Parin minuutin vegeburgerit lehtikaalisipseillä
Hyviä ja terveellisiä pikaruokareseptejä ei kai ole koskaan liikaa. Parasta on se, että niiden ei tarvitse olla ollenkaan sen huonompia kuin pitkän kaavan mukaan valmistetut annokset. Nämä maistuvat vegehampparit syntyvät todellakin minuuteissa.
Kotimainen proteiinirikas kasvistuote Härkis on laajentunut helmikuun alussa tuoteperheeksi. Tämä Härkis punajuuri PIHVI pääsi meidän keittiössämme ensimmäisenä kokeiluun ja lopputulos oli erinomaisen hyvä, varmasti uusi vakiopikaruoka kiirepäiviimme. Sen pääraaka-aineet ovat nimensä mukaisesti kotimainen punajuuri ja härkäpavut.
Asiakaspalautetta kuunnellen Verso Food on päättänyt poistaa Härkiksistä ja Härkis Pihveistä ohramallasuutteen. Kaikki Härkistuotteiden valmistusaineet ovat nyt gluteenittomia. Kaikki uutuudet sopivat Härkiksen tapaan myös vegaaniseen ruokavalioon. Muita Verson härkäpaputuotteiden reseptejäni löydät täältä
Parin minuutin vegeburgerit lehtikaalisipseillä
Vegeburgerit
1 paketti Härkis punajuuri PIHVIä (4 kpl)
oliiviöljyä paistamiseen
4 suurta salaatinlehteä
1 punasipuli
1 tomaatti
4 palaa vuohenjuustoa
2 rkl hunajaa tai agave-siirappia
- Lämmitä Härkis punajuuri PIHVIt pannulla oliiviljyssä nopeasti molemmin puolin
- Lämmitä pannulla molemmin puolin myös siivut vuohenjuustoa
- Asettele vegepihvit lautaselle salaatinlehtien sisään
- Lado vegepihvien päälle siivu tuoretta punasipulia sekä tomaattia
- Nosta päällimäiseksi lämpimät vuohenjuustosiivut
- Lurauta vuohenjuustolle hieman hunajaa tai agave-siirappia
Lehtikaalisipsit
200 g Lehikaalia
oliiviöljyä
merisuolaa tai sormisuolaa
chilihiutaleita
cayennepippuria
- Revi lehikaalista käsin suupalojen kokoisia paloja ja irrota kova ruoti
- Levittele lehtikaalipalat pellille
- Kaada päälle oliiviöljyä ja hiero käsin se kaikkialle
- Mausta ja möyhennä käsin niin että mausteet leviävät tasaisesti
- Paista uunin alatasolla 150 asteessa 10 minuuttia
- Kääntele ja paista 10 minuuttia lisää.
*Yhteistyössä Verso Food