Inspirations
Inspirations

Bloggaajaesittely

Esittely

Tervetuloa inspirations-blogiin, joka on omistettu hyvinvoinnille. Olen luova yrittäjä, valokuvaaja ja kuvatoimittaja. Blogi on minulle oma luova projektini ja hyvänolon paikkani. Jaan täällä sydäntäni ja ajatuksiani elämästä ja ihmismielen koukeroista sekä matkoja, joogaa, treeniä, saaristoa ja perhearkea. Olen halunnut rakentaa tästä blogista paikan, josta löytyy kaunnustusta, pohdintaa,  tietoa ja kokemuksia avuksi jokaisen yksilöllisellä oman elämän polulla kohti onnellista ja tervettä versiota itsestä. Sitä matkaa on kaikkein parasta tehdä yhdessä.

Reseptit

Hyvä olo syntyy keittiössä. Täältä löytyy satoja terveellisiä reseptejä. Parasta on ruoka, joka hivelee makuhermoja ja tuottaa hyvää oloa.  Reseptien inspiraationa on ajatus, että jokainen suupala voisi olla herkullinen, ravitseva ja energisoiva. Täällä suositaan aitoa, puhdasta ja värikästä ruokaa, jonka raaka-aineet ovat mahdollisimman lähellä alkuperäisiä muotojaan ilman keinotekoisia lisäaineita, prosessoituja jauhoja, hiilareita tai sokeria. Hyvän olon syömisen kulmakivemme löydät täältä.

Blogi kasvoi pienestä omaksi iloksi aloitetusta reseptihakemistosta ensin Blogiringin hyvinvointi-kategorian suosituimmaksi blogiksi, matkasi sieltä naistenlehtiympäristöön Anna.fi- blogiksi kolmeksi vuodeksi ja päätyi nyt viisivuotiaana tänne A-lehtien uuteen raikkaaseen Terve.fi-portaaliin Voi Hyvin-blogiksi.

Uudet alut energisoivat. Olo itselläni täällä uudessa ihanan raikkaassa ympäristössä on kuin olisin saapunut kotiin; innostunut ja avoin. Täällä on tilaa suurille kuville ja oikeille ajatuksille.

Apuna blogin sisältöä, kuvia, reseptejä, treeni- ja matkasisältöä on tuottamassa sporttinen tyttäreni Juliaana. Olemme aina olleet läheisiä sielunkumppaneita ja yhteistyömme tekee projekteista entistä hauskempia ja inspiroivampia.

Yhteistyöt ja kontakti

Myös blogin kaupalliset yhteistyöt ovat aina itse valittuja ja sisältävät vain sellaisia asioita tai tuotteita, jotka lisäävät aidosti hyvinvointia ja joita itsekin suosimme ja arvostamme ja joista sen takia haluamme kertoa lukijoillekin. Kaikki yhteistyöt merkitsemme selvästi postauksessa.

Yhteistöitä teemme aina asiakaslähtöisesti ja luovuudella. Esimerkkejä yhteistöistä: (esimerkkipostaukset ovat linkkejä)

Instagram: @inspirations_blogi

Ota yhteyttä: 

favouriteinspirations@outlook.com

tai mediamyynti@a-lehdet.fi

Kiitos jokaiselle vanhalle ja uudelle lukijalle, te teette tästä paikasta hyvänolon yhteisön, johon on aina yhtä ihanaa palata.

Every morning we are born again. What we do today is what matters most. -Buddha