Evoke Protein Crunch – mun uusi lempipatukka (maidoton, gluteeniton, vegaanien ja lisäaineeton)

Moikka!

Eilen oli tarjolla arkiruokavinkki, ja tänään välipalavinkki! 🙂

Toissa viikon tiistai oli tosi väsynyt päivä. Olin edellisinä öinä nukkunut huonosti, ja olin töiden jälkeen niin väsynyt, etten jaksanut mennä edes afrotanssitunnille. Mutta päivä piristyi, kun sain kotiini ihanan paketin. Sain Evokelta testattavkseni Evoke Protein Crunch – proteiinipatukoita. Patukoita on kahta makua: Choco & Raisin ja Red Berries. Avasin heti molemmat, ja nam – meni parempiin suihin saman tien!

Patukoita on kahta makua. Arvaa kumpi on mun lemppari?
Patukoita on kahta makua. Arvaa kumpi on mun lemppari?

Mulla on ollutkin välipalapatukka hakusessa, sillä noudatan edelleen osittain maidotonta ruokavaliota, ja melkein kaikki proteiinipatukat sisältävät maidon heraproteiinia. Markkinoilla olevista raakapatukoista taas saan allergiaoireita.

Mun mielestä Evoken proteiinipatukka on ihan huippu, sillä se on vegaanien ja gluteeniton, eli ei sisällä maitoa eikä viljoja. Lisäks se sisältää vain puhtaita ainesosia, eli siinä ei ole lisäaineita. Patukka on valmistettu manteli- ja soijamurskasta, ja se on makeutettu agave- ja riisisiirapilla. Red Berries –patukka on maustettu marjoilla ja Choco & Raisin –patukka rusinoilla ja kaakaonibseillä.

Mun suosikkimaku on Red Berries.
Mun suosikkimaku on Red Berries.

Energiaa yhdessä patukassa on n. 174 kcal, rasvaa n. 5 g, hiilihydraattia n. 18 g, ja proteiinia n. 13 g.

Mulle patukka on maistunut:

  • kiireisen päivän välipalana
  • energiatankkaajana treeneissä
  • herkkuna kahvihetkessä
  • hätävarana tilanteessa kuin tilanteessa

Arvatkaas muuten, montako patukkaa mulla on jäljellä niistä 12 patukasta, jotka sain 2 viikkoa sitten? Ei yhtään! 😀 Onneks mun työpaikalla Kuntomaailmassa on näitä myynnissä, jotta saan kätevästi ostettua lisää. 😉

Tässä patukoita oli jäljellä vielä pari...
Tässä patukoita oli jäljellä vielä pari…

Terkuin, Kirsi

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *