Trooppinen smoothie bowl tarjoillaan ananaksesta

*Kaupallinen yhteistyö: Verso Food

Trooppinen smoothie bowl

Raikas ja kesäinen smoothie voi olla myös täyttävä ateria. Laitan usein smoothien koristeeksi granolaa. Tässä reseptissä myös smoothien joukkoon lisätään reilusti härkäpapugranolaa, joka saa annokseen riittävästi täyttävää proteiinia ja pitkäkestoista energiaa.

Granolalla ja ihanilla tuoreilla marjoilla ja yrteillä kannattaa myös koristella annoksen pinta – ja herkullisin idea on tyhjentää smoothie bowliksi kokonainen ananas.

Kesäisistä päivistä saadaan taas nauttia.  Ehkä siksi minulla on nyt huikea smoothie-kausi meneillään. Voisin nautiskella niitä vaikka joka aterialla, jäädytettyinä jäätelöinä ja pikkuannoksina jälkkäreinä – eri värisinä, eri lailla koristeltuina ja tarjoiltuina.

Trooppinen smoothiebowl

kahdelle 

1 ananas

2 mangoa

2 banaania

1 dl Verso Härkäpapugranolaa

2 dl kookosmaitoa

pieni kourallinen minttua

Päälle:

n. 1 dl mustikoita

muutama ruokalusikallinen Verso Härkäpapugranolaa

minttua

  1. Jos haluat käyttää ananaskuorta astiana, leikkaa kansi pois ja kaiverra veitsellä ja lusikalla ananas tyhjäksi. Pilko ananas, mangot ja banaanit.
  2. Kaada kookosmaito, hedelmäpalat, minttu ja granola blenderiin ja sekoita kunnolla.
  3. Asettele kulhoihin ja koristele mustikoilla, granolalla ja mintulla.

Muistathan, että paljon erilaisia ruokainspiraatioita Härkiksestä ja muista Verson kotimaisista härkäpaputuotteista löydät helposti täältä.

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *