilla rentouttavaa joogaa. No, se toimi sen hetken, mutta pian sen jälkeen mieli oli taas mykkyrällä.

Onneksi aurinko paistoi, joten hyppäsin pyörän selkään ja poljin töihin (20 min.). Mun pyöräreitti töihin on ihana – se kulkee lähes koko matkan järven ja joen rantaa pitkin. Laitoin kuulokkeet korville ja valitsin kivat, kesäiset biisit. Helpotti taas hetkeksi.

Töissä rupes kuitenkin taas harmittamaan. Vuorossa oli kirjallisia ja asiakassoittoja, eikä olis ollut fiilistä tehdä kumpaakaan. Tein ne, kun oli pakko. Mutta koko ajan mun yllä leijui negatiivisuuden pilvi.

Loppupäivästä mulla oli uuden asiakkaan tapaaminen (joka onneks oli hyvä tyyppi), ja sitten vedin mun parille pienryhmäläisille lopputestit. Siinä vaiheessa tuli jo hymy huulille, koska nuo kaksi ryhmäläistäni ovat ihania ihmisiä, ja saivat lopputesteissä hienoja tuloksia. Mun päivän huippuhetki!

Päivän päätti afrotanssitunti. Olin aamulla ajatellut, että skippaan sen, koska takana oli erittäin vähäuninen yö. Lisäksi olin joutunut olemaan monta viikkoa pois, ja tiesin, että tulen olemaan pihalla koreografioista. Ajattelin, että tällaisena päivänä on parempi olla menemättä. Onneksi menin. Tunnin jälkeen ei nimittäin huonosta fiiliksestä ollut enää tietoakaan. Paha päivä oli selätetty! 🙂

Millä pääsin pahan päivän yli:

 • lyhyt kotijooga
 • työmatkapyöräily
 • luonto (järvimaisema ja leskenlehdet työmatkan varrella)
 • hyvä musiikki
 • ihanat ihmiset
 • tanssi

Tässä teillekin ne biisit, joiden avulla sain piristystä päivään. Nää taitaakin olla mun tulevan kesän suosikkikappaleet.

Laittakaa tekin parhaat pahan päivän selätysvinkkinne jakoon, koska niitä tarvitsee ihan varmasti jokainen!

Ihanaa päivää ja loppuviikkoa! 🙂

Terkuin, Kirsi

Kommentit (2)
 1. Ei vitsit mulla on ikävä afrotanssia! Se piristi kyllä aina pahaakin päivää. Nyt Helsingin työrupeamalla en ole löytänyt (ja myöskään saanut aikaiseksi kunnolla etsiä) afrotanssiryhmää, joka olisi napannut yhtä paljon kuin menneinä vuosina. Pitäisi kyllä viimeistään kesällä etsiä joku puistoafroryhmä!

  1. kirsinkuntopiiri
   6.5.2015, 11:55

   Joo, afro on kyllä ihan parasta! Voin suositella Helsingistä ainakin Alhasane Keitaa. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *