Trooppinen smoothie bowl tarjoillaan ananaksesta
*Kaupallinen yhteistyö: Verso Food
Raikas ja kesäinen smoothie voi olla myös täyttävä ateria. Laitan usein smoothien koristeeksi granolaa. Tässä reseptissä myös smoothien joukkoon lisätään reilusti härkäpapugranolaa, joka saa annokseen riittävästi täyttävää proteiinia ja pitkäkestoista energiaa.
Granolalla ja ihanilla tuoreilla marjoilla ja yrteillä kannattaa myös koristella annoksen pinta – ja herkullisin idea on tyhjentää smoothie bowliksi kokonainen ananas.
Kesäisistä päivistä saadaan taas nauttia. Ehkä siksi minulla on nyt huikea smoothie-kausi meneillään. Voisin nautiskella niitä vaikka joka aterialla, jäädytettyinä jäätelöinä ja pikkuannoksina jälkkäreinä – eri värisinä, eri lailla koristeltuina ja tarjoiltuina.
Trooppinen smoothiebowl
kahdelle
1 ananas
2 mangoa
2 banaania
2 dl kookosmaitoa
pieni kourallinen minttua
Päälle:
n. 1 dl mustikoita
muutama ruokalusikallinen Verso Härkäpapugranolaa
minttua
- Jos haluat käyttää ananaskuorta astiana, leikkaa kansi pois ja kaiverra veitsellä ja lusikalla ananas tyhjäksi. Pilko ananas, mangot ja banaanit.
- Kaada kookosmaito, hedelmäpalat, minttu ja granola blenderiin ja sekoita kunnolla.
- Asettele kulhoihin ja koristele mustikoilla, granolalla ja mintulla.
Muistathan, että paljon erilaisia ruokainspiraatioita Härkiksestä ja muista Verson kotimaisista härkäpaputuotteista löydät helposti täältä.