Herkullinen Funghi pasta (terveellisellä kikhernepastalla)

Herkullinen Funghi pasta

Vegemessuilta tuli napattua muutamia kivoja tuotteita testiin. Yksi kiinnostava tuoteperhe oli Tervens-pastat. Jos muut kuin valkoisista jauhoista tehdyt pastat kiinnostavat, niin kannattaa tutustua, makuja ja terveellisiä koostumuksia on useita.

Kikhernefusillista syntyi herkullinen Funghi pasta, joka tosiaankin sulaa suuhun. Kikhernepasta on proteiinirikasta ja hidashiilarista ja annos täyttää pitkään. Se on valmistettu vain vedestä ja kikhernejauhoista ja sisältää myös enemmän kuituja kuin esim. ruisleipä. Kikhernepasta on myös nopea ruoka nälkäiselle, se valmistuu parissa minuutissa.

Herkullinen Funghi pasta (4:lle)

1 pkt Tervens kikhernefusillia

500 g herkkusienia

3 valkosipulinkynttä

2 dl kermaa

Reilu kourallinen baby-pinaattia

Kourallinen persiljaa

Suolaa ja pippuria

Parmesaania

Oliiviöljyä

  1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan ja lisää oliiviöljyä.
  2. Huuhtele ja siivuta herkkusienet ja paista ne oliiviöljyssä.
  3. Pilko valkosipuli pieneksi ja lisää hetken päästä pannulle.
  4. Anna hautua noin 10 minuuttia.
  5. Lisää kerma ja baby-pinaatti, pasta sekä suolaa ja pippuria. Paista muutama minuutti sekoitellen.
  6. Tarjoile tuoreen persiljan kanssa.
Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *