Paras yksittäinen 5 minuutin rentotumisskeino milloin vain tehtäväksi

Paras yksittäinen rentoutumiskeio

Paras yksittäinen 5 minuutin rentotumiskeino

Pieniä yksittäisiä rentoutuskeinoja tuskin on koskaan liikaa. Parasta olisi olla hötkyilemättä ja pystyä olemaan aina läsnä tilanteessa, pitää mieli ja kroppa rentona. Ainakin joskun kuitenkin kiire vie mennessään ja mieli laukkaa villinä kaikkialla muualla kuin tässä hetkessä.

Paras yksittäinen 5 minuutin rentotuskeino

Itse olen huomannut kaikkein nopeimmaksi stressitason laskijaksi sen hetken, kun pääsen nostamaan jalat  ylös viideksi minuutiksi. Siihen ei tosiaan tarvita edes kuvan joogapatjaa tai mitään erityistä asua, vaan periaatteessa lattia, johon pääsee pitkäkseen ja mielellään vielä seinän pätkä jalkojen tueksi. Silmät kiinni, hälytys soimaan 5 minuutin päästä ja keskittyminen vain omaan hengitykseen.

Tämä on erityisen ylellistä pitkä istumisen jälkeen, vaikka pitkän etäpalaverin päätteeksi. Nyt etätöiden aikaan minitaukoja kannattaa yrittää ottaa aina kun mahdollista. Itse hakeudun tähän ihanaan asentoon myös saunassa aina mahdollisuuksien mukaan. Suosittelen!

hyvinvointi stressi mieli
Kommentit (2)
  1. Pitikin kokeilla heti perjantain kunniaksi – ja toimii tosissaan yllättävän hyvin. Tämän otan käytäntöön työviikollakin! Oma rentoutumiseni on yleensä mennä ulos vartin happihyppelylle. Sitten taas jaksaa kummasti.

    1. inspirations
      20.7.2020, 14:17

      Hei Ilona <3 Ihana kuulla että vinkki pääsi heti kokeiluun ja pidit siitä! Happihyppely on yksi parhaista rentoutumiskeinoista. Mitä pidempään sen parempi, mutta tosiaan jo vartti tekee ihmeitä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *