Bloggaajaesittely

Esittely

Esittely

Tervetuloa inspirations-blogiin, joka on omistettu hyvinvoinnille. Olen luova yrittäjä, valokuvaaja ja kuvatoimittaja. Blogi on luova projektini ja hyvänolon paikkani. Jaan täällä sydäntäni ja ajatuksiani elämästä ja ihmismielen koukeroista sekä matkoja, joogaa, treeniä, saaristoa, kotoilua ja hyvänolon ruokaa. Hyvinvointi on intohimoni ja blogi on kasvanut paikaksi, josta löytyy pohdintaa, tietoa ja  inspiraatioita jokaisen omalle polulle kohti onnellista ja tervettä versiota itsestään.

Esittely 2

Blogi toisessa sukupolvessa

Moikka! Olen kaksikymppinen markkinointiassistentti, bloggaaja – ja paljon muuta. Inspirations on ollut minulle aina nimensä ja tarkoituksensa mukaisesti inspiroiva ja hyvää oloa tuottava projekti. Äitini aloittaessa blogin odotin uusia postauksia aina innolla ja olin oikea fangirl. Muutama vuosi sitten tulin itse mukaan tekemään blogia. Olen toisaalta edelleen äidin fangirl.

Rakastan valokuvaamista, kokkaamista – ja maistelua, matkustelua, kulttuuria ja treenaamista. Rakastan myös keskustella kaikesta. Usein juutumme iltaisin tunneiksi vain juttelemaan ja miettimään meitä kiinnostavia asioita. Niistä keskusteluista usein kumpuaakin inspiraatiot ja ideat postauksiin, joita voitte täältä lukea.

Ajatusmaailmamme ja ja kiinnostuksenkohteemme kulkevat niin samaa linjaa, että sisällön tuottaminen yhteisessä blogissa on enemmän kuin luontevaa. Käymme yhdessä pr-tapahtumissa haistelemassa alan uusia tuulia – ja järjestämme myös asiakastapahtumia yhdessä.

Tuotan paljon reseptejä, treeni- ja matkapostauksia, kulttuuria sekä sisältöä itseäni kiinnostavista ja innostavista aiheista. Kirjoitan nuoren naisen näkökulmasta blogin tavoitteen mukaisesti, eli tuottaen hyvää oloa itselleni ja sinulle.

Reseptit

Hyvä olo syntyy keittiössä. Blogista löytyy satoja terveellisiä reseptejä ja kuvia arki- ja juhlapöytiin. Parasta on ruoka, joka hivelee makuhermoja, silmiä ja tuottaa hyvää oloa.  Reseptien inspiraationa on ajatus, että jokainen suupala voi olla herkullinen, ravitseva ja energisoiva. Täällä suositaan aitoa, puhdasta ja värikästä ruokaa, jonka raaka-aineet ovat mahdollisimman lähellä alkuperäisiä muotojaan ilman keinotekoisia lisäaineita, prosessoituja jauhoja, hiilareita tai sokeria. Hyvän olon syömisen kulmakivemme löydät täältä.

Blogi kasvoi pienestä omaksi iloksi aloitetusta reseptihakemistosta ensin Blogiringin hyvinvointi-kategorian suosituimmaksi blogiksi, matkasi sieltä naistenlehtiympäristöön Anna.fi- blogiksi kolmeksi vuodeksi ja päätyi viisivuotiaana tänne A-lehtien raikkaaseen Terve.fi-portaaliin Voi Hyvin-blogiksi.

 

hedelmälotta

Yhteistyöt

Myös blogin kaupalliset yhteistyöt ovat itse valittuja ja sisältävät sellaisia tuotteita ja palveluita, jotka lisäävät aidosti hyvinvointia ja joita itsekin suosimme ja arvostamme ja joista sen takia haluamme kertoa lukijoillekin. Kaikki yhteistyöt merkitsemme selvästi postauksissa.

Yhteistöitä teemme aina asiakaslähtöisesti, huolellisesti ja luovuudella. Yhteistöitä pääset selailemaan täältä.

Esimerkkejä yhteistöistä aiheittain: (esimerkkipostaukset ovat linkkejä)

Instagram: @inspirations_blogi

Kontakti

favouriteinspirations@outlook.com

tai mediamyynti@a-lehdet.fi

Kiitos jokaiselle vanhalle ja uudelle lukijalle, te teette tästä paikasta hyvänolon yhteisön, johon on aina yhtä ihanaa palata.

Every morning we are born again. What we do today is what matters most. -Buddha

sunset