Helppo ja herkullinen suklainen chia pudding

Kaupallinen yhteistyö: Verso Food Oy

Suklainen chia pudding

coconut milk

Viime chia pudding -reseptistä onkin vierähtänyt jo pitkä aika, joten taitaa olla hyvä hetki jakaa uusi ihana herkkuresepti. Älyttömä helppo ja herkullisen suklainen chia pudding resepti valmistuu käden käänteessä ja täyttää pitkään.

Olen itse tykännyt tehdä tätä esimerkiksi viikonloppuisin aamulla pakastimeen ja syödä salin tai ulkoilun jälkeen välipalaksi. Pudding sopii myös täydellisesti makeannälkään välipalaksi tai herkkuaamupalaksi. Voit blendata ainekset illalla valmiiksi ja jättää yöksi jääkaappiin. Aamu alkaa ihanasti, kun voi vain napata valmiin suklaaherkun nautittavaksi.

strawberries

verso food

On kiehtovaa, miten jo muinaisten kansojen käyttämät terveelliset ruoan lähteet ovat löytäneet tiensä uudelleen taas tämän päivän keittiöihin. Sama koskee tämänkin reseptin molempia superfood-lähteitä, chian siemeniä sekä granolan kotimaisiä härkäpapuja, joista syntynyt herkkupudding on erinomainen hyvien proteiinien ja kuitujen lähde. Täällä paljon lisää Härkis- ja muita härkäpapureseptejä ja erilaisia vinkkejä chiansiementen käyttöön  täällä.

chocolate

chia pudding

Suklainen chia pudding

2 annosta

1 dl chiansiemeniä

1 dl Verso Härkäpapugranolaa

2 rkl raakakaakaojauhetta

3 banaania

3 dl kookosmaitoa

Päälle:

Tuoreita mansikoita

Reilusti Härkäpapugranolaa

Kookoshiutaleita

Sulatettua tummaa suklaata ja maapähkinävoita (Sulata 25 g tummaa suklaata juoksevaksi ja sekoita joukkoon 1,5 rkl maapähkinävoita)

  1. Sekoita ainekset tehosekoittimessa tasaiseksi.
  2. Jaa kahteen kulhoon ja jätä pakastimeen 2-4 tunniksi (tai yön yli jääkaappiin).
  3. Lisää päälliset vasta hetki ennen herkun nauttimista.

 

treeni-ja-ravinto gluteeniton ravintoaineet reseptit
Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *