Kevään juhliin cocktail-tikkureseptit jokaiseen makuun ja ruokavalioon (vege, maidoton ja gluteeniton)

Kaupallinen yhteistyö: Verso Food

Kevään juhliin cocktail-tikkureseptit

Kirjoitin eilen kokemuksiamme Stockan Vegefestareilta. Lupasin vielä julkaista reseptejä siellä tekemistämme maisteluannoksista, koska ne herättivät erityisesti kiinnostusta kevään juhlia silmällä pitäen. Tässä kuvat Vegfestareille painetuista esitteistä, joissa esitellään reseptimme.

Välillä pidimme pieniä kuulutuksia ja kerroimme tekevämme cocktail-tikkuja, jotka käyvät useimpiin ruokavalioihin. Niitä oli kolmea eri makua ja lisäähän on helppo keksiä. Nämä kaikki ovat myös vegaanisia, maidottomia, laktoosittomia ja sokerittomia. Eli aikamoinen helpotus ideointiin, jos tietää vierasjoukossa olevan paljon erilaisia ruokavalioja noudattavia ihmisiä – ja vaikkei olisikaan, ainakin Vegefestareilla näistä tuli paljon kiitosta ja kehuja. Kuulutusten jälkeen tiskimme täyttyi kiinnostuneista maistelijoista – onneksi ehdimme aina taiteilla näitä tarpeeksi etukäteen. Valmistaminen onkin tosi helppoa ja nopeaa ja tikkuja voi hyvin tehdä reilusti valmiiksi juhlia edeltävänä iltana.

Kevään juhliin cocktail-tikkureseptit

Hedelmäinen tikku on vähän eksoottisempi, mutta siitäkin pidettiin paljon. Se on tuossa postauksen ensimmäisessä kuvassa vasemmalla ja resepti tässä alhaalla:

Cocktail-tikkujen lisäksi teimme lämpimiä maistiaisia pieniin söpöihin lastuveneisiin kesäkurpitsapastasta ja Härkis® -kastikkeesta. Julkaisen vielä erikseen sen reseptin – niin se löytyy myös myöhemmin helpommin tuosta kategroioiden reseptihausta.

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *