Minipizzoissa kukkakaalia, Härkistä ja vuohenjuustoa
Näiden minipizzojen reseptiä ehditiin jo kyselemään, kun ne vilahtivat toisessa kattauksessa taustalla. Ne ovatkin helppoja ja monikäyttöisiä herkkupaloja. Pohja tehdään kukkakaalista, rahkasta, kananumunasta ja härkäpapurouheseosta. Siksi pohja on myös tavallista pizzaa paljon pehmeämpi rakenteeltaan.
Viljaton pohja on miellyttävän miedon makuinen ja täytteeksi sopiikin melkein mikä tahansa. Meillä käytettiin tomaattimurskan päällä vuohenjuustoa, Härkistä, aurinkokuivattuja tomaatteja, artisokan sydämiä ja rosmariinia ja se oli ainakin takuuvarma makuyhdistelmä.
Kaupallinen yhteistyö: Verso Food
Kotimaiset Verso härkäpaputuotteet tuotetaan ekologisesti ja ne sopivat moneen. Näissä minipizzoissa on härkäpapurouheseosta pohjassa ja sen lisäksi Härkistä täytteessä. Pehmeä ja mieto Härkis sopii hyvin erilaisten mausteisten ja voimakkaidenkin makujen kanssa.
Minipizzoissa kukkakaalia, Härkistä ja vuohenjuustoa
(n. 15 kappaletta)
Pohja
2 pientä kukkakaalia
4 kananmunaa
1 dl maitorahkaa
1 dl Verso Härkäpapurouheseosta
Täytteet
vuohenjuustoa
n. 2 dl tomaattimurskaa
n. 80 g Härkistä
n. 1/2 dl aurinkokuivattuja tomaatteja
1 dl artisokan sydämiä
rosmariinia
mietoa juustoraastetta
- Raasta tai silppua tehosekoittimella kukkakaalit “riisimäiseksi”
- Sekoita Verso härkäpapurouheseos jauhoksi
- Sekoita pohjan aineet keseknään ja muotoile pellille pieniksi pizzapohjiksi
- Paista 200 asteisessa uunissa 25 min
- Lisää täytteet: tomaattimurska, vuohenjuusto, artisokat, aurinkokuivatut tomaatit, Härkis-muruja, juustoraaste ja rosmariini
- Paista vielä 10 minuuttia
Muita blogin reseptejä härkäpaputuotteista löytyy täältä.