Helppo alkupalavinkki
Italian suunnasta vaikutteita saanut helppo alkupala, jonka bongasin joskus Maku-lehden IG:stä – ja johon lisäsin vielä omia makuja variaatioksi. Tämä annos riittää kahdeksalle pieniksi alkupaloiksi.
1. Palastele tanko vuohenjuustoa pieniksi kuutioiksi ja marinoi niitä noin vartti maustetussa oliiviöljyssä. Meillä kokeiltiin Thai-tyylistä sitruunnaruokomaustettua öljyä, mutta esim. basilikaöljy olisi myös hyvä idea.
2. Leikkaa puolikas hunajameloni kuutioiksi ja tikuta meloni- ja vuohenjuustokuutiot.
3. Kokoa tikkujen huipulle puolikkaat suikaleet parmankinkkua.
4. Ripottele lautasille vielä sekoitus cashew-pähkinöitä, itse hain Ruohonjuuresta chilin ja hunajan makuisia.
Helppoa tosiaan kuin heinän teko! Kivaa viikonloppua!
Nam nam. Meillä onkin juhannusmenu vielä kesken, tämä oiva vinkki