Paistetut hedelmät sitruunajogurtilla -herkkuannos parissa minuutissa

Paistetut hedelmät sitruunajogurtilla

Tämä annos kuuluu sarjaan ”hämmästyttävän hyvä ja helppo herkutteluannos, johon ei ihmeitä tarvita#. Tämä aamupala syntyi, kun saaressa hedelmäkulhossa oli muutama ylikypsä banaani ja päärynä, jääkaapissa sulaneita mustikoita ja purkin pohjalla kreillaista jogurttia. Yhtä hyvin annos sopisi jälkiruoaksi tai herkuvälipalaksi.

Paistetut hedelmät sitruunajogurtilla

kahdelle

oliiviöljyä ja voita paistamiseen

2 banaania

2 päärynää

mustikoita

kanelia

1,5 dl turkkilaista jogurttia

puolikkaan sitruunan mehu

steviaa / Agave-siirappia

  1. Sekoita jogurttiin sitruunan mehu ja maeuta stevialla tai Agave-siirapilla
  2. Halkaisen banaanit ja päärynät
  3. Kääntele niitä kuumalla pannussa voin ja oliiviöljyn seoksessa pari minuuttia
  4. Asettele hedelmät lautaselle
  5. Ripottele päälle kanelia
  6. Nosta viereen jogurttia ja päälle mustikat

 

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *