Mangobanaaniletut granolalla piristävät päivän

Mangobanaaniletut granolalla

Banaaniletut ovat olleet blogin suositumpia reseptejä. Eikä ihme, päivää ei paljon ihanammin voisi aloittaa kuin banaaniletuilla… tai ehkä sittenkin, nimittäin mangobanaanilettuilla. Näissä on banaanilettuihin verrattuna vielä hippasen enemmän raikkautta, hedelmäisyyttä ja ihanan piristävää trooppista makua.

Nämä lettuset on kuin tehty aurinkoisen päivän herkutteluun – tai sitten piristämään sitä synkkää aamua, johon tosiaankin tarvitaan vähän extraa.

Taikinasta saa entistä maukkaampaa lisäämällä suoraan siihen kotimaista Verso Härkäpapugranolaa, jota voi myös ripotella lettujen, jogurttikastikkeen ja marjojen pinnalle.

*Kaupallinen yhteistyö Verso Food

Mangobanaaniletut granolalla

Neljälle:

Voita ja/tai oliiviöljyä paistamiseen

2 kypsää mangoa

3 kypsää banaania

3 dl Verso Härkäpapugranolaa

8 kananmunaa

1 dl mantelimaitoa

Päälle:

Vadelmia

Verso Härkäpapugranolaa

Jogurttikastike (4 rkl turkkilaista jogurttia, puolikkaan limen mehu ja hunajaa oman maun mukaan)

  1. Sekoita ainekset tehosekoittimella tasaiseksi taikinaksi.
  2. Paista pannulla voissa. Yhteen lettuun menee noin 3/4 dl taikinaa.
  3. Sekoita jogurttikastike valmiiksi.
  4. Tarjoile Verso Härkäpapugranolan, vadelmien ja jogurttikastikkeen kanssa.

Muita Härkis- ja härkäpapuvinkkejä herkutteluun, kevyisiin ja tuhteihin aterioihin löydät täältä.

treeni-ja-ravinto kasvisruoka hiilihydraatit reseptit
Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *