Uuden pakuriuutteen erinomaiset terveyshyödyt ja ihonhoitokyky

Uuden pakuriuutteen erinomaiset terveyshyödyt ja ihonhoitokyky Suomalaisen perheyrityksen lakritsinmakuisella Pakuriuutteella on tutkitusti mullistavat antioksidanttipitoisuudet, terveyshyödyt ja ihonhoitokyky

Superfoodeista on tullut tämän päivän terveyshitti, eikä turhaan. Itse huomaan koko perheen pysyvän flunssakaudetkin terveinä ravinnerikkailla aamusmoothieilla. Suurin osa superfoodeista kasvatetaan, valmistetaan ja kuljetetaan meille todella kaukaa. Siksi onkin aina ilahduttavaa löytää aitoja pohjoisen superfoodeja.

Pakurihan on tunnettu Suomessa pitkään ja sitä on keitetty ja valmistettu jo monen sukupolven toimesta. Kuusamolaisen perheyrityksen, Polar Nutritionin markkinoille tuoma Pakuriuute on täysin uudenlaista: hyvänmakuista, helppokäyttöistä ja säilyvää.

Puhdas jauhemainen uute liukenee sellaisenaan nesteeseen ja juoksevaan massaan. Sitä voi helposti lisätä veteen, smoothieihin ja vaikka herkkujälkiruokiin. Makukin on miellyttävästi lakritsainen. Isona plussana on tuotteen täydellinen puhtaus. Ei lisäaineita, eikä mitään ylimääräistä, vain koivun valmistamia omia superaineita terveytemme ja hyvinvointimme edistämiseen.

Pakuri säilyy jopa kolme vuotta ja on erittäin riittoisaa. Suositeltava päiväannos on aluksi puoli teelusikallista, jonka voi sekoittaa helpoimmillaan vesilasiin tai smoothieen. Jatkossa hyvien vaikutusten ylläpitoon riitää viikoittainen nauttiminen.

Pakurin ylivoimainen antioksidanttipitoisuus ja ihon suojaamiskyky

Suurin ja tunnetuin pakurin terveysvaikutus on suojaava ja immuniteettia luontaisesti voimistava antioksidantti. Määrästä kertoo hyvin se, että kun metsiemme ylpeyden, mustikan, sisältämä antioksidantista kertova ORAC-luku on 4 700, pakurilla se on yleensä 52 000 ja tämän Pakuriuutteen luku on huikeat 146 000.

Lisäksi pakuri sisältää tärkeitä kivennäisaineita, kuten kalsiumia, rautaa ja magnesiumia sekä kymmentä merkittävää hivenainetta ja useita B-ryhmän vitamiineja. Se moninkertaistaa C-vitamiininkin positiiviset vaikutukset.

Pakurin syvän tumma väriaine tulee korkeasta melaniinipitoisuudesta, joka erityisesti hoitaa ihoamme ja suojaa sitä palamiselta.

Lukuisia terveyshyötyjä

Pakuri on kiinnostanut ansaitusti tutkijoita pidempäänkin ja siinä on todettu runsaasti arvokkaita terveysvaikutuksia:

 • Se tasapainottaa elimistön toimintaa
 • Hillitsee tulehduksia, virus- ja bakteeritartuntoja ja nostaa vastustuskykyä
 • Alentaa verenpainetta ja kolesterolia
 • Auttaa allergia- , astma ja erilaisiin iho-oireisiin
 • Ehkäisee syöpäsolujen kasvua laukaisemalla niissä ns. itsetuhon

Suomalainen perheyritys syntyi yhteisestä haaveesta ja luonnon arvostamisesta

Ja mikä porukka tämän ihmeaineen sitten tuo ulottuvillemme? Minulla oli ilo tavata syksyn I Love Me-tapahtumassa iloiset velikullat Toni, Tommi ja Esko. Heidän perustamansa Polar Nutrition on kuusamolainen perheyhtiö. Veljekset ovat maalla kasvaneita lapsuudenystäviä, jota jakoivat yhteisen haaveen omasta yrityksestä. Myös isovanhemmat ja lapset hääräävät mukana tässä koko suvun luonnonläheisessä toiminnassa tarroittamassa purkkeja ja nikkaroimassa hienoja oman metsän puista muotoiltuja näyttelykalusteita. Iso peukutus paikallisuudelle ja luontoarvojen nostamiselle!

Mistä voin ostaa Pakuriuutetta?

Sitä saa jo kymmenistä kaupoista ympäri Suomea sekä omasta Polar Nutrinionin sivuilta suoraan.

*Yhteistyössä Polar Nutrition ja Kohokohta

Kommentit (10)
 1. Kuulostaa hyvältä tuotteelta ja oli itselle vielä vieras. pakuri sinänsä toki ei, mutta että lakritsanmakuinen! Kiitos vinkistä!

  1. inspirations
   23.1.2017, 18:58

   Hei Ansku! Juu, maku on minusta tosi miellyttävä ja sopii hyvin myös sekoitettuna vaikka jälkkäreihin tai smoothieihin… ja hyvä ihan veden kanssakin.

 2. Veteen sekoitettu pakuri kuullostaa meilenkiintoiselta. Terveysvaikutus on todella kiinnostava tuon selvityksen perusteella. Tarviipa kokeilla.

  1. inspirations
   23.1.2017, 19:58

   Hei! Tämä pakuriuute on tosiaan yhtä helppokäyttöistä kuin vaikka kaakaojauhe, liukenee nopsasti nesteeseen. Suosittelen kokeilemaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *