Banaanilettutikut mansikkasiivuilla

Banaanilettutikut mansikkasiivuilla

Yksi kesän parhaita nautintoja on valoisat aamut. Silloin tekee mieli panostaa vähän enemmän aamiaiseen ja nautiskella sitä rauhassa. Kiva vaihtoehto vakkariaamiaisille on söpöt banaaniletuista ja tuoreista banaani- ja mansikkasiivuista kootut tikkuset. Lisäksi ne ovat myös ihan älyttömän hyviä ja voittavat mennentullen epäterveellisemmät herkuttelut.

banana pancake

strawberry

Banaanilettuset ovat myös sokerittomia ja viljattomia ja niihin voi lisätä helposti kasviproteiinia kotimaisista härkäpavuista valmistetulla Verso Härkäpapurouhesoksella. Se ei muuta taikinan rakennetta tai makua oikastaan ollenkaan, mutta tekee siitä ravinnerikkaan ja täysipainoisen aamiais- väli- tai iltapalaherkun.

banaaniletut

Kesäiset banaanilettutikut mansikkasiivuilla

Neljälle

Taikina

6 banaania

6 kananmunaa

1 dl mantelijauhoja tai Verso Härkäpapurouheseosta

Steviauutetta

Tuoreina väleissä

200 g mansikoita

2 banaania

  1. Sekoita härkäpapurouhe jauhoksi tehosekoittimessa.
  2. Lisää kananmunat ja banaanit paloina sekä makeutusaine.
  3. Paista voissa pieniksi lettusiksi (n. 1 pieni ruokalusikallinen taikinaa per lettu)
  4. Siivuta mansikat ja kolme banaania
  5. Kokoa haluamallasi tavalla keoiksi ja laita tikut tueksi
Kommentit (2)
  1. Tuo reseptin banaanin määrä?

    1. inspirations
      24.8.2020, 13:28

      Oho, siinä oli kirjoitusvirhe. Nyt se on korjattu 🙂 Kiitos kun huomasit!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *