Toinen jouluinen ravintolavinkki: Herkkuja ja tunnelmaa Wanhassa Myllyssä

Toinen jouluinen ravintolavinkki: Herkkuja ja tunnelmaa Wanhassa Myllyssä

Olen saanut pariinkin kertaan kutsun ihanan ravintola Wanhan Myllyn illalliselle. Kerroin aikaisemmin täällä illallisesta, joka meinasi viedä kielen mennessään ja jossa koko menun jokainen ruokalaji nautittiin siihen valitun samppanjan kanssa.

Näitä Riistaviinit -illallisen kuvia olen säästellyt jo viime keväästä asti ja nyt tajusin, että ne sopivat juuri täydellisesti joulun aikaan.

Meillä ollaan riistalihan ystäviä. Mies osallistui taas syksyllä saaressa hirvijahtiin ja omaksi saaliiksemme saimme monta kiloa hirvenlihaa. Riistaliha on terveellistä mm. sen ainutlaatuisen rasvakoostumuksen vuoksi. Yhtä aidossa ja oikeassa suhteessa rasvahapot eivät ole missään kasvatetussa ja jalostetussa lihassa. Riista on myös ekologisin lihansyönnin tapa ja hirvimetsästys on Suomessa tärkeää liikenneturvallisuuden kannalta. Eikä vähiten merkittävää tietenkään ole hyvin valmistetun riistalihan mureus ja herkullisuus.

Wanhan Myllyn illallisella yhdistettiin läpi herkullisen riistaillallisen juuri sopivat, pehmeät ja aromikkaat punaviinit. Jo silloin illallisesta tuli mieleen joulun aika. Kartanon miljöö on erityisen kaunis, perinteinen ja kutsuva.

Tässä postauksessa kirjoitin hieman enemmän kartanomiljöön tunnelmasta.  Se on tunnelmallinen mihin tahansa vuodenaikaan, mutta talvisena iltana se tarjoaa erityisen ihanan ympäristön unohtaa koko ympäröivä kylmä ja pimeä maailma ja istua iltaa kodikkaassa ja kauniissa miljöössä hyvän ruoan ja juoman äärellä.

Listalta löytyy monipuolisesti sekä perinteisiä että uudenlaisia ruokia. Paikan erityisyytenä viinin ystäville voisi mainita, että monen yllätykseksi viinilistalta löytyy myös erittäin laadukkaita viinejä ja samppanjoita yllättävän kukkaroystävälliseen hintaan.

Wanhan Myllyn joulumenu 2018

Jos miettii joululahjavinkkiä hänelle tai heille, joilla on jo kaikkea tai sellaiselle ihmiselle, jolle haluat antaa jotain erityistä ja pitkään muistettavaa, olisi illallinen jouluisissa Wanhan Myllyn tunnelmissa varmasti mieleinen. Tämän vuoden joulumenu tarjoaa kaksi ihanaa vaihtoehtoa, ongelmaksi taitaa jäädä vain valinnan vaikeus kahden hyvän välillä.

Wanha Mylly on auki aina 23.12. asti ja taas kaikkina välipäivinä. Uuden vuoden aattona Wanha Mylly on auki klo 0.30. asti.

*Kuvat ovat Wanhan Myllyn tarjoamasta esittelyillallisesta.

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *